Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Vaškevičs savu saistību ar ārzonas firmu sauc par "murgiem"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sids
S
Nevaimanā, mūsu tiesas var puišeli iesēdināt par batona piesavināšanos,bet tur kur apgroza summas ar vairākām nullēm ,tur mūsu tisnešim,daudziem, nav izstrādāts likuma pants,tā ka jālaiž vien vaļā lai zog vien tālāk,un Bičkovičs jau sākraudāt,ka tiesnešiem nepaaugstina algas.
Uldis
U
Kādā valstī mēs dzīvojam?! Lielos zagļus liek augstos amatos, bet mazos... Nesen rakstīja, ka trīs "činavniekiem " draud reāla brīvības atņemšana par 60 ls kukuļa došanu, lai iegūtu traktorista tiesības. Kaut kāds absurda teātris. Tā vien prasās pēc sūdainām dakšām. Cik var par tautu ņirgāties?
Muris
M
Mazus zagļus cietumos liek, bet LIELUS - amatos! (Latviešu tautas paruna no senseniem laikiem). Šajā raundā Sportists ir uzvarējis. Bet labi jau ir visiem: KNAB savācis pietiekami daudz pierādījumus, Dienai ir par ko izrakstīties, mēs ar te varam izteikt viedokļus, taču stratēģiju noteiks Sportists. Baisa ainiņa!
lno
l
Atslābsti, kaķa lāsti debesīs nekāpj. Loha lāsti netik. _____________________________ Kur tu atradi satraukumu par šī cilvēciņa murgiem? Ja uzskatītu tos par ievērības cienīgiem, tad kaut reizi būu viņam uzklupis. Runa bija par diena. lv dubultstandartu, kas diemžēl piemīt arī tev:)
jaa..jaaa!
j
Vajag pret vinju savaakt pieraadiijumus, cietumaa neseedinaat, bet iecelt par KNAB prieksnieku! buutu reaala stelle!
VOVA
V
LATVIJAS VID paarvaldee visa augshaa staavoshaa priekshnieciiba ar JAKAANU priekshgalaa, ir viena noziedziiga banda.Taapeec arii JAKAANS tik veesi pienhem sev vietnieku,kursh ir korumpeets un lielais mahinators.Nav briinums,ka reghionaalajos VID ir liela kadru mainiiba,jo parastajiem shtata iereednhiem algas ir mazas,bet galvenaa VID uskata,ka darbu dara vinhi.Nebuutu reghionaalo VID valstij vispaar nebuutu naudas.Visus nodoklhus iekasee tieshi reghionaalie VID nevis JAKAANS un VASKHEVICHS,kuri vien zina kaa apjaat valsti un taas iedziivotaajus.
klusais
k
Galvenais,ka Vaškeviču visticamāk tā arī nenotiesās ( ar reālu brīvības atņemšanu ) , tapēc arī būtu muļķīgi ko viņam vairāk teikt. Man personīgi ir pietiekami daudz zināms par šīm rebēm un shēmām , bet tas ir tikai tādā informatīvā līmenī. Zinu ,ka daudzi Latvijā par to zin, tai skaitā tiesībsargājošie orgāni , bet šeit ir savi likumi un ,ja kādu arī paņem pie pakaļas , tad tā ir visticamāk nejaušība. Zinot par šo virtuvi ir maz ticības ,ka kas tiks reāli celts gaismā. Tāpat pozitīvais ir tas ,ka visas šīs shēmas ir gājušas mazumā . Tagad tomēr naudu labāk pelna izbīdot pareizus likumus , lai nav jāšmaucas ar nodokļiem. Piemēra pēc - vai nav feini stāsti par elektrību ,kur vēja ģenerātoriem noteica atšķirīgus ražotās elektrības tarifus? Ir jau vēl lietas, kur līdzīgi savējo biznesa projektiem sakārto likumdošanu. P.S. Tomēr palieku pie sava, ka VV ir gudrs vecis ,kuram reāli ir izdevies paņemt pie olām večus tur augšā un mierīgi tusēt tālāk, kaut gan šī gada atvaļinājumi un slimības lapas liecina , ka cīņa tomēr notiek.
Andrejs
A
Kaut kā ne reizi nav gadījies dzirdēt, ka kaut ko ļoti daudz zinošs ierēdnis būtu savās zināšanās dalījies ar tiesībsargātājiem. Vienkārši nespēju (diemžēl) iedomāties situāciju, kad Vaškevičš grimstot nosauc savus līdzzinātājus- kā rezultātā tiesāts tiek ne vien Vaškevičš, bet vēl krietni plašs Latvijas politiskās virsotnes pulks. Droši vien nereāli.
janis
j
Kāpēc Maizītis nesavāc Vaškevicu darbā.Loskutovu paņēma.Vai tad Vaškevics ir sūdīgāks zaglis kā Loskutovs,kāpēc viņu apbižo?
Klo
K
[Jūs taču negribat teikt, ka]100% Vaškevičš ne vien zina valdības vīriņu šmuces, bet kopā ar tiem tās vārījis un vārījies. Ak, nē - Platacis (viņa godīgā seja liecina, ka šim ar bandītiem nu nekādi nevar būt nekā kopīga!) taču teica, ka Vaškevičs tērējis sava tētiņa sūri grūti nopelnīto kāpostu! Tātad taisnība atkal neizbēgami gavilēs plaukstošajā Latvijā!
zagsims
z
Vaškevics,tu,tava aste,Loskutovs esiet briesmīgāki par atomkaru un murgaināki par murgu murgiem.Kāpēc tava banda vēl nav aiz restēm?????
nv.--> Andrejs
n
nu 100% Vaškēvičs zina, un kaut ko ļoti daudz un šmucīgu par valdības vīriņiem, ja jau tie tik dedzīgi viņu atbalsta un aizstāv... acīmredzot, ja šis grims, tad vilks līdzi arī daudzus no viņiem.
Andrejs
A
Galvenais, kas man šajā situācijā šķiet būtiski, ir valdošo vīriņu absolūts atbalsts itin sasmērētajam Vaškēvičam, tai pat laikā- acīmredzams naids pret nu jau nomesto, bet tā arī nesasmērēto Loskutovu. Līdz ar to man nav nekādas ticības nevienam no šobrīd pie varas kloķiem sēdošajiem vīriņiem. Šobrīd jau viņiem vajadzētu pierādīt to, ka Vaškevičš NAV piesedzis degvielas kontrabandu. Interesanti- kā viņi to pierādīs? Bet visdrīzāk- paklusēs, cerībā, ka neviens nekādus jautājumus neuzdos.
inčīgi
i
sen jau skaidrs ka jebkura no šīm iestādēm ir pērkama, tikai cena dažāda - VID grib būt doļā - skalošanas shēmas, dīzeļa shēmas. KNAB pārdodas par konkrētu summu, vajag tik zināt kā pieiet. pēc šīm publiskajām krustugunīm ir skaidrs ka abas iestādes strādā sava labuma nodrošināšanai un tagad kad viens ir uz strīpas lai pieķertu = viens uz baļķi otra acī rāda. nu nav ticības šīm iestādēm, nav. diemžēl. gaidīsim labākus laikus kad VID nodarbosies ar nodokļu iekasēšanu nevis "nodevu" iekasēšanu. un knab knābs tad kad tas vajadzīgs valstij, nevis savām vajadzībām
AAAAA!!!
A
Sorry, bet, paklau, vins tacu NODOKLUS (!) no tiem neuzraadiitajiem ienaakumiem arii NAV MAKSAAJIS. IZVAIRIISHANAAS NO NODOKLU NOMAKSAS!!! Tas tachu ir veel viens noziegums! KAS TO IZMEKLEES? VAI VID FINANSHU POLICIJA, VAI KAS? Nu, ziniet, ko, tas iet paari visiem raamjiem! SHAUSMAS! SHAUSMAS! SHAUSMAS! Ar suudainu koku meeslainee taadus korupcionaarus! Ar suudainu koku taadus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas