Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - TP valdē neievēl nevienu reģionu pārstāvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Andrew
t
laba bilde :D tā kā es vēl esmu nikna, tad labprāt pa tādu bildi pašaudītos.
piesmietais
p
TP (Tautas posts)! 682 pārtikušie un pietūkušie no jūsu naudas vētraini aplaudē, bet divi miljoni knapi velk no algas līdz algai.
citāts
c
Dzelteno mēdiju autors Lato Lapsa raksta: « tad jau drīzāk derētu kaut vai vecais labais Andris Šķēle. Bet viņam – vai kādam līdzīgam cilvēkam, kādu mūsu valstī ir nevis maz, bet briesmīgi maz, – vismaz būs skaidrs un stratēģisks ekonomiku patiesi saprotoša cilvēka, ne pažarnieka redzējums, ko darīt ar valsti».
d3o
d
Nu puikam (M.S.) šmaiseris iespiests rokā - lai cīnās. Pārējie dosies uz aizmuguri kruķīt ģelas. paņēma un uzmeta...
krista
k
Vents Krauklis debatēs aicināja pateikties A. Kalvītim, jo tas nav pienācīgi izdarīts. Zālē sēdošie piecēlās kājās un ar ovācijām atsaucās aicinājumam. V. Krauklis teica, ka tādu cilvēku kā A. Kalvītis Latvijā nav daudz un viņus nedrīkst pazaudēt. =============== Ar to arī viss ir pateikts, komentāri lieki. Taču Krauklis ar visu savu pielīšanu valdē nav ticis. Valde ir tikusi veidota kā komunistu laikos partijas komiteja - tikai tad lapiņu nolasījis kāds no malas, kam sekretārs uzdevis, lai izskatītos demokrātiskāk, te Segliņš pats vienpersoniski visu izlēmis. Jā, "demorātija" TP ir neticama.
mērglis
m
nosleegumaa atbidi sniegšu V.K raukim , labi ka Kalviitis ir tikai viens...
,,,
,
p.s sorry..Heleeniite..Heleeniite dereetu seksiigaa lateksa kostiiminjaa ar pletni rocinjaa klapeejot stulbos luuzerus un tumsonjas
Andrew
A
ja smadzenes aptaukojas tad plikais karalis domaa ka baigais krutais kekss ir..vispaar jau es pat vairs neesmu nikns..man vienkaarshi par to pashapmierinaato nelgu baru naak smiekli..ja taa padomaa izteelee un saliek vienaa glezneaa piemeeram Kraukli ar savu seksiigo zakji, aizmigusho Kalviiti saeimas seedes laikaa, Lagzdinjankas portreju no Saeimas loga, Veldri zirga muguraa kirasiera blekjos , Zalaanu iereecosho.. un aizmuguree vadoni ar engjelja spaarninjiem un nimbu, kas par skaistu kopbildi sanaak..jaa..aizmirsu par Kiki..Kikii..tipa Tu ar to slotu slauciit taisies vai lidot beidzot prom?
lno
l
Vai tiesaam viņi visi, tas bars, ir STULBI ??!! _________________________________ Tu tikai sāki šaubīties? Pēc visa kas noticis vajadzētu būt skaidram viedoklim:)
JP
J
"Vents Krauklis debatēs aicināja pateikties A. Kalvītim, jo tas nav pienācīgi izdarīts. Zālē sēdošie piecēlās kājās un ar ovācijām atsaucās aicinājumam. V. Krauklis teica, ka tādu cilvēku kā A. Kalvītis Latvijā nav daudz un viņus nedrīkst pazaudēt. Savukārt TP dibinātāja A.Šķēles runu pavadīja ilgstoši delegātu aplausi." _________________________________________________ ___ Vai tiesaam vini visi, tas bars, ir STULBI ??!!
Frīdis
F
Nenoliedzami TP līderi ir bijuši pietiekami gudri savā labā.Tikai viens jautājums,ko ilgajā laikā , ko tieši un netieši valdījis Šķēle,ieguvusi Latvijas valsts un tās iedzīvotāji.Vai Latvijā ir attīstīta lauksaimniecība,rūpniecība?Vai ir uzlabojusies medcīniskā , sociālā aprūpe?Vai ir izveidojies stabils iedzīvotāju - strādājošo vidusslānis? Pienāks vēļešanu laiks,kad pūli atkal baidīs ar sistēmas sagraušanu,"krievu"nākšanu pie varas u.t.t. Diemžēl sabiedrība ir ļoti sašķelta , slinka , neinformētēta.
?-?
?
Varu derēt, ka Krievijas sūtnis nekad neapmeklēs ne JL, ne TB/LNNK, ne PS, SCP kongresu":) ----------------------------------------------- ---- Un vinnēsi derības. Bet žēl, ka tevis pieminētās partijas nav pa pilnu ņemamas.
Ivars
I
Caur kuru ministriju privātfirma AKKA/LAA "bīda" jaunās nodevas datu nesējiem?
ZBL
Z
Skaists bija Segliņa pastāsts, ko domā amerikānis, japānis un TP darbonis apskatot ziloni, bet stāstm pietrūka noslēgums, ko domā zilonis. Zilonis - tā amerikānis atkal reiķina mani sendvičos, Japānis pēta manu uzbūvi, bet ko tas kretīns no tp tur lūr?
"kas ir blondaa daama?"
&
Taa nav daama, taa ir fuurija, kam ierindas biedrs zem papezha.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

Mareka Segliņa runa kongresā

Aigara Kalvīša runa kongresā

VIDEO: Andra Šķēles runa kongresā

Māra Riekstiņa runa kongresā

TP VALDES VĒLĒŠANĀS IEGŪTĀS BALSIS

 

Valdē ievēlēti

Edgars Zalāns — 566 balsis
Guntis Gūtmanis — 560
Māris Riekstiņš — 546
Kristiāna Lībane – Šķēle — 545
Helēna Demakova — 501
Vineta Muižniece — 484
Juris Dalbiņš — 484
Andris Ārgalis — 471
Oskars Spurdziņš — 389
Edmunds Krastiņš — 267

Valdē ir arī partijas valdes priekšsēdētājs Mareks Segliņš, Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis, Jaunatnes nodaļas vadītājs Gunārs Elksnis. Valdē ar padomdevēju tiesībām ir bijušie priekšsēdētāji Andris Šķēle, Atis Slakteris un Aigars Kalvītis.

Valdē nav ievēlēti*


Gints Šķenders — 237 balsis
Silva Golde — 230
Inesis Boķis — 160
Ramona Pitana — 134
Vents Armands Krauklis — 110
Aivars Lācarus — 108
Vladimirs Samohins — 61

*Ja kāds no valdē ievēlētajiem savas pilnvaras noliek, viņa vietā nāk nākamais kandidāts, kas ieguvis lielāko balsu skaitu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas