Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - TP Satversmes grozījumus atbalsta 47 deputāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
YEC
Y
Jo pret savas Mātes dziesmu var tikai savējie. Tie paši, kam jauna dzīve, jauni nami. Tikai tie var pa īstam samīdīt savas MĀTES dziesmu - Pašu auklētie, pašu auklētie - pekaināmi kājiņāmi.
Tā jā..
T
Deputāti, kas nobalsojuši par Saeimas pašatlaišanu, būtu jāuzskata par rīcībnespējīgiem,jo neattaisnoja tautas doto uzticību,tādiem būtu jāaizliedz kandidēt turpmākajās vēlēšanās.
putenis
p
Daudziem VIŅIEM drīz būs pienācis pēdējais brīdis emigrēt. Pašatlaišanās gadījumā to nokārtot būtu ērtāk un aizbraukt vēl varētu "ar godu". Bez tam - labāk aizbraukt iespējami drīzāk, jo citādi var pienākt brīdis, ka "atnāks pakaļ" tieši uz Saeimu un vairs nebūs kur sprukt.
dzeris - 'vija
d
Daudz sliktākas sekas būs, ja šī te saeima turpinās strādāt līdz nākamajām vēlēšanām. Tāds mehanisms pastāv arī citās valstīs, un nekas, dzīvo.
Vija-dzeris
V
Galīgi šķērsām ar to pašatlaišanos! Es to sa;protu kā TP projektu pašreizējā viņiem skarbajā situācijā, kad netiek domāts par tālejošākajām sekām.
nesaprotu...
n
...kādus grozījumus drīkst veikt Saeima ar tik zemu uzticības reitingu?! Zatlers arī baigi sadomājies! Ja jau viņš tik ļoti domā par valsti (kā pats saka), tad kāpēc tā baidās par savu krēslu, izdomājot visādus pekstiņus, lai par katru cenu noturētos?
Oskars
O
Lai tālāk SAEIMA labi strādātu un Latvija tiktu ārā no KRĪZES ,tad steidzīgi JĀIZNĪCINA tie 47 bolsotāji.
dzeris
d
Un šoreiz Kučinskim ir pilnīga taisnība, mūsu varonīgā opozīcija, kas tik bravurīga uz skaļiem pziņojumiem un prasībām valdības demisijai ( ieprieš zinot, ka tie lemti neveiksmei) ierāvusi asti kājstarpē, kad lieta nonāk līdz reālai darbībai, pēc principa "labāk jau zīle rokās, nekā ārkārtas vēlēšanu risks". Jūs , laikam, nesaprotat, ka ne visi izpratīs jūsu gudro stratēģiju, un, neatbalstot ārkārtas vēlēšanas un saeimas pašatlaišanos, jūs zaudēsiet daudzus vēlētājus, kas uzskatīs jūs vienkātrši par klauniem, kuri it kā vienu dienu ko grib, bet otrā dienā paši notā nobīstas. Tad k''a jūs domājat vadīt valsti, ja baidaties nio jebkādas reālas rīcības? Ar saukļiem? Un tā visa runāšana, ka, lūk, sākumā jāmaina vēlēšanu likums, tās ir pupu mizas, neko tas nedos, tāpat visu izšķirs, kam cilvēki vairāk ticēs, un to daļu par reklāmas ierobe;žošanu tāpat pārkāps, un tagad jūs darat visu, lai jūs uzskatītu par nenopietniem cilv;ēkiem un ticētu jums arvien mazāk.
godmans
g
laiks laist lapās
Pavlix
P
Izskatās, ka SC un ZZS ir sasolīti krēsli nākamajā valdībā, tāpēc arī sabalsots. Viss kā vienmēr jau iepriekš sarunāts. Nākamais solis būs nomest Zatleru. :)
Mr. X
M
Nevienam no jums neticēs kamēr jūs nelikvidēsiet savus ielikteņus uzņēmumu padomēs un pārvaldēs no kurienes jūs visi barojaties,tautai atstājot tikai caurumu no barankas.
zvirbulēns
z
Zatlers arī vēlas, lai Valsts prezidentam būtu tiesības atlaist Saeimu, "ja tas nepieciešams, lai Saeima saņemtu tiešu tautas atbalstu svarīgā jautājumā". -------------------- Nu, vai nav viens aptracis cilvēciņš :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ledu var izkustināt atbalsts Tautas partijas Satversmes grozījumiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas