Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - Štokenbergam pēc sarunas ar Kalvīti tiek solīts, ka turpmāk lēmumus pieņems tikai valde. Vairāk lasiet rīt laikrakstā Diena

Pēc pirmdienas rītā notikušās premjera, Tautas partijas priekšsēža Aigara Kalvīša sarunas ar reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Aigaru Štokenbergu Tautas partijas darba kārtībā vairs nav jautājumu par Andra Šķēles lomu partijā un lēmumu pieņemšanu tajā. Tā V–Dienai apgalvoja abas puses.

A.Štokenbergs vēl nesen sacīja, ka «TP vadībai nav nekāds noslēpums, ka Šķēles kungs traucē partijas attīstībai, bet tā ir simpātiska ar to, ka man ir iespēja šo viedokli paust». Pirmdien pēc sarunas ar TP līderi A.Štokenbergs jau teica, ka «mums nav priekšmeta, par ko runāt valdē». Tieši to pašu uzsvēra A.Kalvītis, kas sacīja: «Tā ir avīzes Diena izprovocēta diskusija. Katram cilvēkam ir tiesības uz savu viedokli, bet mūsu partijā nav tādas diskusijas.»

A.Štokenbergs ir saņēmis A.Kalvīša apliecinājumu, ka premjers kā partijas vadītājs nodrošinās lēmumu pieņemšanu tikai valdē un ka valdes locekļi par tiem uzņemsies atbildību. No viņa sacītā varēja secināt, ka ministrs nav mainījis savu viedokli par A.Šķēli. A.Kalvītis V–Dienai apstiprināja, ka lēmumu pieņemšanu ir iespējams uzlabot, par ko abas amatpersonas ir vienojušās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas