Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

papildināta - SVF pārstāvis: paziņojums par aizdevumu būs tuvākajās dienās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es---pret!!!
E
Es atsakos PARDOTIES VERDZIBA!!! Politiki nu tik nems un terees, un nodoklu maksatajiem bus jaatmaksaa???
Vai-vai
V
Kur nu prats tadu naudu aizdot valstij kur Financu ministrs visai pasaulei paradija savu "atbilstibu" ienemamajai sferai. ..Driz apsteigsim Zimbabve pec visiem raditajiem....Ripoja atpakal ar paatrinajumu..
Liene
L
CERAMS KA NE-AIZ-DOS !! Tad tiesam treknie Saeimas gadi bus beigusies un saksies, tauku/netiro politikju atsuksanas .
???
?
Vai vini TRAKI tai SVF? dot naudu Latvijai kas ir viena no viskorumpetakam valstim eiropas savieniba? Dot naudu Godmanim kurs jau ,,kaut kur pazaudeja" G24 kreditu? Dot naudu Slakterim kas jau gatavojas veidot komisiju kas ,,uzraudzis'' naudu. Komisijas prieksedetaja bus ,,godiga'' Gulbe? kurai Slakteris maksa algu 2500 ls par 2-3 stundam darba. ES ATSAKOS MAKSAT SVF PARADUS!!!!
vecriidzniece
v
Kur tie visi miljoni aizies un kam tie miljoni bija vajadziigi? Esmu maksajusi nodokljus 7 gadus un NEKO no valsts neesmu sanjeemusi. Krediitu nav un nebuus. Jautaajums - kaapeec man jaamaksaa par juusu rebeem? Vieglaak buus nomainit pavalstnieciibu.
hei
h
Hei! Kā mēs to atdosim? Vai ir par to padomāts?Ja nu notrallinās naudu ar likumu vai bez, ja neieliek zinātnē plus ražošanā? Briesmīgi domāt -kas tad..
Ērglis
Ē
Ārzemēs mafija ir marginalizēta, viņiem nav ne jausmas, ka Zimvbabe II varētu būt tepat durvju priekšā.
ezis
e
un pēc pusgada Ivars gluži kā Andris sunīs tizlos iedzīvotājus, kas negludina bikses, nemācās valodas, bet dirn rindā pēc pabalsta.. Patiešām, viss taču būtu jauki, ja tos īdētajus,bezdarbniekus, pensionārus, bārneļus ar traktoriem noslaucītu kādā bedrē..;paliktu tikai veiksmīgie, pozitīvie..Kungiem taču nav laika pa šmucspaiņiem ņemties, nāk tāda nauda, ir centīgi jāstrādā. Es tik iesmiešu par eiropistu sejām, kad tas piķis izkusīs tautiešu shēmās- mums taču ir profesionāli ,gadiem rūdīti kadri un procedūras ;)
Ērglis
Ē
Vaicāts, vai Latvijas iedzīvotāji pārāk skarbi neizjutīs šīs izmaiņas, viņš atzina, ka iedzīvotāju dzīve tiks ietekmēta, bet pēdējos divos gados dzīve šeit bija ļoti laba. Skaidrs, džeks nekur tālāk par Rīgu nav ticis un reāli ar cilvēkiem uz ielas nav runājis.
Lelle
L
Kamēr tauta neizbridīs ielās, nekas te nemainīsies. Gaidu, kad tautai piegriezīsies. Es jau sen esmu gatava tos mēslus mēzt...
z
z
varetuneiedot to naudu - laie iet tas viss pa pieskari.citadak shita nauda vel tadu TPistu u.tml. utubungu dienas vilks tik garumaa. Lai izput un iznikst, gan jau naks kaut kas jedzigaks vieta
tarba
t
skaidrs tik tas, ja čaļi turas pie siles, nevis smalki atkāpjas , uzņemoties " politisko atbildību" ( pārsmieties var :))) , pametot kādu tur Jauno laiku šķūrēt savārītos mēslus, tad iemesls var būt tikai viens un Latvijas politikas pastāvēšanas vienīgais iemesls: Tur vēl varēs skaisti uzvārīties!! Eiropas kungi pat nespēj iedomāties, kā tas ir iedot mūsu bāliņiem treknu kaulu. Pēc paragrāfiem viss būs čikiņi, tikai naudas lāde uz pavasari tukša un tas pats smieklīgais Ivars, rūpju vaigu : " ak ,kā tad tā.. jūs ziniet atbildi? Nē?Nu tad klusējiet" Latviski šito sauc - cerība.
pensionārs
p
"...pēdējos divos gados dzīve šeit bija ļoti laba." Kam bija laba, kam nekad nav bijusi. :(
Kaspars
K
es Tikai vienu saprotu ka Sii valsts iespejams ir izzagta - kapec? A Kapec Cilvekiem ir jaatnem algas - tas ir jasamazina lidz grasu limenim, jo daudzi neapzinaas ka valsts parvaldee aldzinas ir mazas un samazinot taas - nonemot procentus un tad veel 15% no pamatsummas sanak - videji cilvekam 230ls uz rokas un Ko var ar so algu darit? un Kapec nodokli tiks palielinati ja Tos Miljardus Eiropa aizdos, kapec? Lai veel paris miljonari piedzimtu un 1000 nabagi rastos - kuriem ir divas izejas - Stradat divos darbos kaa sunim vai arii kaa Vienaa rakstaa teica - delj taa visa palielinasies pasnavibu skaits
Maizīte
M
Aizej pie saeimas un palūdz kādam deputātam maizītei. Bet labāk, lai ieliek kādā padomē ar vismaz 1000 Ls mēnesī. Maizītei pietiks arī ar vienu padomi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas