Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Slakteris vīlies VK ziņojumā par Parex

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daugavas vanags
d
NOTHING SPESAL ! nu un kas ka valsts iegruda Parexa glabsanai 600 miljonus latu un kads tiesi taja pasa laika iznema 1 miljardu no Parex un Godmanis ar Slakteri to redzeja un pielava, NOTHING SPESAL SLAKTERA KUNGS! UN GODMANIS AR SLAKTERI VEL NAV CIETUMA? Kaut kas tads ir iespejams TIKAI LATVIJA.
lasItāja
l
Nav ko briiniities par Slakteri, jo TP ierindas biedrs jau nosaciija kriteriju " vislielaakais kretiins" valdiibas ierindniekiem. Der atcereeties veeleeshanaas savu balsi neatdot par nevienu uz TP listes, jo ir jau paziistama kvalitaate darbonjiem.
parexa bija mafijas nauda, las
p
no kurienes tāda nauda radusies? --- pa šiem visiem gadiem LC/TP/LC/LPP valdošais grupējums ir ir izveidojis ne vienu vien shēmu, ---Piemēri - nu kaut vai piemēram Dienvidu Tilta afēra, kur Parex ar Deutche Bank figurēja ļoti nozīmīgā mērā. --- Tā "uzvārītā" nauda jau kautkur ir jātur. Valsts bankās nevar, Ārzemēs(piemērām, diskrētajā Šveicē) atkal nebūtu tik vienkārši visu kontrolēt, --- . Tapēc pieņemts lēmums, ka viss jātur tepat pie degungala vienā privātā bankā un tādejādi Parex pārvērtās par varas mafijas obščaku. --- Apmaiņā pret klusēšanu Karginam iedeva iespēju paturēt valsts un pašvaldību naudu,, --- tika iecelti bijušie politiķi par naudas slepenajiem uzraugiem. LC biedri tur ir sēdējuši biezā slānī (V. Birkavs, A. Bērziņš,, K. Pētersone --- kuru daļu jus nesaprotat???
kāvējs
k
Kā lai neviļas, ja valsts kontrole vis nesaka par šo afēru "nothing special", bet, kā šodienas NRA raksta Paidera kungs, saka, ka šitā lieta nu reiz ir pavisam traka.
Asterix
A
Paldies. Ticams viedoklis. Tā ir ticamākā versija, ko esmu dzirdējis. Paraugprāva ir vitāli nepieciešama. Tas jau ir ticības, patriotisma jautājums ikvienam, par kuru šo 20 gadu laikā pie varas esošais mazākums ir visādos veidos izņirgājies. Tikai šāda paraugprāva spēs radīt pamatu mūsu turpmākajai attīstībai kā demokrātiskai, tiesiskai, drošai un labklājīgai valstij.
Asterix
A
Vonnegūts teicienu paņēma nevis no Bībeles (kas vispār ir murgains, vēsturiski pretrunīgs faktu, dažādu reliģiju, folkoras apkopojums), bet gan no Senekas:P
fakti, un tikai fakti
f
zaudējumi valsti: pensionariem bija jagriez naudu, jo naudu deva parex bankai. skolotajiem, medikiem, policistiem bija jagriez naudu jo nauda deva parex bankai. slimnicas sledz cietu, jo naudu jadod parex bankai. ----------------------------------- biznesses zaudeja rentabilitāti jo liela daļa no tautas zaudēja darbu, un tagad tie aizbraukuši uz iriju, angliju utt. ------------------------------------ tāpec valsts ir zaudējusi nodoķlu naudu no tiem kas zaudēja darbu, tiem kas aizbrauca uz arzemēm strādāt. ----------------------------------------------- un vel valsts zaudē naudu jo ir jamaksā % no aizņēmtā. _______________________-- tātad, valsti ir lieli zaudējumi jo bija jaglab parex. kas izrādās ir lielākais afers latvijas pastāvešanas laikā. paldies jasak Godmanim, Slakterim, rimševičam, FTKT, karginu un ko. ------------------------- ja tauta vel nesaprot kas ir noticis, tad viņi ir psrs samaitāti un neseko līdzi latvijas izsaimniekošanai par kuru vis lielākais paldies jadod Godmanim, atceraties G24 nauda kuru netika atmaksāta, un to bija jaātmaksā no nodoķlu naudas, paldies godmanim.. ________________________________________________ _________-
fakti, un tikai fakti
f
skataties uz 14:41 komentaru, tur vis aprakstīts ka Dienvidu Tilta parmaksātā nauda utt vis ir ietīta parex bankā, jo taču kaut kur mafijai bija jatur naudu, un to nevarēja skandināvu bankās!
fakti, un tikai fakti
f
: Godmanis un TP/LC/LPP spice nekad neglābtu kautkādu privātu banku bez iemesla. Tik altruistiski viņi nav. Pie tam domāju, ka viņiem arī nepatīka Kargins ar savu lielmanīgo izturēšanos, kurš visus politiķus turēja par muļķiem un skatījās no augšas. Bet tomēr - pat ar tādu cilvēku varēja sabīdīt shēmas. Tātad atbilde var būt tikai viena - viņi bija ieinteresēti glābt to banku, jo tur kautkas piederēja viņiem pašiem. Tas "kas" var būt tikai nauda, liela nauda. Seko jautājums, no kurienes tāda nauda radusies? Ja sāk tā domāt, tad skaidrs, ka pa šiem visiem gadiem LC/TP/LC/LPP valdošais grupējums ir ir izveidojis ne vienu vien shēmu, kur radušies savdabīgi "ienākumi". Piemēri - nu kaut vai piemēram Dienvidu Tilta afēra, kur Parex ar Deutche Bank figurēja ļoti nozīmīgā mērā. Tā "uzvārītā" nauda jau kautkur ir jātur. Valsts bankās nevar, Latvijas ārzemju bankās viņiem nav tādas ietekmes. Ārzemēs (piemērām, diskrētajā Šveicē) atkal nebūtu tik vienkārši visu kontrolēt, par tālu. Tapēc jau tika pieņemts lēmums, ka viss jātur tepat pie degungala vienā privātā bankā un tādejādi Parex pārvērtās par varas mafijas obščaku. Apmaiņā pret klusēšanu Karginam iedeva iespēju paturēt valsts un pašvaldību naudu, lai šis var to apgrozīt uz %. Lai partiju melno kasi varētu kontrolēt, tika iecelti bijušie politiķi par naudas slepenajiem uzraugiem. LC biedri tur ir sēdējuši biezā slānī (V. Birkavs, A. Bērziņš,, K. Pētersone u.c.) risinot ikdienas shēmas kā labāk uzraudzīt partijas piķi. Tad kad bankā radās problēmas un Kargins novēloti par to ziņoja, tad Godmanis un co. saprata, ka kautkas ir jādara, savādāk viss kāposts būs zudis pārmaiņu vējos. Lūk, arī atbilde, kapēc tas viss notika tik strauji, nelikumīgi un valstij absolūti neizdevīgā veidā. Tikai pēc tam kad partiju kases tika saglābta ------------------------------------- Tikai pēc tam kad partiju kases tika saglābtas un pārvietotas citur, radās otra problēma - valsts kase pati palika tukša... Tad radās plāns, ka vajag aizņemties. Ievērojiet, ka pat neilgi pirms tam neviens pat ar pušplēstu vārdu neieminējās, ka valstij vajag aizņemties no SVF. Tas notika uzreiz momentā pēc Parex afēras. Visas sviras bija viņus rokās, finanšu ministra portfelis arī. Viss te ir elementāri un pat zināmā mērā cilvēciski - bandīti glāba savu sazagto naudu. Finanšu krīze skar visus Eiropā vienādi, bet tikai Latvijā nezin kapēc bija "jāglābj" viena privāta banka. Ne Lietuvā, ne Igaunijā, ne Polijā, pat ne uz austrumiem nekādas līdzīgas banku glābšanas nav bijušas nepieciešamas. Uzskatu, ka Godmanis ir jātiesā par valsts naudas izšķērdēšanu milzīgos apmēros. Tikai cita lieta, kā to pierādīt.
Parastais
P
Ir nepieciešams sarīkot tiešraidē Slaktera, Rmševica, Godmaņa, Krūmanes iztaujāšanu, lai saprastu, no kurienes aug kājas izdomātajiem stāstiem par iespējamiem 3 miljardu lieliem zaudējumiem un citu banku bankrotiem Parex nepārņemšanas gadījumā. Es labi atceros, kā domburšovā pagājušā gada rudenī visi dāsni apmaksātie (no mūsu nodokļiem) ierēdņi vienā meldiņā dziedāja, ka Latvijas banku sistēma esot stabila un NEKAS TAI NEDRAUD. Manuprāt, ar šādiem publiski paustiem amatpersonu pretrunīgajiem tekstiem pilnīgi pietiktu, lai šodien ierosinātu lietu par sabiedrības maldināšanu, kas radījusi valsts pastāvēšanai lielas problēmas. Kāpēc žurnālistiem neķerties pie šīs problēmas izvērtēšanas?
sirtaki
s
Man patīk Slaktera nostāja: kāpēc VK nepētīja to "kā būtu, ja būtu". Kāpēc VK nepapētīja: 1.Kā būtu, ja valsts ieliktu K&K nevis 1,1 bet 3 miljardus; 2.Kā būtu, ja banku nopirktu Šķēle/Šlesers un &; 3.Kā būtu, ja K&K ieķīlātu visus savus īpašumus lāpot savu privāto banku; 4.Kā būtu, ja pašvaldības, valsts iestādes u.c. nebūtu spiestas savas finanses turēt Parexā?
haha
h
Viņi piekrita atdot par vienu latu visu, kas viņiem ir.” -------- Vai VISU? Ko muldi, Slakteri! Viņi NOSLĒPA VISU, ko varēja un no pārpalikušā vēl saņem labu neapliekamu peļņu. Nedeklarētais, izvestais un nobēdzinātais kā bija tā paliek. Šo KK mūža darbs ir nevis banka, bet valsts apčakarēšana visos iespējamajos veidos un visiem līdzekļiem, līdz pat likumu caurumu pirkšanai un viņiem nelabvēlīgu likumu nepieņemšanai, tāpat kā AŠ un AL.
KLM
K
Slakteris galīgi nefiltrē ko saka. ...................................................... ................................. Viņam tas arī nav vajadzīgs - citi izfiltrē, un Slakteris saka.Pietam ar neiedomājami gudru ģīmi.
gada teiciens... :(
g
Jā, laikam vajadzētu dažus uzņēmīgus cilvēkus, kas tās "pērles" apkopotu un tad iesniegtu kādā izdevniecībā. Vai kā skrejlapiņas izkaisītu pilsētā... Ticu, ka tas būtu gada bestsellers!!!
Dita
D
Drīz būs jāizdod Slatera teicienu"pērļu"grāmata.Domājams,ka būs uz izķeršanu.Vienmēr ar nepacietību gaidīšu, mūsu duraciņa,nākamās muļķības!Vai tad tiešām Valdībā neviens nepievērš uzmanību tam,ko viņš murgo.Slakteris galīgi nefiltrē ko saka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas