Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - SM piedāvās sarežģītu shēmu, lai nodrošinātu papildu naudu airBaltic

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
D.Dauka
D
Pēc ilgāka laika laikraksts "Diena" atgriežas abonētāko laikrakstu pirmajā vietā |19|
piemers no rietumu pasaules
p
. ... including the Board of Directors will be working for $1 salaries until GM is profitable. Luuk ka sanem GM, kad tam ir zaudejumi.
absurds
a
lūgt Dievu, lai Fliks tiešām nepārceļ ABC bāzi uz kādu citu zemi, kā jau vairākas reizes pēc kārtējiem valdības kretīniskajiem izgājieniem ir draudējis. ------------- Pec jusu domam Fliks ir kaa Dievs saja kompanija! Vins var darit da jebko, bet no vina prasit nevar neko. Kas vinam devis siis Dieva vai vienigaa izredzetaa privilegijas? Ja airbaltic (ka zinots)ir 70 % piepildijums, tad nevar sanakt sads iztrukums! Nevajag muldet par degvielas dargo iepirkumu, to neieperk visam gadam. Un degviela nav bijusi zelta vertibaa! Ta ka nevajag liet!
viesis
v
Pirmkārt- par biznesu vispār. Interesanti, kamēr biznesmenim iet labi, viņš uz apkārtējiem ļautiņiem skatās no augšas un māca viņus dzīvot, tikko iet slikti, tā viņš prasa tiem pašiem apkārtējiem ļautiņiem (respektīvi, valstij) palīdzību... Nav jau grūti nodarboties tā ar biznesu un tēlot vēl nacionālo varoni..... Otrkārt- attiecībā uz to, vai valstij jāpaliek AB līdzīpašniecei un tai jāpalīdz. Jautājums ir par to, vai valsts kā īpašnieks iegūst pietiekošas dividendes. Ja jā, tad tam ir jēga, ja nav, tad tā ir tikai Flika kunga biznesa balstīšana par nodokļu maksātāju naudu.
Lize
L
Varu arī izkopēt no RIX mājas lapas un tā nebūt nav slēpta un tikai meitenēm domāta info :) Maksa par drošības pasākumiem Maksu par drošības pasākumiem jāmaksā ikvienam pasažierim, kas izlido no starptautiskās lidostas "Rīga". Šī maksa tiks uzrādīta jūsu biļetē sadaļā TAXES/FEES/CHARGES ar kodu "LV". Spēkā esošā maksa par drošības pasākumiem ir EUR 12.18 (vai ekvivalenta summa latos), tomēr tā var būt mazāka, atkarībā no aviokompānijas gada laikā pārvadāto pasažieru skaita virzienā no Rīgas. No šīs maksas ir atbrīvoti zīdaiņi (līdz 2 gadu vecumam) un tranzīta pasažieri.
Kurmītis
K
Sorry. Kļūdas labojums. Vienā virzienā nodokļi caur Rīgai sanāk +EUR 12 , Turp atpakaļ + EUR 29. Kaut kā nesimetriski ... Tā ka skaitlis 17 parādās ... bet būtību tas nemaina. Tie ir nodokļi, kuri nonāk valsts rokās .
K-K
K
..finansieriem - sheisteriem ... pied.
Kurmītis
K
Tu, meitenīt, te tikko kā kaut ko ļoti samelojies. Manis norādītie nodokļi ir lidojumam uz ABIEM galiem, Tā ka EUR 17 nu nekādi nesanāk. Drīzāk jau tad EUR 8,5 .... Tas pirmkārt. Otrkārt – pat, ja tā ir ABC naudiņa, nevis Lidostas, tā tik un tā ir papildus nodeva par tranzītu. Un par cik gan ABC, gan Lidosta joprojām skaitās valsts uzņēmumi, šī naudiņa nonāk valsts rokās ... Trešais. Es nekad neesmu sevi dēvējis par aviācijas vai ekonomikas ekspetrtu. Es vienmēr savus argumentus esmu balstījis uz faktiem un publiski pieejamo informāciju. Tas, ka par tranzītu cauri Rīgai pasažieri papildus piemaksā, ir fakts. Kā tieši šī piemaksa tiek aprēķināta, iegrāmatota un uzskaitīta un kādā veidā nonāk valsts rokās – šī informācija, ja nemaldos, nav publiski pieejama. Ja ir – iedot saitīti. Tā ka trīt zobus par to, ka tev ir pieejama slēgta infa (iespējams, kā Lidostas vai kādas TA darbiniecei), kuru pārējā publika nezina un uz tā pamata pašai lepni tēlot „eksperti” – tas izskatās pēc bērnišķības ... Cik tev gadiņu, starp citu ?? ... :)
K-K
K
... Neko vairak busines attistiba BEZABRENE nav vajadzigs teikt, ka, SLESERISMS neies vairs cauri - SIS IR TIKAI VEL VIENS ATKLATS MEHANISMS NAUDAS IEGUSANAI GLOBALI DOMAJOSIEM FINSIERIEM-SHEISTERIEM !!!!
Lize
L
Te nu arī izgaismojas dažu "aviācijas un ekonomikas ekspertu" reālās zināsanas par sarunas tematu. Air Baltic par katru lidojumu papildus pie biļetes cenas iekasē 17 eur nodevu par degvielu. Tiesajā reisā tātad tikai vienu, bet tranzītā x 2 jeb 34 eur. Visa nauda paliek aviokompānijai, bet lidostai - tikai netīras tualetes :) Lūdzu turpini cīnīties ar zemesvēžiem, bet aviāciju liec mierā . Peace:)
resnais pumpis
r
vairāk tādu uzņēmumu - strādā ar zaudējumiem, valsts tik iegulda nodokļu maksātāju naudu - klapējam tik skolas un slimnīcas ciet, ātro palīdzību arī nevajag -vairāk pensionāri apmirs -nebūs pensija jāmaksā. Galvenais, lai lielie rmpji var shēmot tālāk un dzeltenajā presē izrādīt savas miljonāru apkašbikses vai podus ar zelta spārniem.
lielā alga
l
Fliks pietiekami lielu algu saņem,lai pats arī domā.
Kurmītis
K
Muldējis būtu mazāk. Aizej uz ABC mājas lapu un uztaisi testu: Viļna- Kopenhāgena ar ABC reisu. Tiešais reiss nodokļi – EUR 70,26. Reiss tranzītā cauri Rīgai – nodokļi EUR 99,16 .... no kurienes gan, prātvēder, tie liekie EUR 17 radās, a ???
Abc
A
Te protams visi tūdaliņi pēkšņi baigie aviācijas eksperti novākušies Lapsu ieskaitot. Nevienā brīdi nesaku, ka te lufthansa jātaisa. Bet kā vienkāršs bieži lidojošs pasažieris negribētu redzēt airbaltic aizejot pa burbuli, jo lai kautko vietā uztaisītu, lai vismaz kautkur var aizlidot izņemot mazās Ryanair lidostas paies daudzi gadi. Un ekonomikai kopumā tas atstās daudz lielāku negatīvu iespaidu nekā šie 15milj.
Kurmītis
K
Sanitiņ, a ko tu ar savu tekstu gribēji pateikt ? Ka valdībai būtu jāpārdod savas daļas ABC un jāiziet no šī biznesa? Bet tas jau starp citu šorīd arī tiek apspriests. Kā viena no iespējamajām versijām . Un Fliks kā ABC īpašnieks pat būtu tikai priecīgs tik vaļā no šī dzirnakmens savā kaklā, pateicoties kuram visādām smirdīgām Dienas žurnālistēm tiek dotas tiesības rakņāties pa viņa apakšveļu ... ir tikai viens BET ... Un tas ir – līdzko valsts pateiks, ka atsakās no ABC un gatava arī atlikušās savas daļas par tiem pašiem 15 mio vai pat mazāk pārdot ... tā šī te pati Diena būs pirmā, kas atskries ķērkdama un epileptiskās lēk’mē raustoties brēks, ka tā ir prihvatizācija, izsaimniekošana un „kāds” (visticamāk - Šlesers) noteiktio ar to cer atkal stāvus bagāts kļūt .... Precīzāk BET ir tomēr divi – otrs ir tas, ka pateicoties ABC kā nacionālas aviosabiedrības statusam, tam ļauj lidot uz austrumiem ... Nu bet šo problēmu in viegli atrisināt .. Pēc tam, kad Fliks būs pārņēmis no Latvijas valsts aviosabidrību un samaksājis tai 15 mio, viņš aizlidos uz Viļņu (vai Tallinnu) un piedāvās šos te pašus 50% no viņa atpirkt leišiem .... par kādiem 30 mio .... Smuki nopelnīs. Dabūs atpakaļ savu nac.kompānijas statusu, un atjaunos atkal reisus no Viļņas ... un arī no Rīgas turpinās lidot ... Tik latviešu meiteņu vietā leišu stjuartes noalgos un arī lidotāju un tehnisko personālu pamainīs .... kāpēc gan ne ... uz tādiem pašiem noteikumiem kā Ryanair un bez šī marazma, kad pēc valdības pieprasījuma kompānijai ir jāorganizē zaudējumus nesoši reisi uz Liepāju vai Briseli, lai resnajiem letiņu ierēdņiem būtu ērtāk uz eirokomisiju lidināties ... Domā leišu valdība nenopirks šīs daļas ??? Un kā vēl nopirks un vēl ūsas viens otram ar igauņiem izplūkās par tiesībām pirmajiem tikt pie pirkšanas !!! Tā ka Diena ir pilnīgi un absolūti kretīni, vēkšķot ABC virzienā. Vajadzētu teikt – paldies, ka mums tāda kompānija ir, kas attīsta te biznesu un lūgt Dievu, lai Fliks tiešām nepārceļ ABC bāzi uz kādu citu zemi, kā jau vairākas reizes pēc kārtējiem valdības kretīniskajiem izgājieniem ir draudējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas