Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Sprūdžs: Vienotība piekopj veco praksi - komunicē nevis tieši, bet caur medijiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
smurguleen, ko Tu zini par 'veco' praksi. Tu te veel pat dibenu apsildiijis neesi..
Pretjautājums
P
Un kādu tad praksi piekopj ZRP,atstumjot pašas izvirzīto premjera kandidātu?
lux
l
Vai tiešām Zatler domā, ka pusmācīti puišeļi nu būs tie, kas izglābs valsti. Lai nu Edmundiņš vispirms sakārto savu biznesu. Ne Saeima, ne valdība tomēr nav palīgskola, kur kādreizējie nesekmīgie aizpilda robus izglītībā.
Cieti
C
Izsludināt valstī ārkārtas ekonomisko stāvokli!!! Visiem valsts aparāta darbiniekiem minimālās algas!!! Pietiek bolīt acis par tūkstošiem algās!!! Ļengani ļodzīgo pašpasludināto vadoņu mīšļu banda atkal pie siles!!! Neviens neko netaisās risināt!!! SVF stipendijas tiek maksātas par roku plātīšanu TV kamerās!!!
!
!
Un kā bija tad , kad ZRP neko nesakot Vienotībai čupojās ar SC? sprūdž , JA TĀ TURPINĀSI , BŪSIET MIZKASTĒ.
so
s
Spruudza iedomiiba un Zatlera mulkiiba liek ZRP izvirziit divus Latvijai biistamus variantus 1) koaliicija ar SC(prokrievisks un ekonomiska katastrofa 2)piekaapjas koaliicijai ar VL-TB/LNNK,bet pieprasa Spruudzu par premjeru( to sauc par bezkauniibu un bezatbildiibu- ljaut ambicioziem puiskaaniem kriizes situaacijaa speeleet premjeru)
ak
a
Apnicis tas sprukstiņš Sprūdžs ar visu savu ZRP. idiņi , SC fani atradušies.
so
s
Spruudza iedomiiba un Zatlera mulkiiba liek ZRP izvirziit divus Latvijai biistamus variantus 1) koaliicija ar SC(prokrievisks un ekonomiska katastrofa 2)piekaapjas koaliicijai ar VL-TB/LNNK,bet pieprasa Spruudzu par premjeru( to sauc par bezkauniibu un bezatbildiibu- ljaut ambicioziem puiskaaniem kriizes situaacijaa speeleet premjeru)
anete
a
aplokšņu vīriņi apspriežas - līmēt marku uz aploksnes (tbiš - maksāt nodokļus valstij)? vai laist tāpat kā līdz šim --
Jānis
J
Sprūdžēn, beidz intrigot! Visiem skaidrs, ka koalīcijā ar Vienotību tev iekārotais amats nespīd, tādēļ velc uz SC. Arī tur tev izredzes nav, jo urbis ir daudzkārt rūdītāks. Padomā par valsti un pastāvi pie ratiem! Tas ir labākais ko vari darīt.
:)
:
tītari uz mēslu čupas cer apvest ap stūri gan savus naivi godīgos līdzbiedrus, gan rūdīto Vienotību, bet nav vakardiena, neizdosies ne ar mulkdēšanu, ne ar aploksnēm!
Barons fon Kampenhauzens (no Kūduma
B
Edmund,neņem galvā jenotu kvaukšķēšanu,mauc pa karavānas modei,taisni uz priekšu un pa savai modei,būs pareizi!Bet ja sāksi ieklausīties gudrajos politiķos un dancot pēc viņu stabules, tad gan ātri viņi tevi iemīcīs dubļos un pataisīs par muļķīti,ko jau tagad mēģina netā izbazūnēt! Turies,jo drošajiem pieder nākotne!
Eva Braun
E
Spruudzzs jau savas uzpeldeessanas saakumaa apliecina ,ka ir nelojaals Latvijai ,peerkams karjerists ..un iespeejams veel llaunaak...
Paaudžu maiņa
P
klauna Tabūna vietā Saeimā turpmāk Sprūdžs
Marga
M
Izskatās,ka ZRP ir simpātijas pret SC.Kāpēc?Viņi taču balsoja pret Zatlera palikšanu prezidenta amatā.Kā lai to izskaidro?Loģiski būtu ka ZRP būtu ar VL.Sprūdžs ir spējīgs,bet uzreiz ar joni sēsties premjera krēslā par agru.Manuprāt vislabākā koalīcija ZRP+V+NA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas