Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Valdība apstiprina Parex un Citadeles pārdošanas stratēģijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jezups
J
Nē » zu 17.05.2011 19:30 Nē katru banku pārdos ar 100% peļņu, par 2 Ls! Tu saki? Nu ja Vienotība jau to drīkst.
N
Nē katru banku pārdos ar 100% peļņu, par 2 Ls!
zu
z
Bet ja nopietni,bez ironijas,tad INTERPOLAM sho Parexa lietu izmekleshanai! Un nekavejoties!
zu
z
Par cik pardos? Katru banku par 1Ls? Jo par tik tachu Godmanis un TP mafija nopirka no Kargina un Co? Ka saka,lai nezaudetu nevienu santimu. Samnieciski un valstiski!
Strauskāns
S
Lidoju no Briseles, Blakus viens traki žagojās, Skatos Ivars un bagāžā Pingvīna izbāzenis.
KLM
K
Jā, tev taisnība. ................................................. ......... Man vienmēr taisnība - stāstu tikai Jums, nevienam citam - ārprāts, tas Dombrovskis, tupēdams tolaik vēl Briselē, ārprāts, tieši viņš pa kluso sarunāja ar SVF un aizņēmās tos 7,5 miljardus - ne Kalvītim, Slakterim, ne Godmanim to nezinot...Ceru uz Jūsu godaprātu - tikai starp mums !
Noass
N
"Ūdens plūdi" nav vairs tālu, bet vēl nevar rimties.
Jezups
J
KLM » Jezups 17:25 Visgodīgākais ir Šlesers - viņš bija iecerējis celt virs Doma laukuma stikla kupolu - lai Parexā ieguldītā nauda būtu katram garam gājējam būtu redzama kā uz delnas, bet nē, nelietis Dombrovskis tādai atklātībai nepiekrita....Padomājiet arī par to ! Ārprāts.... Tu saki? Jā, sāku domāt. Patiešām redzams, ka Domrovskis nemīl atklātību, jo arī šo pārdošanu pa zirdziskam izdomājis.. Jā, tev taisnība.
zemnieks
z
Galvenais, lai tas notiktu NAKTĪ.Kā Godmanis pieņēma glābšanas plānu NAKTĪ .Tas ka valsts zaudēs naudiņu ,tas sīkums .
KLM
K
Tu saki? Un es domāju, ka šis tāds godīgs...Padomāšu. ...................................... ................................ Visgodīgākais ir Šlesers - viņš bija iecerējis celt virs Doma laukuma stikla kupolu - lai Parexā ieguldītā nauda būtu katram garam gājējam būtu redzama kā uz delnas, bet nē, nelietis Dombrovskis tādai atklātībai nepiekrita....Padomājiet arī par to ! Ārprāts....
Jezups
J
KLM » Kaspars 17:10 Pateikšu kaut ko vairāk, cerot, ka tas paliks tikai starp mums - ne jau Godmanis, nē, tieši nelietis Dombrovskis iegrūda naudu tajā pareksā, lai glābtu to nolādēto banku... Tu saki? Un es domāju, ka šis tāds godīgs....Padomāšu.
lavents
l
Super, miljards pazūd, atbildīgo nav.
par bezsviestmaizi
p
Godmans pirms diviem gadiem lielījās, ka viņam esot stratēģija un pircējs, beidziet muļķot tautu.
KLM
K
Piekrītu, ka Dombrovskis ir kļuvis par šīs pareks afēras galu nobēdzinātāju un līdzdalībnieku. .......... ............................................................ ...................................... Pateikšu kaut ko vairāk, cerot, ka tas paliks tikai starp mums - ne jau Godmanis, nē, tieši nelietis Dombrovskis iegrūda naudu tajā pareksā, lai glābtu to nolādēto banku...
KLM
K
Jelgavas slimnīcas vadītājam un Jelgavas domes deputātam Andrim Ķipuram (JL), kuru Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) tur aizdomās par kukuļņemšanu, piemērots drošības līdzeklis - aizliegums ieņemt amatu ar pārstāvības paraksta tiesībām SIA "Jelgavas pilsētas slimnīca", informē portāls "zz.lv". ........................ Bet kāpēc neielika cietumā? Nekā nesapratu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas