Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Tiesa neatļauj 16.marta pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Intervija
I
Nevis internetā bet nacionalistu mājas lapā vai YouTube, kas tad tur tik drausmīgs, ja diena bano šo interviju.
Intervija
I
diena dzēš interviju ar "Daugavas vangu" Latvijā vadītāju Jāni Ati Krūmiņu, skaidri redzams, ka šis laikraksts neklpo latviešu tautai, interviju skatiet internetā.
uz priekšu
u
Intervija ar Jāni Ati Krūmiņu: Es ieradīšos pie Doma baznīcas 13:00 u iešu nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa un iesaku to jebkuram latvietim, jo uzskatu to par savu latvieša pienākumu sava tēva priekšā.
Openheimers
O
Nevienu tu nekur aizsūtīt nevari,bet to, ka esi klīnisks padomju šovinists,mēs jau paši zinām. Un vēl man interesē, kā tev vienā sarunā Latvija ir gan "zem cita saimnieka", gan reizē "joprojām Krievijas guberņa". Esi no tiem, kam maksimāls balss skaļums atsver pilnīgu sajēgas trūkumu?
arturs
a
jaani ati kruuminju uz sibiiriju..............steidzami.
Gods būt
G
Es noteikti būšu 13:00 pie Domu baznīcas un iešu uz Brīvības pieminekli nolikt ziedus, viekārši tā iemesla pēc, ka esmu latvietis, kas mīl un ciena savus senčus. Intervija ar Jāni Ati Krūmiņu "Daugavas vanagi":
Openheimers
O
... lai saprastu, ka nekāda loga uz Eiropu šai sienā vairs nav? Ja tu sāc jaukt savus šovinista murgus ar realitāti un spītīgi noliedz faktus, tad man jāsāk šaubīties par tavu psihisko veselību!
Openheimers
O
Ivans Bargais arī sadarbojās. Tirdzniecība bija, diplomātija bija un ne jau vienmēr krievi ar visiem karoja. Kas attiecas uz Latvijas neatkarību, arturčika iespēju maksimums - bļaustīties bezspēcīgā naidā. Ja kādam sākas problēmas ar adekvātu realitātes uztveri, viņš vai nu nonāk speciālistu aprūpē vai lielās ziepēs. No PSRS sabrukuma jau neko nevajag mācīties, vai arī katrai nākamajai arturčiku paaudzei personiski jāapdauza galva pret sienu?
Matemātiķis
M
Gan Daugavas vanagus,gan Kremļa televīziju Rīgas centrs interesē daudz vairāk nekā dievkalpojums un Lestene.Vai tā būtu nejauša sakritība?
par latvisku Latviju
p
Es gājienā piedalīšos, jo esmu latvietis un neļaušu apkaunot ne savu latvieša godu, ne savu senču godu, ne savas Latvijas pilsoņa un patriota tiesības: Gājiena norise Šogad 16. marta gājiens norisināsies līdzīgi kā pagājušajā gadā. 12:00 Rīgas Doma baznīcā sāksies leģionāru piemiņai veltīts dievkalpojums. Pēc dievkalpojuma 13:00 no Doma laukuma sāksies gājiens, kas noslēgsies pie Brīvības pieminekļa. Pēc tam liela daļa gājiena dalībnieku dosies uz Lestenes brāļu kapiem. Video no iepriekšējo gadu 16. marta aktivitātēm. Papildināts Lai arī Rīgas dome,(un nu jau arī Administratīvā tiesa), aizbildinoties ar iespējamām provokācijām(kā jau katru gadu!), Daugavas Vanagu pieteikto gājienu ir aizliegusi, tomēr ir pilnīgi skaidrs, ka gājiens tādā vai citādā formā NOTIKS. Varturi, izmantojot brutālu policijas spēku, var mēģināt mūs apturēt fiziski, taču garīgi viņi mūs neapturēs. Kārtējo reizi apstiprinās, ka 16. marts ir diena, kurā visspilgtāk izpaužas okupantu, valdošās elites un latviešu nacionālistu konfrontējošās vīzijas par to, kādai būtu jābūt Latvijai.
arturs
a
krievija jau arii sadarbojas ar rietumeiropu. par rietumeiropu tiek domaats vacija, itaalija, francija u.t.t. un nevienam nav probleemu. kas attiecas par to latvijas neatkariibu, tad taa kaa bija krievijas gubernja taa arii palika. ne vienmeer kas ir uz papiira rakstiits tiek taa arii pienjemts dziivee (tas taa par latviju eiropas savieniibaa un nato)
Openheimers
O
Neesi aizdomājies par tēmu, kāpēc austrumeiropieši grib sadarboties ar Rietumeiropu un Ameriku, bet no jums jo tālāk, jo labāk? Varbūt kaut kas jūsu pašu attieksmē ir vainīgs? Varbūt šis kaut kas ir jūsu nespēja saprast, ka ar kaimiņu var sadzīvot nekāpjot viņam uz kakla?
Openheimers
O
Par valsts neatkarību. Iedzen savā tukšajā padomju cilvēka galvā, ka mēs neesam "atkarīgi no Eiropas", mēs esam Eiropa. 21. gadsimta Eiropa. Bet jūs esat viduslaiku impērija. Jūti starpību? Absurds ir jūsu spītīgā nevēlēšanās saprast, ka mūsu neatkarība ir noticis fakts. Starp citu, kinovaronis Žeglovs saka, ka spītība ir aprobežotības pazīme.
par 4.Atmodu
p
Šie pārkrievotie, pāreirozizētie aizlieguma lēmēji un okupanti, man latietim var atņemt latviešu medijus, var atņemt maniem bērniem skolu, atņemt darbu, atņemt zemi un, kas zin varbūt arī jumtu virs galvas, bet viņi nevar man atņemt manu latvieša dvēseli un pārliecību, un tamdēļ es piedalīšos leģionāru piemiņas gājienā, un nolikšu ziedus pie Brīvības pieminekļa.
arturs
a
par godu intenetaa blaustiities var katrs, reaalaa situaacijaa droshi bikses buutu pilnas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Grīnbergs : protestēt pret 16.martu varētu Uzvaras parkā

Paziņo par drošības pasākumiem 16.martā



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas