Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

papildināta - Sudraba par iešanu politikā: noņemam šo tēmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Memory
M
Spriežot pēc sasniegtā (dižķibeles apjomi), tad patiesībā ir tā - ka Valsts Kontrole ir kā vīģes lapiņa Latvijas demokrātijas (4. MAIJA republika ) kailajai statujai. Secinu pēc valsts amatpersonu reakcijas, tie tagad vairs pat neiebilst revīziju rezultātiem un secinājumiem - tagad piekrīt un sola laboties, izlabot, attīstīt, pilnveidot - vārdu sakot, sadarboties 4. maija sistēmas uzlabošanai - t.s. struktūrreformām. '''Process pošol/process ir sācies' - izteicās apmierinātais Miša Gorbačovs par perestroikas reformām 1987.g. Kamēr rietumu baņķieri naudu deva, tikmēr ierēdņi reformēja PSRS, kā tikko naudas straumīte apstājās - kā bija jāatdod parāds, tā sākās. Pirmie jau lietuvieši paziņoja - izstājamies, tālāk pārējie.......A parādu - aizņēmumu viena Krievija 16-it gadus maksāja.....
Re kā ir patiesībā
R
Valsts kontroles tiesības - Valsts kontrolei ir tiesības saņemt Saeimā un Ministru kabinetā izskatāmo normatīvo aktu projektus un sniegt par tiem atzinumus, ja normatīvie akti var ietekmēt valsts un pašvaldību ieņēmumus un izdevumus vai paredzēt rīcību ar valsts mantu, kā arī Eiropas Savienības un citu starptautisko organizāciju vai institūciju piešķirtajiem līdzekļiem. - Valsts kontroles pilnvarotās personas ir tiesīgas ar padomdevēja tiesībām piedalīties valsts instritūciju, organizāciju un pašvaldību institūciju sēdēs. - Valsts kontrolieris, valsts kontroles padomes loceklis, revīzijas departamenta sektora vadītājs un valsts kontroliera pilnvaroti darbinieki, netraucēti apmeklēt iestādes un uzņēmumus (komersabiedrības) neatkarīgi no to pakļautības un īpašuma piederības un pieprasīt visu nepieciešamo informāciju, ja tas nepieciešams Valsts kontroles uzdevuma veikšanai. - Pēc Valsts kontroles pieprasījuma bankām un citām kredītiestādēm ir pienākums Kredītiestāžu likumā noteiktajā apmērā un kārtībā sniegt Valsts kontrolei tās pieprasītās ziņas par revidējamo vienību kontiem un veiktajiem darījumiem, ja tas nepieciešams revīzijas veikšanai.
Memory
M
'' Visi mūsu mediji ir pilni ar nepārtrauktām juridiskām, faktoloģiskām un loģikas aplamībām. '' - TIE ir mūsu demokrātijas un globalizācijas labumi. Sensāciju karaļiem tagad 'zelta' laiks... Situāciju spilgti raksturojis filosofs A.Zinovjevs: ''Страна погрузилась в чудовищное словоблудие. В советский период были сдерживающие начала, тогда “не пускали” идеи, выпадавшие из базового русла. Теперь интеллектуальное поле засеяно сорняками. Говори кто хочет и что хочет. К процессу мышления подключились миллионы дилетантов. Если за проблему, которую один человек может решить, берутся два – начинаются трудности, три - еще хуже. А если десятки - проблема становится неразрешимой. Я считаю, что в России имеет место эпидемия интеллектуальных болезней. Александр Зиновьев: Не плестись в хвосте у Запада
lācis
l
grūti sudrabai izvairīties no politikas, ja sarmuška ik vakaru zvana pie durvīm un aicina uz "KONJAKA pārrunām" - JO, KĀDA SAGADĪŠANĀS, DZĪVO ABAS KUNDZES VIENĀ NESLIKTĀ MĀJĀ MEIEROVICA BULVĀRĪ :))
niknais
n
Visi mūsu mediji ir pilni ar nepārtrauktām juridiskām, faktoloģiskām un loģikas aplamībām. Mēdiji, jo sevišķi tie, kas nodarbojas ar ziņām, pārāk bieži darbojas kā sabojāti telefoni un kultivē zemu diskusiju kultūru publiskajā telpā. Nav brīnums, ka viss notiek kā pie greiza spoguļa. Publiskā telpā ir pārpilna gan ar savstarpēju neiecietību rosinošiem "pārpratumiem" , gan ar "matu skaldīšanu" un jokainiem komentāriem. Tikai sīks piemērs, - jebkuru sarunu ar cilvēku, kurš darbojas kādā partijā, žurnālisti nekautrējas nosaukt par sarunu ar partijas pārstāvi, lai pēc tam izdarītu "pārgudrus" secinājumus attiecībā uz sarunu dalībniekiem un sarīkotu publisku apspriešanu.
KLM
K
Un šis arī jauki papildina darītāju huiviņzin leksiku: PiSa. ...................................................... ........................................................... Ino, nevajag aizrādīt sievietēm, viņas zina ko runā - ja savieno huj(viņzin) ar darbības vārdu PiSa, ir liela varbūtība tik pie kārotā....
lno
l
Ko dod pārmetumi? Neko. Es tikai izteicu izbrīnu par to, ka "nacionāliste' čiepa', kura pārmeta JL Latvijas pārdošanu žīdiem un krieviem, tagad jūsmo par Šlesera darbošanos Rīgas domē:) Un šis arī jauki papildina darītāju huiviņzin leksiku: PiSa. Vēlu sekmes dzimtās valodas kopšanā:)
e1
e
Redzēju to interviju TV5 un , jāatzīstas, mani patīkami pārsteidza krievvalodīgā intervētāja stils. Tas bija klasi augstāks par latviešu TV "zurnālistu" lētajām manierēm. Arī Sudrabas uzstāšanās bija loģiska un bez lieka plakātisma, man patika. Mūsu mēdiji aizrāvušies ar lētu un pārspīlētu teatrālismu un , iespējams, domā, ka jebkura vaibstīšanās vai klaigāšana, kā saka, ir topā. Papildus, vāja ir arī tēmu izpratne. Piemēram, tik jocīgu interviju, kāda tā LNT pārstāvim nupat bija ar Igaunijas prezidentu, sen nev biju manījis, - pat prezidentam bija jāsmaida par tendenciozi naivajiem jautājumiem.
mal
m
Pagaidām "noņemam šo tēmu", jo tā neiet cauri! Pēc kāda laika to atkal varēsim sākt vēcināt kā nevainības nēzdodziņu!
Left
L
Re kur atradu vienu pusgatavu bezpartejisko partiju. Tagad tikai tā jāsaliek kopā ar Sudrabu. www uznemejuapvieniba lv
čiepa
č
Neatceros. Bet par sievietēm politikā, vismaz vadošajos amatos, nejūsmoju. Ar dažiem izņēmumiem, kas kā zināms, tikai apstiprina likumsakarības. :)
klusais
k
Mēs ar tevi nedebatējām par sievietēm politikā?
klusais
k
Es protams nezinu kā ir Tev , bet man darot kādu darbu gribas arī redzēt rezultātu ne tikai sausu secinājumu veidā. es domāju ,ka arī parastam policistam uz ielas tomēr ir svarīgi , lai viņa notvertais likumpārkāpējs ne tikai tiek aizturēts , bet arī saņem sodu.
čiepa
č
:) Nacionālu partiju, kā sākumā bija solīts, uz "patriotisku un novados sakņotu" nomainīja tava favorīte Kalniete! Kad veidoja PiSu. Bet pārmetumi man konkrēti kādi? Par šo komentāru? vai vispārīgi, ka eksistēju? :)
lno
l
Palēnām tomēr esi sākusi čiepstēt pēc cita meldiņa, nacionālismu nomainījis patriotisms, arī slengs mainās, parādījušies liberasti un žurnaļugi kā apliecinājums Šlesera un Ušakova draudzībai. Tā viš ir - kā maizi ēd, tā dziesmu dziedi vai arī stulbam putnam - stulba dziesma /krievu tautas paruna:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas