Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Slakteris: SVF aizdevuma procentlikme varētu būt ap 3,5

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
taisniiba
t
nu ko, tomer taa ir... Latviju tomeer pardevam,... :( zeel bija laba valsts... nu bet ko padariit ka taada valdiiba... ataa, bija labi ar jums sadziivot... uz naakosho gadu jau buusim kautkam citam paspaarnee... :(
Lāpītāja.
L
Nezinaju, ka tu mani turi par tik naivu.Gluži otrādi,es kopš atmodas sākuma vienmēr esmu teikusi, ka mēs 1991.g.valsti saņēmām fiziski mazāk izpostītu kā pēc 1918.-1920.gada, toties morāli daudz vairāk izpostītu, jo pats ļaunākais ko boļševisms mums ir pa 50 gadiem nodarījis, tas ir postījis darba tikumu,mācījis nedomāt,nerunāt,pielāgoties,iedzinis skrūvītes sindromu, kas komplektā ar gauži latvisko"ne mana cūka,ne mana druva" tagad dod tos krāšņos augļus, ka nevienai reformai vai referendumam nevaram saņemties,jo ļaujamies sarīdīt vienu grupu pret otru. Kā padomju laikā uzskatīja ka apzagt valsti ir gandrīz gods,tā arī tagad turpina.utt.utjpr. Es protams nesaku ka VISI, bet daudzi gan. Un tad nav nekāds brīnums, ka tie kas pie siles tuvāk, dara kā grib un neka nebaidās.JO MĒS VIŅIEM TO ĻAUJAM!!!!! Mēs nebaidījāmies 1991.g stāvēt uz barikādēm pret līdz zobiem bruņotu okupācijas karaspēku un specvienībām, bet mēs nez kāpēc baidamies un neticam ka spējam padzūt saujiņu plutokrātu, aiz kuriem nestāv nekas, pat milicija, ka viņi ir algas atņēmuši viņus nesargās.Es te, protams, neaicinu nevienu uz vardarbību, barikādēs mēs arī vardarbību nelietojām, bet mēs parādījām, ka esam spēks, bet ko tagad.Gaidam kad Slakteris mūs izvedīs no finansu krīzes???Nu tad gaidiet ar maisu...
...un to saka ...
.
...Latvijas Valsts finanšu ministrs???!!!! Slaktera k-gs,ja jums vēl ir palicis kaut mazliet godprāta, pacentieties pēc iespējas ātrāk Minisru prezidentam iesniegt demisijas rakstu !
atbilde..k. ulmana gatve
a
NAROD BUDET OTDAVATS, A KAK TI DUMAES POCEMU POVISILI NALOG 21%?
karla ulmana gatve
k
A KTO OTDAVATJ BUDET VGOSUDARSTVE KOTOROE BANKROT
Pinokio muļķu zeme
P
tikko kad saakaas šiis bankas epopeja , paraadiijaas ziņa , ka abi "saimnieki " no bankas paņeemuši oficiaalu aizņeemumu 25 miljonus katrs un noguldiijuši depoziitaa uz gadu ar 25 % , tagad man aamarasm paskaidrojiet , šos procentus viņi saņems jau no Godmaņa iefiltreetaas naudas , vaardu sakot buus kaartiigi uzvaariijušies , sanaak 8 miljoni katram , vai kaa citaadi???
tarba
t
protams viņi turēsies ,melos līdz pēdējam, jo ja nu nāktu cita vadība, daudzi no šiem šķirtos ne tikai no salaupītā, bet spīdētu ilgi gadi ar rūtotu saulīti.. Viss ir daudz nopietnāk par to smieklīgo politisko atbildību..Tāpēc bez nopietnas cīņas pārmaiņu nebūs.
nosauciet 1 iemeslu
n
Cilveki nosauciet man 1 iemeslu kapec lai es ta nedaritu? Pienemsim ka es esmu Godmanis. Es jau ieliku banka 500 miljonus valsts naudas. Mans draugs politbiznesmenis no PAREX saka man ka vajadzes vel 500 miljonus. Tatad kopa no bankas aizpludis 1miljards un es Godmanis so 1 miljardu no SVF naudas atliksu atpakal banka. Mes zinam ka lielaka dala PAREX bija krievu oligarhu nauda, tatad Godmanis butiba krievu oligarhiem atmaksa Kargina paradus. Cilveki nosauciet man vienu iemeslu kapec ja es butu Godmanis man butu jadod krievu mafijai nauda par velti? Tie tacu ir Kargina paradi man Godmanim par tiem paradiem nav nekada dala. Tomer es Godmanis esmu labs un nolemju samaksat krieviem 1 miljardu. Man tas ir jadara par brivu? Kapec lai es nepieprasitu sev vismaz 20 vai pat 50%? Cilveki ja es butu Godmanis ko jus ieteiktu man saja situacija darit?
valdis
v
Vistragjiskaakais shajaa situacijaa ir tas,ka Nothings Specialais un vinjam liidzigie kretini (Cuukmens,Pedaalis,Liene-Tumsonigaa,Baardainais,Maakonjtevs, Baarmenis no Bljodaam) liidz pat shim briidim nav apjeegushi kaadu postu vinji ir atnesushj Latvijas valstij un Latvijais tautai,vinji grib turpinaat rullet taalaak,to apliecinaja intervija ar Cuukmenu,kursh gatavs doties paliigaa valstij gruutaa briidii(nu pilniigs absurds),pashi vinji nekad neaizies, tureesies pie siles liidz peedejam,kameer tauta vinjus neizmeezis meeslainee,kur ir vinju iistaa vieta,es ticu ,ka shis laiks nav aiz kalniem.Kaa vinji iztutas pret valsti , paraadija vinju jaunaa mainja,kas meta Latvijas simboliku miskaste.TP klusee it kaa nekas nebuutu noticis,taa turpiniet zeenii!!!Nothing Special pseidovalsts viiriem Ziemasssveetkos!!!
žoržs
ž
gāniet gan Slakteri un valdību, ir jau viņi gana pelnījuši. Bet gan jau arī starp jums ne viens vien vēlēšanās balsojis par TP, LPP vai ZZS. Un ja ne jūs paši, tad jūsu radinieki un draugi noteikti ir balsojuši. Jo vai nu citādi viņi būtu tas saeimas vairākums. Tā ka paši vien savu tautu un savu muļķību lamājiet. Par visu jāmaksā, par tām muļķībām, ko tauta pielaiž jāmaksā jo īpaši smagi.
ABC
A
Tu vienkārši vēl neesi aptvērusi to briesmīgo patiesību, ka Latvijā ir iestājusies ne tikai smaga ekonomikas krīze, bet vēl smagāka morāles krīze. Gadiem ilgā bandītu morāles propaganda - zagļu, blēžu un savas tautas nodevēju un apzadzēju glorificēšana ir nesusi bagātīgus augļus, paskaties kaut vai uz jauno bandītēnu pašapmierinātajiem mūļiem, zaimojot Latvijas karogu.
Lāpītāja.
L
Bildē Slakteris izskatās pēc blēdīga pūčulēna ar ieplestām acīm, laikam jau domā ka nakts, bet ir diena....un viss labi redzams, gan tas kā gribas savus "uzraudzītājus", savus projektiņus naudiņas apgrozīšanai utt.jāštuko cik spēka,tādām lietām kapacitātes pietiek.
Lāpītāja.
L
Nu ko mīlīši, mēs tak visu laiku esam bijusi tik pacietīgi,tik burvīgi vēlētaji un nevēlētqaji, pa kaktiem vien, oa komentiem vien neapmierināti ņurdējusi,lamājušies un tikai.,....bet nekad nekas nopietnāks par 300-2000 mītiņotājiem un piketētājiem nav bijis,lai cik nopietns ir jautājums.Tādēļ jau arī viņi neko daudz nebaidās, glābj bankas,taisa aizņēmumus,maina solījumus utt.utjpr.Ja jau mēs neko nesakām, tad varam maksāt gan 3,5% gan 35 %.
njaa
n
pāri par 200 milj. EUR procentos vien nomaksāsim... secinājumus izdariet paši.
Tāuntā
T
Un actiņas (bildē) tādas godīgas, godīgas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

 

SVF valde apstiprina aizdevumu Latvijai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas