Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

papildināta - Valdība tomēr saglabā vadības līgumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aija
A
Sakiet, bet kur var izlasīt tos īpašā likuma projektus??? Vai DIena varētu tos publicēt, lai var redzēt, kam griež nost. PIem., vai ES fondiem līdzfinansējums būs?
Velta
V
Tur lamu vārdu pietrūks, lai precīzi šitā lēmuma autorus - Latvijas valdību - apzīmētu... Nožēlojamības kalngals!!!!
Milda no Kārzdabas
M
Šitas valdības lēmums ir cinisma kalngals, par šiem neliešiem, kas paši sev atstāj vadības līgumu pīrāgu, bet tautu izģērbj, nekad vairs nebalsošu.
Zix
Z
Uģis Magonis - uzņēmējs???!!!! Tātad valsts uzņēmuma (Latvijas dzelzceļš) vadīšana Šlesera noteiktajā virzienā beidzot oficiāli atzīta par biznesu? Nu, vismaz tik daudz godījuma šajā miskastē :(
gnireb
g
Neceri viss būs pa maksu un pēc jaunām nodokļu likmēm
ilze
i
Gangsteru banda , iedodiet cilvēkiem bezmaksas virves , un kapsētā vietu nosponsorējiet par to kredītu !!!
SOS
S
SVF KREDĪTU ŅEMĒJIEM BŪTU JĀIEĶĪLĀ VISI SAVI UN VISU RADINIEKU KUSTAMIE UN NEKUSTAMIE ĪPAŠUMI PAR LABU VALSTIJ, GADĪJUMĀ , JA ATKAL ATKLĀSIES KRĀPNIECĪBA !!! TĀPAT ARĪ VISU SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU ĪPAŠUMI . PIE ŠĀDA SCENĀRIJA VARĒTU GADĪTIES , KA NEVIENS PAT NEPRASĪTU KREDĪTUS..........
ciniķis
c
valdība saglabās vadības līgumus. Bet es domāju, ka mēs pavisam drīz nesaglabāsim valdību. Un jaunā slota slaucīs pa jaunam, haļava beigsies.
jā jā
j
Kira arī bildēs ticis, vajadzēja viņu sūtīt uz to valūtas fondu, viņš ar savām īpašajām spējām toč izdīktu maksimāli lielu summu un izdevīgiem nosacījumiem:)
jā jā
j
Domā amfetamīns pie vainas?:)
smic
s
cūkas
SOS
S
10 MILJARDI KREDĪTA PRIEKŠ VADĪBAS LĪGUMIEM ........................ TAS JAU IR SKAIDRS , NAUDA TIKS NOTRALLINĀTA SUPER MUPER SPECIĀLISTIEM !!!! BET JA NOPIETNI , TAD TIEŠI OTRĀDI , VAJAG LIKT ATMAKSĀT VISUS VADĪBAS LĪGUMUS , JO SPECIĀLISTI IR RETI BRĀĶĪGI , RIETUMU VALSTĪS ŠIE VILTUS SPECIĀLISTI LABĀKAJĀ GADĪJUMĀ JAU BŪTU UZ IELAS IZMESTI , DAUDZĀS VALSTĪS MŪŽA IESLODZĪJUMS !!!!
SOS
S
10 MILJARDI KREDĪTA PRIEKŠ VADĪBAS LĪGUMA ........................
SOS
S
50 % Saeimas un pašvaldību deputātu jāatlaiž bez kompensācijām , STEIDZAMI ! Rādiet piemēru tautai , tad varbūt tauta sāks ticēt . SAZAGTO NAUDU ATPAKAĻ VALSTS KASĒ . SVF KREDĪTU ŅEMĒJIEM BŪTU JĀIEĶĪLĀ VISI SAVI UN VISU RADINIEKU KUSTAMIE UN NEKUSTAMIE ĪPAŠUMI PAR LABU VALSTIJ, GADĪJUMĀ , JA ATKAL ATKLĀSIES KRĀPNIECĪBA !!! TĀPAT ARĪ VISU SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU ĪPAŠUMI . PIE ŠĀDA SCENĀRIJA VARĒTU GADĪTIES , KA NEVIENS PAT NEPRASĪTU KREDĪTUS..........
neitro
n
Noskatoties Dombura vadītās debates, kļuva skaidras dažas lietas: - ""glābšanas plāns"", kuru tā isti neviens nav redzējis, tomēr jāpieņem, šajos apstākļos naudas rezerve noderēs jebkurā gadījumā; - Godmanis ir svēti pārliecināts, ka visi pārējie šajā valstī (arodbiedrības, uzņēmēji, opozīcija, sabiedrība utt.) , izņemot pašu Godmani, vēlas šo valsti sagraut. Tikai viens Godmanis zina, kas jādara, visi pārējie ir apaļi idioti. Tādēļ, tikko būs noslēgti visi līgumi un kredītlīnija būs atvērta, šī valdība jāatlaiž. Par līdz šim paveikto Godmanim liels paldies, varbūt neviens to nebūtu izdarījis labāk, par to viņš pelnījis ordeni, bet , sorry, reformas veikt viņš nav spējīgs. Te nepietiek taupības nolūkos izskrūvēt spuldzītes, te jāmaina visa elektriskā shēma. Ir acīmredzami, ka Godmanis nespēj izdzenāt politisko šakāļu baru, bet viss smagums jāiznes tiem, kuri vismazāk vainīgi pie notikušā. Nedomāju, ka sabiedrība ar to būs mierā. Tāpēc ir jāveido jauna valdība uz citiem principiem, kura būtu spējīga veikt reformas; - ļoti labi, ka būs stingra SVF kontrole par naudas izlietojumu, jo mūsu ""speciālisti"" to notrallinās, viens, divi. Ko lai dara, ja paši neesam spējīgi sakārtot savas mājas. Ar kaunu jāpieņem, ka nāks kaimiņi ieviest kārtību. Ja turpinās saimniekot šī pati koalīcija, tad mūsu valsts ieies vēsturē kā piemērs, kā nevajag saimniekot. Vai tiešām mēs to esam pelnījuši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Valdības ārkārtas sēdes darba kārtība

 

 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas