Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - SCP vadīs Štokenbergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kate.
K
Mīļie blogotāji,tik ļoti ir apnicis lasīt tās negatīvās replikas.Vai tad tiešām jūs paši esat tik negatīvi noskaņoti cilvēki,ka jūs visu un visus tikai kritizējat.Tik ļoti gribētos dzirdēt vairāk pozitīvisma. Negatīvās lietas ir jānoliek malā,un jāsāk nedaudz vairāk domāt par labām lietām. SCP nu nav tie sliktākie cilvēki. Viņiem ir daudz labas idejas,bet nav jau tik vienkārši šajā laikā tās realizēt.Lai viņiem veicas!
ABC
A
Pilnībā atbalstu SCP kā vienīgo Latvijas partiju, kuras biedru vairākums ir izglītoti un profesionāli cilvēki, un man ļoti žēl, ka viņi neiesaistījās Dombrovska valdībā, jo Štokenbergs tieslietu miistra amatam ir vismaz 10 reižu vairāk piemērots nekā Mareks Segliņš ar savām saitēm ar bēdīgi slaveno Grūtupu un citiem puskrimināliem darboņiem un pilnīgo nespēju pievaldīt mēli..
elza- egilam
e
Lielāku meli par tā saucamo egilu ir grūti iedomāties: SCP kongresā arī es biju un balsoju.Līdz ar to ar pilnu atbildību varu apgalvot- sarakstā bija gan 28 kandidāti, gan arī Gints Knoks un Kaspars Funts un notika godīgas vēlēšanas.SCP kongresa delegāti nobalsoja par tiem, kas nesavtīgi spēj darboties idejas vārdā un to jau ir pierādījuši šajā pusgada laikā, kopš partija dibināta. Vispār jau grūti aptvert kā var zaimot šos cilvēkus ,kas apvienojušies šajā politiskajā spēkā, jo tur patiešām jūt to pacilājošo un vienojošo garu, kas arī pulcina cilvēkus kopā, lai strādātu un censtos kopīgiem spēkiem Latviju izvest no posta.Ticu, ka drīz biedru skaits SCP būs tūkstošos, kā tas reiz bija tautas frontei.
SCP, TP, ZZS, PCTVL...
S
"Vai tiešām viss un visi ir jāapķēzī? Dibiniet savas partijas un strādājiet veseli." PIEVIENOJAMIES!
es
e
Vai tiešām viss un visi ir jāapķēzī? Dibiniet savas partijas un strādājiet veseli.
lux
l
Cik cilvēku, tik viedokļu. Katra tiešibas uz savu viedokli. Manuprāt, SCP vismaz galvgalis ir loti lieli oportūnisti: 1) Stokenbergs bija Kalvīša - visu laiku nekompetentākā premjera ministrs, tad kāpēc viņš neiebilda, jo būdams ekonomists, viņš nevarēja nezināt, ar ko Kalvīša tautsaimniecības politika beigsies, 2) Stokenbergam kā ekonomistam vajadzēja zināt, ka nav kur ņemt reāli naudu (ja nu vienīgi tukši solījumi), pirms tracināt pensionārus, 3) par 13. janvāri - kas viņš par vadītāju, ja pat vienu mītiņu nevar noorganizēt korekti, lai nekādu grautiņu nebūtu. Atceros viņa tricošo balsi, kad lūdza visus izklīst godīgi uz mājām, viņš nevarēja neredzēt, kas būs. Tāpat arī viņš nelūdza policijas atbalstu, lai aizvāktu tos maitas, kas ar olām apmētāja kori un dirigentus (tiešām, īstie vaingie). Tai pašā vakarā KNL uz katru jautājumu bija bailīga atbilde "Es uzņemos atbildibu!". Bet par ko, kādā veidā., to izcilais tauttas vadonis noklusēja. 4) māžošanās ar džemperi, kas gan salīdzinājuma ar pārejo ir sīkums 4)Pabriks piekrita Abrenes atdošanai 4) Pabriks kā oratos vispār ir nulle, kaut vai, ja atceramies to pašu 13. janvāri. Satricināja daļu tautas, lai ierodas laukumā, bet ko viņš savā uzunā pateica - neko, mēginaja no Sebra pieminas (kas diemzēl tāda veidā tika izķengāta) izsist kādu kapitāu, tad visiem "pavēstīja prezidenta tel. numuru un viss. Nekā racionāla, nekādu pamatojumu.
SCP
S
Diena rakstīja šo rakstu, turot rokā vēlēšanu biļetenu. Melot, egil, nav labi... Eiroparlamentam ir pieteicies 1 procents no kopējā SCP biedru skaita. Abetam, kurš domā, ka ir izaudzis no ekonomiskā bērnudārza, droši vien vajadzētu spēt saskatīt atšķirību starp 1 procentu un gandrīz pilnu sastāvu...
abet
a
beidziet cepties. protams, scp nav šķeles projekts, tas ir štoķa projekts, kurš vnk neīstā laikā startēja - krīzes priekšvakarā. tagad, kad Latvijā vairs nopelnīt nevar, scp gandrīz pilnā sastāvā pieteikušies eiroparlamentam, kur vēl ir kartīgas algas. palūdziet Domburam samontēt filmu ar scp-istu runām: populisms no štoķa-pubrika un ekonomisks bērnudārzs no visiem pārējiem (slavenā parex padomnieku kokinu ieskaitot). bet darbi? bezcerīgi-tukšī-populistisks referendums un NE VIENAS vērā ņemamas idejas ka rīkoties krīzes apstāklos. bezcers.
egils
e
kā scp biedru mani pārsteidz, ka uz valdi pretendējušas 28 personas, kaut biļetenā bija krietni mazāk... funts un knoks tur vispār nebija...
nepipetajs
n
Par bagātniekiem SCP: SCP programmā nodokļu politikā paredzēts progresīvais nodoklis 15% ar gada ienākumiem līdz 30tk un 25% virs 30tk. ienākumu nodoklis. 15% kapitāla piegauma nodoklis. 1.5 % Nekustamā īpašuma nodoklis no liekās platības, kur nedzīvo. Vai tas ir bagātnieku interesēs??? Un vai ne to mēs visu laiku gribējām??? Cilvēki, beidziet bļaut- kā jūs varat pazīt 800 cilvēkus, viņu nolūkus un motivāciju iet un beidzot darboties, nevis tikai kurnēt un visus nolikt līdz ar zemi?? tagad tass. ir kada pile palaies ta ka SCP it ka esot slepenais Skeles projekts? stulbaku apgalvojumu gruti atrast, es brinos par cilvekiem, kas to vispar kaut ilgak par 1 sekundi var nemt nopietni?! tagad ta - SCP iegust vari, kada velna pec siem cilvekiem butu jadalas ar bankrotejusu TP vai skeli? SCP principi graujs skeles tipa pseidobiznesmenu sistemu - nodoklu nemaksanu no vinu ienakumieim, vecas nomenklaturas sakaru kleptokratu sakaru. tagad padoma, kam psascina par scp ka tp satelitu - vai nu LPP vai lembergistiem vai citiem, kam vienkarsi skauz ka SCP - latviska partija, kas neatgruz cittautiesus.
cangals
c
Ļaudis mēģiniet vienkārši domāt! Laiks sākt saprast! Arī dada , ja nav par vēlu.
riņķī apkārt
r
...Lietussargu revolūcijas oranžo spēki izgudroja šo marionešu projektu, lai novērstu reāla, jauna, neatkarīga spēka izveidošanos. Maksimālā programma bija kļūt par populārāko „opozīcijas” spēku, minimālā – opozīciju cik iespējams atšķaidīt, diskreditēt....+++ Dadu, jeb dadaismu raksturo nihilisms, apzināta iracionalitāte, ilūziju zaudējums, cinisms un pastāvošo principu noraidījums. Dadaisms vēršas pret cilvēces saprātu, bet šāda dzīves uztvere, kas bija raksturīga tulīt pēc 1. kara, šodien jau, paldies Dievam, ir sena pagātne. Šodien dada ir dažu ekscentriķu izklaidēšanās forma, kuru visbiežāk var sastapt čatā :))
apsveicu
a
Pārāk daudzi politiķi līdz šim LV atgādina mērkaķīšus ar koši oranžiem dibeniem, lielīgi un "darbīgi", bet tā darbošanās tāda neveikla, neveikla - nu līdzīgi tam, kā dzīvnieciņš nocīnās, lai roku ar koku dabūtu iekšā pa caurumu (vai nu roka bez koka, vai arī - roka ar visu koku ārpusē :)) Nu lūk, bet Štokenbergs, jo ilgāk viņu vēroju, jo pārliecinos - patiešām iemieso Citu politiku- morāli tīrāku, saimnieciski profesionālāku, inteliģentāku. Nevienam LV politiķim pirms Štokenberga nebija izdevies absolūti nenormālo pensionāru situāciju tik konsekventi, ar pirmkārt jau cilvēciski dziļu pārliecību un bez histēriskas retorikas virzīt kā vienu no prioritātēm. Sentimentāli jau tas izklausīsies, bet mani pirmām kārtām pārliecina Štokenberga personība, viņš ir pieaudzis un inteliģents cilvēks, kādu LV ir ļoti, ļoti maz.. Turies, cīnies un būs labi!
Beidziet!
B
Beidziet te ņaudēt par to Abreni! Tur ar sūdainu koku neiedabūtu dzīvot un strādāt nevienu latvieti! Netēlojiet te dzimtenes mīlu! Jums katram šī Abrene ir tikpat nepieciešama, cik cūkai zināt no galvas reizrēķinu!
dzeris - Andris
d
Varbūt pateiksi, kā varēja neatdod to, kas 50 gadus Latvijai jau nepiederēja? Kariņu, vai, sākt ar to Krieviju dēļ tās Abrenes vajadzēja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

SCP programma Eiropas parlamenta vēlēšanās

SCP platforma pašvaldību vēlēšanām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas