Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Uzsāk kriminālprocesu pret vēl vienu KNAB darbinieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Pret visiem vajadzētu, lai beidzot iemācās strādāt,
Uldis
U
Nevajag nelietīgi valkāt svētās vārdu, tā jau ir zaimošana. Starp citu nav jau grūti sazīmēt zem šī segvārda pašu Vaškevicu. Un tieši tai sugai , pie kuras piederi tu, cilvēces vēsturē ir paredzēts strupceļš (paša vārdi). Īsi un konkrēti-ierēdnis, kurš pilnībā sevi ir diskriditējis un pazaudējis jebkuru uzticību, nevar ieņemt jebkādu posteni šai valstī, nerunājot jau par augstu vadošu amatu. Un šeit nelīdzēs nekāds valdošās korumpētās kliķes atbalsts. Par visu nāksies atbildēt.
Andrew
A
lasot Juusu spriedeleejumus ienaaca praataa ka Teevs (sheit ir domaats kaut kas plashaak nekaa fiziska beerna radiitaajs, kaadu Juus lietojot shaadu niku neapshaubaami veeleetos paarstaaveet) no Jums taads pats kaa no pirxta beernu radiishanas orgaans (sheit ir domaats tieshi tas)..tikai bez Bizantijas paarvaldes sisteemas un veertiibaam pastaav arii Rietumu politika un kultuura pie kuras tomeer mees nu jau arii officiaali piederam..bet domaashana daudzos ir tieshi taada kaa Juusos..Bizantijas ziemelju gala..krievu..punkc.
zagsims
z
Oi-oi kā zagām un zagsim ar savu priekšnieku priekšgalā.Miljardiem finansētā valsts iestādē,kamēr priekāsnieks konspiratīvā dzīvoklī taisa bērnus savām darbiniecēm tikmēr darbinieki iztīra valsts kasi un apzog savus upurus.Kāds labums valstij atlec no šīs iestādes?Tikai zaudējumi miljardos.Ak,Ķīna kāoēc tu esi tik tālu,ja būtu tuvāk,tad zaglis Loskutovs nestaigātu ņirgdams par latviešu naivumu.
Tēvs Terēzis
T
Spēja saskatīt kopskarības nebūt nenozīmē - no kopējās informācijas masas atlasīt to, kas visvairāk atbilst jau iepriekš pieņemtajai koncepcijai. To sauc par tendenciozu pieeju. Un, ja Tev veidojas kopsakarība, ka Vaškevičs ir bijis galvenais degvielas kontrabandas organizators, tad ir skaidri redzams, ka Tu esi izmantojis tieši šo - tendenciozo pieeju, absolūti ignorējot to publiski pieejamo informācijas daļu, kura liek apšaubīt šo versiju. Tikai viens piemērs - Oderova publiskais paziņojums, ka izmeklētājs cenšas viņu piespiest liecināt pret Vaškeviču, draudot ar apcietinājumu + tiesā apstiprinātais fakts, ka degvielas kontrabanda tās tiesiskajā izpratnē (KL 190.pants) nemaz nav bijusi, jo tikusi realizēta no "trubas" nozagtā degviela, kas ir ārpus VID kompetences esošs noziedzīgs nodarījums
jūrmalniece
j
Jau pēc Kalvīša valdības "aiziešanas" bija skaidrs, ka Godmaņa valdības prioritāte nebūs ne tiesiska valsts, ne cīņa ar korupciju. Vēl jo vairāk, pēc pēdējām Saeimas vēlēšanām arvien vairāk pārņem asociājas ar 90tajiem - un tas ir saistīts ne tikai ar Godmaņa atgriešanos, pieaugošo bezdarbu, kriminogēno situāciju un dzīves līmeņa pasliktināšanos, bet lielā mērā arī ar valsts nozagšanu un de vaškeviču kā simbolu Latvijas valsts pārvaldē.
Zinošais
Z
Pat ja šim nolūkam tiek šantažēti cilvēki, izdomāti neesoši pārkāpumi (amati ārzonu kompānijās) un murgots par neesošu lobēšanu (Balticovo). --------------------------------------------- Te nu Jūs kļūdaties. Visi ilggadējie PVD darbinieki zin kā tagadējais ministrs Kentaurs zirgu mīlis, kopā ar Futbolu uz robežas čakarēja oranžo uzņēmēju konkurentu preci. Viss bija skaisti noformēts - likumīgi, bet pat ezītim bija skaidrs kā interesēs tas notika. Viss ir krietni vien melnāks nekā Jums liekas. Vienīgais piekrītu Jums, ka arī KNAB ir melnas aiz naga.
Observer
O
Ko tu tur ar tiem aprobežotajiem Ino, Erglis, jurists utt. ielaidies diskusijā? Viņi taču ir pilnīgi sazombēti un spriest nespējīgi intelekta liliputi, kuri guļ ar muti uz augšu. Pa atvērto muti Dienas propagandisti viņiem katru dienu lej iekšā to zupiņu ko viņi te atvemj.
jurists
j
Vai tiešām šo bandītu midzeni - VID- neviens nevar apturēt?
chingacguks
c
Vai godīgiem ļaudīm vajadzētu tā uztraukties? Tagad Jūs te visi liekaties tikpat nepatiesi traucēti darbā kā pavisam nesen latvju tautas godīguma iemiesojumi lembergs un emsis. Kura tad ir tā baltā dūjiņa, kam vēl ir nevainība, ko laupīt?
zvirbulēns
z
Jūs esat ielaidies sarunās ar divkošiem, bet divkoši ir vissamaitātākā ļaužu grupa, jo viņos nav morāle.
Andrejs
A
Cienītais- "spēja saskatīt kopsakarības" ir tieši spēja no milzīgā mediju piedāvātās informācijas klāsta izveidot kaut kādu modeli- kā tad nu tur varēja būt. Un no visas mediju piedāvātās informācijas gūzmas veidojas tieši tāda asociācija, ka Vaškevičš ir (vai pašreiz- jau bija) galvenais degvielas kontrabandas organizators. Tas- vai Vaškeviča saistība ar šo lietu tiks pierādīta vai pārliecinoši tiks apliecināta viņa nelokāmā uzticība valsts finansēm, tas jau ir tiesas ziņā. dzerim, manuprāt, ir krietni vairāk vairāk argumentu kā jums- Tēv Terēzi!
Andrejs
A
Nu, labi- KNAB darbinieku pārbaudīšana, teiksim, nav lieka, un, ja izrādīsies, ka kāds no KNAB darbiniekiem tērē ievērojami vairāk, kā spēj nopelnīt- tad vajadzētu uzzināt- no kurienes tad radusies nauda. Bet gribētos dzirdēt par tikpat aktīvām pārbaudēm VID darbinieku vidū. Gan jau tur arī nesēž vienas vienīgas dūjiņas- ko vērta ir vien interesantā Vaškeviča personība. Par viņu dzirdēts pat tas, ka viņš atļaujas vizināties kaut kādu apšaubāmu tipu iegādātos Mersedesos un mājās tur saviem legālajiem ienākumiem neatbilstošu kurpju kolekciju.
Tēvs Terēzis
T
Ja kāds arī dzīvo ilūziju pasaulē, tad tas esi Tu. To pierāda Tavs pēdējais komentārs. Tā vietā, lai kaut cik mēģinātu aizstāvēt savu pārliecību, Tu eleganti (kā Tev pašam šķiet) izplūsti tādos jēdzienos, kā "spēja saskatīt kopsakarības" un "izdarīt kādus secinājumus", lai gan pats nedari ne vienu, ne otru. Savu absolūti neargumentēto komentāru Tu nobeidz ar līdzjūtības pilnu secinājumu: "... pat nav nozimes neko tev pierādīt, dzīvo vien savā ilūziju pasaulē". Lai gan tieši Tu esi tas, ar kuru, acīmredzot, nav jēgas iesaistīties diskusijā. Jo lai diskutētu, ir nepieciešami argumenti. Tev un tev līdzīgiem ir tikai apgalvojumi. Žēl. Vienīgi jācer, ka šai sugai (kurai piederi arī TU), cilvēces attīstības vēsturē ir paredzēts strupceļš...
dzeris -Tēvs Terēzis
d
Tu, laikam, dzīvo savā pasaulē, ja nespēj saskatīt kopsakarības un izdarīt kādus secinājumus, tev tās loģikas arī tā pamaz. Tie spriedumi, atvaino, tev tādi, it kā tu šoden būtu piedzimis, pat nav nozīmes neko tev pierādīt, dzīvo vien savā ilūziju pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Var parādīties jauni kriminālprocesi pret KNAB (02.10.08.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas