Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Tiesa noraida prokuratūras lūgumu, Lemberga Šveices advokāts paliek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
albrehts
a
Kāpēc prokuratūra neiekļāva uzreiz? Varam jau vainot visu pasauli, bet pašiem arī darbs būtu jādara iespējami profesionālāk, lai neatstātu visādas spraugas, kur glumekļiem izlīst.
Sēlis
S
Iedodiet man beisbola nūju ,un es trāpīšu Lembergam precīzi pa to vietu kur beidzas deguns un sākas zods,un ar tādu spēku ka viņam vairrāk aistāvības nekad nevajadzēs.
inaara
i
ja grib uzzināt vairāk, tad jābrauc uz Langstiņiem pie Malahovskas vai pei Labuckas.
bitaans
b
To ka tiesu vada nevis likums un taisnība, bet gan mafija to jau runāja un neslēpa arī Geimana kolēģe Ose, kas nu jau ir zem zemes. Geimans nāk no Maskavas rajona Tautas tiesas un ar to ir pateikts viss.
Lelle
L
Viss atkal notiek kā pa ķēķi. Tiesai jādara viss iespējamais un neiespējamais, lai noskaidrotu patiesību, bet te, lūk, noraida...Cik maksaja noraidījums??? Lūdzam tiesnešu uzvārdus!!!
K-K
K
... Herteru lai tiesa internacionals tribuns par neprofesionalitati utt. ...
x
x
no tevis raxtiitaa sanaak, ka tas shveices advokaats kopaa ar lembergu zaga miljonus jau peec tam, kad prokuratuura bija uzraadiijusi lembim apsuudziibu :D nedomaa, ka taa ir vai nu njirgaashanaas par cilveeku, vai vienkaarshi totaala maiziisha kantora nekompetence? un es zinu tikai vienu shveices advokaatu, kursh kopaa ar lembi zaga naudu, tikai vinjam nezin kaapeec nekaadas apsuudziibas nav izvirziitas :)
Huga
H
nevajag spregāt ar savu nezināšanu... tas šveices advokāts ir registrējis savu darbību LV. Viņs darbojas advokatu birojā "Ludiņš un Krastiņš". Viņam nav nekādu šķēršļu pārstāvēt jebkuru personu Latvijas tiesu iestādēs un darboties, kā advokātam.
Ērglis
Ē
Šo tiesas interpretāciju prokuratūra noteikti pārsūdzēs. Tad arī redzēsim, kā viss beigsies.
Ērglis
Ē
Šeit ir noslēpta viena "goča" - "Tā kā valsts apsūdzība to neizdarīja, Šveices advokāts likumīgi uzņēmās aizstāvības realizēšanu Aivaram Lembergam...." - šeit slēpjās atslēgvārds - LIKUMĪGI. Vai likumīgi vai nē? Tas jautājums NAV atbildēts. Ja izrādīsies, ka nav likumīgi, tad sorry, Lemberg, atklāji visu savam partnerim :)
x
x
tikai kaapeec prokuratuura par sho tik svariigo liecinieku neuzaicinaaja jau pashaa saakumaa? ko vinji gaidiija? (Tiesa minēto lēmumu argumentēja ar to, ka Herteru iekļaut nopratināmo personu sarakstā prokuratūra varēja jau tad, kad process vēl bija pirmstiesas izmeklēšanas stadijā. Tā kā valsts apsūdzība to neizdarīja, Šveices advokāts likumīgi uzņēmās aizstāvības realizēšanu Aivaram Lembergam, kā rezultātā tagad Herteru nopratināt vairs nevar, jo klients viņam varētu būt uzticējis neizpaužamas ziņas. (c) LETA) P.S. aa, un jaa. nee, tas nav normaali. tikpat labi tad var piespiest liecinaat pret tuviem radiniekiem. nonsenss.
Ērglis
Ē
IR normāli, ja var aicināt liecināt liecinieku, ar kuru kopā esi nobēdzinājis no valsts uzņēmuma atmazgāto piķi milijonu apjomā.
x
x
nav normaali, ja jebkaadas valsts jebkaadu advokaatu, ja vien vinsh ir bijis mans advokaats, var piespiest liecinaat pret mani. shiim attieciibaam jaabuut privaataakaam nekaa ar aarstu.
cony
c
buus labi visi sanems dozeeti peec nopelniem,Maiziitis savu darbu veiks perfekti un profesionaali,to prasa arii vinja amata mantija.
Ērglis
Ē
Jā, bet tādā gadījumā šis advokāts nav šeit savā legālajā statusā un NEAIZSTĀV klientu. Tādējādi viņš drīkst liecināt tiesā. Nav tik vienkārši. Lemberga "tīms" grib kūku paturēt un vienlaicīgi to apēst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Iespējams, Lemberga aizstāvja dēļ grozīts likums

Lembergs pēkšņi izrāda rūpes par ārzonas firmām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas