Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Uz ceļiem divi bojāgājušie, vēl divi gājuši bojā ugunsgrēkos

Lai gan Latvijā aizvadītajā diennaktī bijis uz pusi mazāk ceļu satiksmes negadījumu kā vidēji diennaktī ierasts, trešdien uz Latvijas ceļiem bojāgājuši divi cilvēki, bet cietuši pieci, atsaucoties uz Valsts policijas pārstāves Lindas Neimanes-Zobenas teikto, vēsta BNS.

Smagākā avārija bijusi Daugavpils rajona Līksnas pagastā, kur kravas furgona un busiņa sadursmē bojā gāja divi cilvēki, bet vēl divi nogādāti slimnīcā.

Avārija notika ap plkst.8.10 ceļa Rīga-Daugavpils 224.kilometrā. Kravas furgons "Mercedes Benz" sadūrās ar "Volkswagen Transporter" busu. Bojā gājuši 1934. un 1958.gadā dzimuši vīrieši, bet slimnīcā nogādāts 1975.gadā dzimis vīrietis un 1988.gadā dzimusi sieviete. Visi četri brauca busiņā.

Trešdien Latvijā reģistrētas 44 avārijas, Rīgā vien - 11. Vidēji diennaktī tiek reģistrēts aptuveni 100 avāriju.

Savukārt ugunsgrēkos Latvijā aizvadītajā diennaktī bojā gājuši divi cilvēki, bet trīs izglābti, liecina Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) informācija.

BNS ziņo, ka 70 gadus veca sieviete gājusi bojā ugunsgrēkā Tukuma rajonā. Plkst.2.20 saņemts izsaukums uz kādu dzīvokli, kur dega grīda un mēbeles mēbeles.

39 gadus vecs vīrietis gājis bojā Cēsu rajonā, kur pamestā ēkā dega atkritumi. Vīrietis nosmacis. Izsaukums uz šo ugunsgrēku saņemts plkst.10.20

Savukārt trīs vīrieši no uguns liesmām izglābti Rīgā. Izsaukums uz dzīvokli Ozolu ielā VUGD saņemts plkst.2.06. Dzīvoklis dedzis 15 kvadrātmetru platībā.

Diennaktī glābēji devušies uz 18 ugunsgrēku vietām, bet sešas reizes veikuši glābšanas darbus. Piecas reizes VUGD saņēmis maldinošus izsaukumus.

Balvu rajonā VUGD nācies glābt arī kādu zemledus makšķernieku, vēsta Latvijas Radio.

Katastrofu medicīnas centra vadītājs Mārtiņš Šics savukārt stāstījis, ka arī mediķiem nācies glābt cilvēku dzīvības, bet lielu nelaimju nav bijis. Viņš norādīja, ka "visas bēdas - lielākas vai mazakas - rodas, ja tiek palietots alkohols". Pēc M.Šica stāstītā, kāds vecs kungs apsaldējis rokas un kājas, kādam citam konstatēts smags žokļa lūzums.

(pievienotas pēdējās divas rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas