Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Slimnīcu ilgtermiņa parādus tehnoloģiju piegādātājiem lēš ap 300 miljoniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
viss peec viena scenaarija , ņem kuru gribi , vai taa kultuuas ministrija vai veseliibas aizsardziibas , vai kara, viss viens teepisti putinaajuši valsti uz vella paraušanu , finanšu ministrijas aizsegaa.... lpi, tagad bļauj kaa aizkauti , nav veseliibai finanseejuma ...
jūrmalniece
j
"darītāji"..
ārprāc
ā
tas ir vienkārši pisec!!! Kādam par to vajag atbildēt ar personīgo maku un cietumu!!!
opā
o
TP laikam sastājušies visi kam saistība ar valsts līdzekļu izzagšanu. Vai tiešām reiz kādu šeftmani nevarētu nosēdināt uz apsūdzēto sola ? Jāsāk ar laiku , kad TP sāka kūrēt VM. Ak vai , un Muižniece sola konstruktīvu darbu. Šī zagļu un demagogu banda nogremdēs veselības aprūpē ko vēl var. TP ar steigu jāpasludina ārpus likuma un jāpadzen no saeimas un valdības.
Dīzels
D
Iepriekšējie komentāri, tik labi visu izgaismo medicīnas sistēmā . Kad man vairs ir grūti ko piebilst. Īsts bardaks visur tur kam pieskaras TP.
Manuprāt,
M
tāpēc jau Bērziņpaps nosprieda ka jāpārmet problēma no slimās galvas uz veselo un jāuzgrūž ministrija JL. Tad ar ātru un mudīgu parunāšanu varētu tautai iestāstīt, ka šmuce nav viņa laikā sataisīta. Tagad viņa uzvedībā un muldēšanā šis tas kļūst skaidrāks.
Dzelzsgrauzēja
D
Kārtējais pārdomātais līdzekļu izlietojums! Par verķiem, kas netiek un netiks likti lietā un sarūsēs, ir iztērēts piecas reizes vairāk nekā šogad nepieciešams komepensējamām zālēm. Varbūt valstij risinājums varētu būt - šos aparātus sagriezt, pārstrādāt pulverī un dot pacientiem zāļu vietā?
ABC
A
Nevis mūsu sabiedrība atgādina bērnus, kas slepus no vecākiem norunājuši visu telefona kredītu pa maksas numuriem un vēl parādos ielīduši, bet gan veselības ministri atgādina šādus bērnus, piedevām vēl zaglīgus un blēdīgus bērnus. Vecākiem, proti sabiedrībai nebija, kur skatīties, jo visi Gundarbērziņa saslēgtie līgumi ir superpuper konfidenciāla informācija.
jupis
j
Pilnīgi piekrītu, bet laikam jau mūsu valstī vārds "krimināllieta" attiecībā uz valsts budžeta līdzekļu izsaimniekošanu ir jāieraksta Sarkanaja'grāmatā.
Ilmārs
I
Mūsu sabiedrība tiešām brīžiem atgādina bērnus, kas slepus no vecākiem norunājuši visu telefona kredītu pa maksas numuriem un vēl parādos ielīduši. Kas vairāk vainīgs? Bērni vai paši vecāki (lasi valdība), kas nav labi bērnus pieskatījuši un tagad visu vainu gāž uz tiem - mēs strādājām, mums ar bērnu audzināšanu nebija laika nodarboties. Kur skatījās sabiedrība?
kindzuls
k
tad ilgtermiņa saistības vai tomēr parādi?
AD
A
Nepareizi! Vai šeit neož pēc VAIRĀKĀM krimināllietām?
uzmanīgi jāpārskata
u
vai musu valstī kādreiz būs arī kāda tiesa, kur ek.noziedzniekiem konfiscēs mantu un īpašumus
uzmanīgi jāpārskata
u
Interesanti -par cik tās iekārtas ir iepirktas un cik tādi analogi maksājuši ārvalstīs. Un tad jānoskaidro, kas starpību iebāzis kabatā.
Flokšu Jēpis
F
Sūdus sataisa un līdzekļu izsaimniekošana notiek TP ministru vadībā, bet jāglābj premjeram? Ļoti jocīgas darbības?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas