Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta- Samohvalovs: esmu pieļāvis cilvēcīgas kļūdas

Līdzšinējais PVD ģenerāldirektors Mareks Samohvalovs turpmāk vairs nepildīs PVD ģenerāldirektora pienākumus, par to šodien vienojušies zemkopības ministrs Jānis Dūklavs un PVD vadītājs.

PVD ģenerāldirektors tiks pārcelts citā amatā PVD struktūras ietvaros.

PVD ģenerāldirektoru amatā ieceļ zemkopības ministrs. PVD rīcībā pagaidām nav informācijas, kas pildīs ģenerāldirektora amata pienākumus.

M.Samohvalovs PVD ģenerāldirektora pienākumus sāka pildīt 2007.gada janvārī.

Pats M.Samohvalovs atzīst, ka J.Dūklavs neesot bijis apmierināts ar reorganizācijas gaitu PVD, vēsta biznesa portāls "Nozare.lv". "Es atzīstu, ka reorganizācijas laikā esmu pieļāvis cilvēcīgas kļūdas. Straujo pārmaiņu dēļ nepamanīju vienu otru lietu, ko vajadzēja risināt tobrīd. Šogad mēs spējām strādāt samazinātā budžeta apstākļos, taču nākamajam gadam ar samazināto budžetu iespējams arī neesam tik labi sagatavojušies, lai gan daudzas iestrādes ir veiktas - ir izveidota vienota grāmatvedība, personāla vadība. Ceru, ka jaunais vadītājs varēs sekmīgāk turpināt darbu," teica M.Samohvalovs.

Viņš atzina, ka ir gatavs turpināt darbu PVD, jo visu savu apzinīgo darba mūžu ir strādājis šajā sistēmā, viņam esot pieredze un zināšanas šajā jomā.

J. Dūklavs lēmumu par M. Samohvalova turpmāko darbu PVD ģenerāldirektora amatā pieņems nākamā gada sākumā, biznesa portālam "Nozare.lv" teica Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dagnija Muceniece. Viņa stāstīja, ka šodien tikšanās laikā ministrs ar Samohvalovu pārrunājis PVD tālāko darbību. Dūklavs nav apmierināts ar PVD veikto reorganizāciju un ģenerāldirektora sadarbību ar reģionālajām PVD pārvaldēm.

(papildināta ar pēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas