Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Seržants Degpunktu pirms vēlēšanām nevadīs, ēterā varētu atgriezties kā deputāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
he
h
Man arī ir ko teikt! Tā, kā Supe veido filmas, sižetus ar savu 13! gadu pieredzi un izglītībuTV! Tur nav ko pārmest!Malace! Es gan ceru, ka Daugavpils raidījumam būs turpinājums! Viņa var!Pencim jāiet pensijā.
Es
E
Varbūt izbrauc uz Sibīriju? Supei ir iekšā, palasi pēdējo Dienas izklaidi. Pate Rožukalne saslavējusi, es savai pasniedzējai ticu. Un nav jāvaino Supe par to, ka degpunktu veido neprofesionāļi.
Globuss
G
Arī Supei būtu vēlams doties prom no televīzijas. Tik slikti sagatavoti sižeti vēl jāpameklē.
izbraucis
i
Ļauna Tev mēle, gan aplūzīs, jo jūs neviens to raidijumu nenovērtējat. Anglijā skatamies un pat katru vakaru. Un es pat priecājos, ka Inese būs viena.Smuka, ar raiti runā un nesaka Aglis Blumfelds. Tas tā krīt acīs! Un nedomāju, ka politika viņam par labu, nekas jau nu spīdošs nav. Tups, bet pārsakās diezgan rēcīgi.Raidījums ir labs un īsts!
elfs
e
bet vai vinam ir jurista vai ekonomista diploms?
ir gan!
i
Jābūt ļoti aprobežotam un tupam, lai neiedomātos.
esence
e
Tas tikai apstiprina, ka ZZS ir tiešām neizglītotu lumpeņu balsu savācēju partija. Ja es būtu tiešām zemnieks, es šo partiju ar nomētātu par to, ka tā vārdam Zemnieks dod stulbeņa auru... Un Seržants arī ir nekompetents - katrā viņa raidījumā, kuru esmu redzējis (nu labi, diezgan reti esmu tos skatījies) viņš kopā ar Supi nogvelž tādas muļķības un apgalvo tādus spriedumus, ka es brīnos par divām lietām: 1) kur tik stulbs var būt homo sapiens, 2) kā tas nakas, ka viņu vēl nav pataisījuši par nabagu tiesā. Vispār jau varēja arī viņš pasūdzēties par šo komentāru, lai varētu savu rakstīto par Seržanta prāta spējām pierādīt arī oficiāli :DDDD Un laikam tieši tāpēc arī Degpunktam nav nekādas mājas lapas ar atsauksmēm, lai par pašu stulbumu mati neceltos stāvus :DDDDDDD
..
.
un ar ko gan K. Šeržants būtu sliktāks par I. Kalniņu?
Diāna
D
Vēl viens "brīnumprodukts", kuram sajukušas debespuses...
Barons Manteifels
B
Labāk, lai Kārlis argumentē, kālab viņš uzskata, ka var tapt par Saeimas deputātu! Vismaz 58 tuvākie darbi - konkrēti - tas, tas, tas un šis.
hosa
h
Kārlis Seržants droši vien nākamais Saeimas Aizsardzības,iekšlietu un drošības komisijas vadītājs.
grs
g
Klauns!
Es
E
Dīvaini, bet Saeimā grib tikt opatiešām lielākie sūdubrāļi. Traki, bet tā laikam būs. Viens no žurnālistiem, par kuru daudzi stāstījuši, kā viņš izspiež naudu. Pajautājiem viņa bijušajiem kolēģiem no Panorāmas. Vai dažiem uzņēmējiem, par kuriem viņš bija gatavs publicēt rakstus, bet ja samaksās, tad viss būs ok. Cilvēks, kurš diskreditē žurnālistikas cunfti.
Garāmgājējs
G
Nu jā, ZZS elektorāts ir penši! Tie savā plānajā prātiņā nobalsos par Kārlīti, jo uztver viņu kā galveno noziedzības apkarotāju valstī.
Urrā!
U
VFF balsos par Kārli! Mūsējais!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas