Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Valdība slēgtā sēdē skata budžeta grozījumus, deficīts 7%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tepat
T
Par tām algām lielā mērā vēl spriest nevar - samazinājums uz algām ir jau ļoti reāls tagad - tik jāņem vērā ka vēl februārī un pat martā tika ļoti daudz tērēts, lai izmaksātu atlaišanas pabalstus - reālā šodienas aina būs iestāžu budžetos redzama tik vēl pēc kāda mēneša.
Tev, Lelle.
T
Vai pieklājīgāk izteikties nemāki. Tu necieni sevi un arī citus. Lai arī kas tos likumprojektus nesagatavotu,tad gala lēmumu pieņem valdība. Viņi var arī šos likumprojektus noraidīt.
Lelle
L
Nu ko Tu te šķidru laid?! JL neko neatņem! To projektu ir sagatavojusi Labklājības ministrija, kura nav JL pārziņā! Nevajag te bumbiņas dēt!
Wita
W
JL lielaakie kazhoka meteeji. Visu laiku paarkaapj savus principus.
ūrtāne
ū
aiz slēgtām durvīm Jaunais laiks ,atņēma bērniem naudiņu pabalstiem.
kuļturņiks
k
Lielas rezerves ir Kultūras ministrijā. Tur Dālderam ir gan ko purināt. Skat, Trīs brāļi joprojām nav izkustināti-algas tās pašas, arī glaunās telpas tiek īrētas par supersummām. Tad vēl no Kultūrkapitāla barojas oranžās mafijas pakaļlaižas. Arī teātros tie repertuāri reizēm ir nekādi un aktierīšu līmenis nožēlojams. Caur ķinīti atmazgā smukas summas, kur ir jāveic audits par visiem šiem gadiem. Ir tāds koruptīvs kantoris kā Pieminekļu inspekcija, kur viss noris pēc principa- jo glupāks darbnieks, jo labāks un vislabākie ir radi un draugi. Arī Autortiesību aģentūrā notiek netīras lietiņas. Dālderi, uz priekšu!!!
Tev ,Krīze
T
Viņi vispār varētu dzīvot ar minimālo algu, jo banku kontos droši vien uzkājumi ir 20 gadiem uz priekšu.
Krīze.
K
Augšgalam algas samazināt par 50%,un tad tas būtu taisnīgi.
izbijis valsts patriots
i
Tikai cik ilgi, dzīve piespiedīs ķerties klāt bagāto galam. Arī krievija ,jau sāk to darīt. Tas gan prasa reālu politisko atbildību,bet mums to gājienu nav atlicis sevišķi daudz. SVF neticu ,ka piekāpsies. Mums šajā momentā nav ko gaidīt uz rūpniecības uzplaukumu. Teiksim mums ventiņos visa rūpniecība ir brīvostas teritorijā ,bet tur ir pamatīgas nodokļu atlaides,protams ja maksā10%,papum. Nekas cits neatliks ja nesāks purināt bagātos,mums nav cerību izpildīt SVF prasības.
Anna
A
Kā redzams,arī no šīs "jaunās"=vecās valdības nekāda s jēgas nebūs,jo viss aiziet vecajās sliedēs,un.lovar gribēt,ja tur vairākums palicis vecajai oranžo banditu koalīcijai.
Jaunietis
J
Lai tak jēlie rāda atdevi no gadiem ilgās līšanas uz vēdera Sorosa priekšā! Jo citādi izskatās, ka Soross savus draudziņus ņēmis un uzmetis :-)
dzeris - Lelle
d
Es domāju, šīs saeimas laikā tam visam klāt neķersies, nav tas spēku samērs. Vēl jau var pieminēt arī legālo prezumpciju un 0 dekl., ko nu jau gadus 15 nevar ieviest un arī tagad par to pat nerunā.
Lelle
L
Un kā tad būs ar progresīvo nodokli un ofšoros saslēptajiem miljardiem. Rietumi ir devuši zaļo gaismu ofšoru izkratīšanai. Kad JL ķersies tam klāt? Vai zarnas par tievu arī JL???
Zancis
Z
Protams, mūsu valdībai nav jābrauc ar dārgiem auto...tur var arī riktīgi ieekonomēt...:))
Zancis
Z
986,9 miljoni --- kur tādu naudu viņi taisās sadabūt...?? Viens variants ir 135 000 - Flika alga...?? Atrast Latvenergo nozagtos 3.mlj....??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Plāno nemaksāt ģimenes valsts pabalstu bērna pirmajā dzīves gadā

2.pensiju līmenim novirzīs tikai 2% jau no šā gada janvāra

Dombrovskis pārliecinošs un nosvērts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas