Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Slaktera video intervija no Bloomberg izņemta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Udo
U
Arprats, sausmas! Nu ar tadu nu luk valdibu, tik talu esam nonakusi pa 18 brives gadiem! Kauns, reizem pat kauns, ka esmu Latvietis! Viss izpardots, izsaimniekots, izzagts un likvidets, pasi vairs neko nerazojam, turisma nav, neka nav, viss nolaists lidz galam. Un ja kadam vel ir labaku laiku ticiba palikusi un cilveks grib, ir iespejas un var atlauties kautko savu Latvija uzsakt, tad tiek atri vien aplauzts un zeme iemidits ar visadam prasibam, standartiem un maksajumiem. Pareizi teikts, ka Latviesi ir kalpu tauta, jo tas ir pieradijies, ka sava valsti saimniekot nemakam!
engels
e
izņem vai neizņem ..!bet tas bij redzēts un nu vairs neko!es ar švakām angļu v.zināšanām no smiekliem līdu vai zemgalda,!bet ko varas vīri--vis kārtībā vis oky
te
t
video
ierēdnis ar pieredzi
i
Slakteris & Co domā, ka žurnālisti ir pērkami arī ārpus Latvijas?? Muļķis! Sniedzot interviju žurnālistam, ir jāapzinās, ka katrs vārds var tikt pārraidīts ēterā, vai arī viss var tikt samontēts pēc raidījuma veidotāju priekšstatiem! Sniedzot intervijas, ir jādomā par katru vārdu un teikumu! Ja nav galvas ar ko domāt, tad ir grūti. Latvijas "politiķiem" galva pārsvarā ir domāta cepures nēsāšanai, nevis domāšanai!
Balamute
B
A interesanti, kapec man butu japrasa atlauja reproducet materialu, kas ir izvietots publiskaa telpaa? Uz poda lai iet! - noraadam atsauci uz avotu un ociijam. Tas vien, ka Jutubee ir iespejams sanjemt saiti materiala reproduceshanai citaa interneta lapaa vien nozimee, ka piekrishana reproduceshanai ir dota. Nez, no ko cilveeki taa raustaas?
who cares
w
Izlietu ūdeni...
Cūkas Partija
C
Tautas Partijai, derētu cits nosaukums Krīzes Partija. Uzskatīt sevi par Tautas partiju ir cūciski.
Dita
D
Lai arī saka,ka esam tādu valdību pelnījuši,nepiekrītu!Mēs neesam šitos riebekļus pelnījuši.Cilvēki Latvijā ir labi un strādīgi(izņemot deputātus un valdību).Vienkārši visi tagad ir iedzīti tādā depresijā ar valdošo palīdzību,ka tiešām baidās par savu un savu bērnu nākotni.Vakar KNL bija pretīgi klausīties godmani,viņš visiem tik slaidi uzspļauj,ka pašam par to prieks.Tas pretīgais tonis,visgudrība,mūžīgā citu pārtraukšana.To visu ir bēdīgi noskatīties un noklausīties,un tam visam neredz ne gala,ne malas.Tās mūžgās papīra kaudzes viņa padusē.Vai pats maz zina,ko staipa šurpu turpu?
Nevermind
N
Patiesībā, je netiktu cenzēti izteicieni, tad es šai personai es veltītu tādu kritiku un tādus vārdus, kā nevienam citam. Un viņš joprojām ir finanšu ministrs.... Ārprāc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un vakardienas raidījums "Kas notiek Latvijā?" pierādīja, ka nedz Godmanis, nedz pārējie neapzinās un nezina ko īsti darīt.... VISI VIŅI VISU LAIKU MELO!!!! Un man nākas diemžēl dzīvot šajā ārprātā tikai tāpēc, ka es mīlu savu ģimeni un negribu viņus pamest, lai dotos prom no šejienes....
obats
o
Latvijas zaimošana, šādam ministram, pašam jāprotas un jāatkāpjas !!! un kā viņš atpērkas kopā ar Godmani- pārpumpē vēl 50 miljonus PAREX bezdibenī, manuprāt-laiks jau ir visai valdībai ATKĀPTIES !!!
SOS
S
tika pieņemts lēmums nelauzt vadības līgumus un, kā atlagojuma sastāvdaļu, tos saglabāt arī nākamajā gadā...................!!!!!!!! LAIKAM VĒL TRĪS ZVAIGŽŅU ORDEŅI IR JĀPASNIEDZ VALDOŠAJAI KOALĪCIJAI
tas pats
t
Toties mums ir jauns eksponāts Dabas muzejam vai zvēru dārzam ( tapīr, piedod): pushomo politicus latviesis.
Jony
J
Nu lai pazudinātu Slaktera interviju tagad nepieciešams iznīcināt visu internetu un atņemt visiem datorus :D
Guntis >>>> sos
G
Demakova sniegbaltītes tērpā varētu riņķot pa pili , savām 10 konferenču zālēm neapstājoties, jo valdībai piemaksas paliek , kredītu varētu maksāt ilglaicīgi, beigās Demakovai būtu kruta vasarnīca Rīgas centrā !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dace >>>> SOS
D
MAHINATORU TILTU VAJADZĒTU KREDĪTĀ IEDOT TRĪS GANGSTERU BRĀĻIEM !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas