Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Šovakar vētra sasniegs kulmināciju, pirmdien vējš rimsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gumija
g
čeloveks laikam joprojām dzīvo pēc principa- Prošla zima, nastalo ļeto, Spasibo staļinu za eto. Tētiņa nav, ko nu, koki gāžās.
Человек
Ч
"Un tavi tautieši aiz Urāliem pat tagad šai gadsimtā nav redzējusi ne kino ne TV" - Откуда вы знаете? А вы у них были? Вы, конечно, врете, и сами об этом знаете. Кстати, латыши обязаны именно русским идеей независимости - поинтересуйтесь историей движения младолатышей! Как же вы все-таки неблагодарны. Вот поэтому ваша Латвия сейчас и в глубокой дыре. Между прочим, в Латвии до сих пор есть места, где нет электроэнергии. А вы говорите - Урал. "Bet nabaga sakautā un izvarotā Vācija tagad dzīvo cepuri kuldama. čelovek, v čom pričina, počemu tak nevezjot nepobedzimajai?" - То есть Латвии плохо, потому что ее мало били и мало насиловали? Но ведь в Латвии траурных дней почти столько же, сколько и праздников! Так что вы опять врете. Сами запутались в своем вранье.
hm
h
Man patīk, kā visi saspiedušies kopā bariņā ar mašīnām. Valstī, kur dzīvoju, tādu kopābūšanu reti gadās redzēt.
KLM
K
v etoi strane vsjo ne slava bogu ....................................................... ................................................. Cilvēk (?), ar to Jūs gribējāt pateikt - paldies Dievam, ka nogrima Kurska, paldies Dievam, ka sabruka elektrostacija ? Jūs to gribējat pateikt ? Ziniet, pat rūdītam čekistam tas mazliet par daudz..
Oskars>Red Point Optics
O
Kādēļ Jūs neminiet METĀLA un kādēļ 18gadu garumā tie nav NOMAINĪTI , tad gribu zināt, kur likti tie MILJONI, kuri iegrūsti REKONSTRUKCIJĀ ( Jūs man MUĻĶIM paskaidrojiet kādēļ nenomainīja LĪNIJU ,bet mainīja SADALES KASTES un SKAITĪTAJUS varbūt tās vada ELEKTRĪBU ????) Kādeļ VALDOŠIE ar Jums NECĒRT tos KOKUS līnijas TUVUMĀ ,bet izcērt JŪRMALAS PRIEDES un LABĀKāS CIRSMAS MEŽOS ?????Jeb priekš Latvijas SAEIMAS tas ir ļoti nesaprotami , jo to pat zin ZĪDAINIS.........
kalve
k
ja tev tads naids pret "v etoi strane" , tad ar tevi ir galīgi švaki, redz kā tu dzen Dievu mežā. Var pienakt ari vel sliktaki laiki , bija karš , bija slikti. Un tavi tautieši aiz Urāliem pat tagad šai gadsimtā nav redzējusi ne kino ne TV. Kaut gan skaitas Lielā Tēvijas kara pobediteļi. Un pie tam tas ir vienigais viņu varoņdarbs un viņi ar to lielās no rita līdz vakaram. Bet nabaga sakautā un izvarotā Vācija tagad dzīvo cepuri kuldama. čelovek, v čom pričina, počemu tak nevezjot nepobedzimajai?
Человек
Ч
Наверняка в Латвии опять что-нибудь случится, ветер электрические линии оборвет или дерево на машину упадет, в этой же стране все не слава богу.
Red Point Optics
R
Oskar, Tu gan esi apbrīnojami stulbs dažos komentos, -- kamēr ir koka un betona stabi ar vadiem gaisā, tikmēr, bļin, krītoši koki vadus pāraus, bet kāds tam sakars ar vadītāju atbildību un atbilstību, -- kad pietiks naudas visas gaisa drātis nomainit ar zemē rokamiem kabeļiem, tikmēr pēc vētrām daudzviet elektrības nebūs, jefiņ. Vai to tik grūti saprast?
akmens
a
mums te visur ir lauki!
Oskars
O
Kādēļ 21gadsimtā vēl ir tādas problēmas ar ELEKTRĪBU ,NESAPROTU (laikam to vadītāji neatbilst AMATAM ) ????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas