Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Tēvs aizturēts aizdomās par meitas slepkavību

Ivars G., kurš tiek turēts aizdomās par savas meitas Dainas slepkavību, piektdienas vakarā aizturēts Bauskas rajonā, _Dienu informēja _Bauskas rajona policijas pārvaldes pārstāve Linda Zubāne, solot sīkāku informāciju sestdien.

Neilgi pirms tam Bauskas rajonā noslepkavotās 11 gadīgās meitas tēvs, kuru policija tur aizdomās par šo noziegumu, intervijā LNT raidījumam Degpunktā atzinās, ka ir noslepkavojis meitu. Viņš nožēlo izdarīto un stāsta, ka neatceras, kāpēc to darījis un visu neatceras, pieļaujot, ka viņš nav pieskaitāms. Degpunktā vīrieti sazvanīja pa mobilo telefonu.

Viņš atrodoties Jūrmalā, "kur jūrmala ir". Viņš atklāja, ka pats domā doties uz policiju. Viņš nožēlo, ko ir izdarījis un nožēlo savu vainu. "Nezinu, es nezināju vispār, ka kaut ko tādu varu izdarīt," viņš atklāja raidījumā. Viņa izskats esot mainījies un daudzi viņam nepievēršot uzmanību. Viņš plāno tuvāko divu dienu laikā pieteikties policijā.

Noslepkavotās meitas tēvs atzina, ka tovakar bija "bišķin dzēris" konjaku, vēlāk precizēja, ka "nul pieci". "Neko es negribēju, es nezinu, kas man uznāca," viņš teica. "Neko nebiju izplānojis. Gulēju gultā, skatījos televizoru, pēkšņi izkāpu no gultas, aizgāju pie meitas, pēc tam ar labu nakti novēlēju viņai, pēc tam es nezinu, kas tur notikās," viņš klāstīja. Nazis viņam līdzi nav bijis. "No sākuma es pieķeros pie rīkles viņai un pēc tam viņa sāka gārgt. Pēc tam es viņu palaidu vaļā, viņa pateica - tēti, es nevienam neteikšu, laid mani piecelties. Tad viņa sāka klepot, un es nezinu, tanī laikā man kaut kas notikās, un es aizskrēju nazim pakaļ uz virtuvi," viņš izstāstīja raidījumam.

Viņš atzina, ka varbūt viņam "ar nerviem kaut kas nav kārtībā" un viņš varētu lūgt policiju nosūtīt viņu uz kādu ekspertīzi, jo viņa noziegumi atkārtojoties - vajagot paārstēties.

Jau ziņots, ka  policija aizdomās par 1996.gadā dzimušas meitenes noslepkavošanu Bauskas rajona, Ceraukstes pagastā meklē 1972.gadā dzimušu vīrieti. Meklētais Ivars G. ir agrāk tiesāts, maijā pēdējo reizi tika atbrīvots no cietuma, kur izcieta sodu par izvarošanu.

Bauskas rajona policijas pārvaldes pārstāve Linda Zubāne Dienai norādīja, ka nevar komentēt LNT raidījumā esošo informāciju un tās veiktās intervijas. Tāpat viņa neatklāja, vai mēģinājuši sazināties ar meitenītes tēvu vai arī mēģinājuši noteikt tēva atrašanās vietu pēc mobilā telefona atrašanās vietas. "Tā ir kriminālprocesa informācija, kuru izmeklēšanas interesēs nevaru jums atklāt," norādīja Bauskas policijas nodaļas pārstāve Linda Zubāne. Iepriekš viņa norādīja, ka par ticamāko policija uzskata versiju, ka viņš ir kaut kur Bauskas rajonā, tāpēc aktīvākā meklēšana notiek tur.

Savukārt Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" ziņo, ka, iespējams, Ceraukstē nogalinātās meitenītes māte ir pazudusi, raksta ziņu aģentūra LETA. Lai gan sākotnēji izskanējusi informācija, ka meitenītes māte devusies peļņā uz ārzemēm, tomēr pēdējā informācija liecinot, ka, iespējams, meitenītes māte nav pametusi Latviju, bet gan mīklainos apstākļos pazudusi.


(papildināta ar pirmo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas