Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Tēvs aizturēts aizdomās par meitas slepkavību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauwa
l
nāvessodu. nebūs izdzimteņa, nebūs problēmu. un, nemaz nepīkstiet, cilvēktiesību aizstāvji. Gribētos uz Jums paskatīties, ja tas būtu bijis Jūsējais bērns.. pretīgi...
Mārtiņš.
M
Ar šausmām domāju, kāda būs nākamā paaudze, ja Latvijas ekonomika turpinās ietekmēt cilvēku izglītibu, izglītošanu, fiziski un garīgi slimu cilvēku vairošanos..
Jete
J
Līdz šim domāju,ka politiķi ir lielākie velna dzinēji,maigi izsakoties! Bet policija!Tv it kā iesaistās murgainās darbībās! Bail par purvu,kur dzīvoju!
Ārprāts!
Ā
ampulas nelīdz,pret to iedarbību atrod līdzekļus...(no pieredzes) :))
Sašutusī
S
salviju sapīpējies,tāpēc bija neaprēķināms...
Ieva
I
Tuvradnieciska krustošanās (tāds būtu asinsgrēka zinātniskākais nosaukums) ir bīstama tāpēc, ka var "uzpeldēt" tādas iedzimtas slimības, kas parasti neizpaužas jo cilvēks ir saņēmis bojāto gēnu tikai no viena vecāka. Un, tā kā neviens nav pierādījis, ka psihiskas vainas iedzimst, tad atgriežamies pie tās pašas vecās labās audzināšanas. Vai nu tur bija pārmērīga lutināšana vai arī prasība pakļauties vecākiem, kas paši nedara neko, lai bērnam parādītu, ka ir kas vairāk par viņu pašu....
Pax
P
Kurā preses izdevumā rakstīts par to, ka slepkavas māte un viņas brālis piekopuši asinsgrēku, un šī asinsgrēka auglis ir slepkava, maniaks, cilvēks bez jūtām. Domāju, lasītājiem tas būtu jāzina. To jālasa arī jauniem cilvēkiem, lai izvairītos no asinsgrēka. Kāpēc par šo tematu sačukstas, bet baidās runāt atklāti?! No kurienes ceļas bezjūtu psihopāti?- fakts, ka no nenormālas,pataloģiskas seksuālas pakļaušanas bērnībā no mātes vai no tēva. Jā, arī it kā normālās ģimenēs tas notiek, pat paraugģimenēs! Arī tad, ja zinām, mēs parasti klusējam, tātad slēpjam asinsgrēku. No pieredzes zinu, kāds bezjūtu robots ir asinsgrēka skarts cilvēks.
Juris Gnirebam un ABC
J
Jūs esiet malači! Skaidrs, ka tādi ir jālikvidē. Te kaut kādi jampampiņi vēl spriedelē par nevainību un nepieskaitāmību. Bez vainas nevienu policija neaiztiek. Vaina jau ir redzama,kad televīzijā parādīja māju, kādā dzīvo un to sievieti un, ja vēl meitenes māte aizbraukusi uz ārzemēm....... Tikai tur vēl trūkst no šādas vides iebraukušu cilvēku. Jādzīvo mājās un jāstrādā. Ja par nepieskai- tāmību, tad nepieskaitāmais būtu jālikvidē ar to vien, ja viņš solās darīt kaut kādas briesmas. Normālu cilvēku vēl var audzināt un pārliecināt,bet nepieskaitāmais velns ko var sadomāt un izdarīt, ja viņš jau kaut ko uz to prāto. Ja esi nepieskaitāms, tad dzīvo maliņā mierīgi ,strādā un kārtīgi uzvedies, jo pieskaitāmie nav vainīgi, ka tu tāds esi, bet ja tu esi agresīvs dzēris vai nedzēris, tad tava vieta ir zem zemes.
Ieva
I
Tas jau nebija naids, jo arī naids ir jūtas, taču šo radījumu vadīja priekšstats, ka viņam vajag. Un punkts. Tas tiešām nav nekāds cilvēks, drīzāk patogēns bacilis.
Juris priekš Margo
J
Margo! Tādas filozofēšanas dēļ arī notiek visādas nelaimes. Kādas ampulas! Šādi cilvēki ir jālikvidē vai jāsapūdē kaut kur raktuvēs. Padomā tik, viņš savā debilitātē ālēsies,trakos un slepkavos, bet mēs tik domāsim, kā šitādam mēslam palīdzēt ar ampulām un ārstēšanu.
Ieva
I
Čips nav slikta lieta, ja vien to nevar izņemt. Bet ir viens bet: operatīva nokļūšana līdz meklētajam. Tā kā es vienalga sliecos par labu dzimumnoziedznieku piespiedu ārstēšanai: lai sazāļo tā, ka nemaz vairs nevajadzēs meklēt.
Margo
M
Zinot par Grantiņa noziegumu saistību ar neapvaldāmu agresiju alkohola reibumā, nedrīkstēja no cietuma bez ampulas ārā laist. Ja vēl laicīgāk būtu iešuvuši, varbūt aizietu pie Pētera, bet nebūtu ne pret māti roku pacēlis, ne sievieti izvarojis, ne meitiņu noslaktējis. Varbūt pat staigātu uz brīvām kājām, jo bailes par paša dzīvību viņa gadījumā ir pats spēcīgākais faktors: citādi, attapies pēc dzērumā nodarītā, būtu turpat virtuvē nodūries vai pakāries. Valstij vajadzētu domāt par bīstamu subjektu piespiedu ārstēšanu no alkoholisma, jo pašlaik sievu, bērnu un māšu ciešanas nav arguments un uz stacionāriem cilvēktiesību baudītājus ved tikai ar pašu piekrišanu.
i-brokers
i
Vai viņš ir slims ? Cilvēks, kurš var iesist savi mātei ar cirvi pa galvu. Bērns savu māti mīl un lai noietu ceļu līdz tādam naidam, lai nogalinātu, to jāprot. Te ar vienkāršu cietumā pasēdēšanu neko nepanāks.
Imant
I
Jums tāda padomju laika domāšana, par kolektīvo atbildību. Vainīgs, vai nepieskaitāms, tas ir tiesas kompetencē, bet tas, ka katrs piedzimst gatavs, tas jau sen zināms. Vienalga kur un kā audzis, bet defekts vienalga izlien, vienīgi daži paspēj nomirt pirms.
Senais
S
Bet, ja nu izrādītos cits vainīgais. Ko tad? Vai Jūs tiešām domājat, ka "nejauši" pasprūkot sprūdam , vajadzētu celties policijas autoritātei. Esmu bijis situācijās, kad par nejaušu šāvienu tiesāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas