Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Šlesers: LPP/LC nestutēs krītošu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Ivars Godmanis: “Mēs nevaram atbalstīt to, ko piedāvā. Vai nu jums ir, vai nav plāna. Ja nav, tad dodiet vietu tiem, kam šāds plāns ir.” Šitas labs, man patīk. Laikam jau Godmanim kaut kas pa vasaru uzradies, ka pēkšņi plāns tapis - kad vajadzēja, tad gan nebija. Un tagad "jālaiž tos", kuri gadiem savus plānus jau realizēja. Laba loģika. Laikam jau kāds sāk 'vecai gvardei' kaut kur kāpt uz varžacīm, re, Bičkovičs, piemēram.
Juhans
J
“Neesam gatavi akli sekot vadonisma sērgas apsēstiem cilvēkiem, kas nesaka, kur viņi ved un kāpēc,” sacīja LPP/LC Saeimas frakcijas vadītājs Andris Bērziņš. Bērziņš ir kļuvis par pilnīgu nožēlojamu marioneti. Kurš ir vadonisma sērgas apsēsts? Vai ne tas, kurš sēž blakām Ušakovam? Nupat pa LTV1 noskatoties filmu par "ļaunuma dzimšanu" un izlasot šo rakstu kļūst nelabi ....
tjotja Motja
t
Nu, nu...
nu
n
šlesera plāns neatdot hipotēkāros kredītus nenāktu nemaz par sliktu zviedru bankām, jo zviedru bankas par tādiem valsts (valdības) lēmumiem noteikti skries pie ' mammas' sūdzeties un latvija (pilnīgi pamatoti un likumsakarīgi) - būs spiesta atdot zviedru bankām naudiņu (sagrieztā kuģa lietu atminaties - nu pēc shēmas) tikai šlesera plāna gadījuma naudiņu atdos nevis nekustamo īpašumu spekulanti (šodienas bankroti), bet gan visa latvju ' bauru' tauta plāns nav slikts pēc būtības, bet man nepatīk, jo no manis ar gribēs kaut ko izkampt.. piemēram, jauna nodokļa veidā.. līdz ar to - neder! neder šleserra plāns! tāpēc, šleseru - ziepēs! šķēli - 'suharikos' ! un lieciet vienreiz ekonomiku mierā - ar tiem saviem plāniem, nevajag ekonomikai nekādus plānus! ļaujiet cilvēkiem mierīgi strādāt, vajag nolikvidēt valsts pārvaldi uz pusgadu - pilnīgi un pa tīro! un ekonomika atkopsies pāris mēnešos kāda jēga taisīt plānus, ja milzīga dēle (valsts pārvalde) vislaik sūc asinis ārā, cik saražo - tik izsūc! nost ar saeimu, valdību! atstājam vienu prezi ar šādām tādām pilnvarām, tiesu varu un lai šiverējas, kamēr ekonomika atjēdzas!
KLM
K
Kamēr Šlesers nekļūs par premjeru, nevarēsim sasniegt dziļāko iespējamo krīzes punktu ! .......................................................... ............................................................ .......................................... Šo domu var paturpināt - kad dziļāko krīzes punktu sasniegsim, Šleseru par prezidentu ieliksim, un automatiski par Latvijas PSR paliksim.
Šampēteris
Š
Kamēr Šlesers nekļūs par premjeru, nevarēsim sasniegt dziļāko iespējamo krīzes punktu !
Mister X
M
Visrealakais notikumu attistibas scenarijs ir taads-TP gaaz valdiibu bet Valdis Zatlers izsludina Saeimas atlaisanu un nodod visu tautas rokaas.Diemzeel nesmu parliecinaats par velesanu rezultaatu patiesumu,un ar katru gadu aizdomas tikai pastiprinaas.
vilis
v
Nu dodiet to progrmmu izejai no krīzes,neviens to jums neliedz.Kas attiecas uz programmu nākotnei-vispirms savedīsim kartībā 2010.gada budžetu,tad arī būs laiks visiem plānot nākotni.Vēlreiz saku Visiem! Tauta 2010.gada vēlēšanās pateiks pa kuru piedāvāto ceļu iet.
Mesija
M
Ainar Šleser, alias Leščinski. Tu vispirms neatbalsti pats sevi. Tas būtu pats labākais, ko Tu savā dzīvē vēl varētu izdarīt. Lielākais muldoņa Latvijas mūslaiku vēsturē. Savu nožēlojamo personību Tev diemžēl nebūs saprast, savu ierobežoto prāta spēju dēļ. Paveries beidzot ar apskaidrotām acīm uz saviem ''padarītajiem lielajiem '' sasniegumiem - LIELISKAJIEM un SAKĀRTOTAJIEM ceļiem Latvijā, uz PEĻŅU nesošo pasta darbību, uz 50000 DARBA VIETĀM, VIDĒJO pensiju 200 Ls un vidējo ALGU 500 Ls. Kad Tu beidzot to sapratīsi. Prātiņ nāc mājās.
tā nu tas ir
t
Gan jau Šlesers ar Šķēli un Lembergu vienojušies, kur pēc valdības gāšanas saimniekos.
Ruksis
R
LPP/LC ir gal varens plāns kā izzagt vēl atlikušo mazumiņu, lai to bodi Latviju var aizklapēt ciet!
zvirbulēns
z
LPP/LC ārī nav plāns, bet ne jau plānu esamība vai nesamība maina valdības.
abava
a
Manā skatījumā A.Šlesera miglainais mājiens par iespēju likumīgi neatdot bankai paņemto hipotekāro kredītu ir velnišķīgs un negodīgs PR gājiens nākamajām vēlēšanām. To faktiski var traktēt kā balsu uzpirkšanu, jo daudziem iedzīvotājiem paņemti hipotekārie kredīti, kas ir pietiekami lieli (daudziem pat ap 100-200 tūkstošiem latu saskaņā ar tā laika nekustamo īpašumu vērtējumu un cenām), lai kaut viens kredītņēmējs spētu atteikties pieņemt šādu "kukuli" un nenobalsot par LPP/LC. Taču no kredītiem brīvā tautas daļa nedrīkstētu uz šīs makšķeres uzķerties.
zvirbulēns
z
Raksti vēstuli Maizītim :)))
LPP jāsauc
L
Latvija ir izzagta. Zagļi visiem ir zināmi. Korupcija valstī sasniegusi kalngalus. Eiropai ir jāiejaucas un jāsauc pie atbildības valsts izzadzējus, pirmkārt jau LPP līderus. Viņu ciniskumam vairs nav robežu. Ir pārkāptas visas sarkanās līnijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ko par to saka Jaunā laika līdere Solvita Āboltiņa? Lasiet šeit

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Ja TP aiziet no valdības, to gatava atbalstīt LPP/LC

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas