Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Veldre un Roze paliek amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liene
L
Tautas kalpi saeimā ir patreizējais tautas spogulis dzīvē.Tādi nu mēs esam, saeimu paši ievēlējām, jo cita jau nebija ko vēlēt. Līdz demokrātijai vēl ilgi jāaug, kad mazākums pieņems vairākuma velmi kā savu.
@riga
@
Skatos Kluba interviju(aprīlis, 2006): Zvērkāvis Vinetū, rozā sapnis - hipodroms... .....Kazdangā jau bijāt apaļš teicamnieks? Vinets Veldre - Jā, otrajā un trešajā kursā, bet mani regulāri pieķēra dažādos disciplīnas pārkāpumos. ŽURNALISTS JAUTĀ: VAI IR BIJUŠI MĒĢINĀJUMI JŪS PIEKUKUĻOT? VINETS VELDRE - KĀ SMEJOS, KUKUĻUS JAU VAR ŅEMT, BET IR MINIMĀLĀ SUMMA, KAD TAS JĀDARA, - MILJONS UN NE MAZĀK. ŽURNĀLISTS JAUTĀ: JA JUMS DOTU MILJONU, JŪS ŅEMTU? VINETS VELDRE - ŅEMTU UN AIZIETU NO DARBA. BET NE MAZĀK KĀ MILJONU UN JAUTĀJUMS, VAI KĀDS MAN VISPĀR TIK DAUDZ DOTU. Kas attiecas uz politiku, man ir simpātiska viena, varbūt divas politiskās partijas ne tik daudz to pozīciju dēļ, cik to cilvēku dēļ, kas tajās strādā. ŽURNĀLISTS JAUTĀ: Kuras ir tās partijas? VINETS VELDRE - VISPIRMS TAUTAS PARTIJA, KONKRĒTI PREMJERS AIGARS KALVĪTIS, KURU PAZĪSTU JAU LABU LAIKU.KĀ CILVĒKUS CIENU POLITIĶUS ARĪ NO CITĀM PARTIJĀM: GODMANI, BRESI - VIŅŠ VARĒTU BŪT LABS ZEMKOPĪBAS MINISTRS, KRUPŅIKOVS, KRIŠTOPĀNU - TAUTSAIMNIECISKS, LEMBERGU - VIŅŠ NAV POLITIĶIS, VIŅŠ IR TAUTSAIMNIEKS.... ŠĶĒLE KĀ TAUTSAIMNIEKS, STRAUTIŅŠ, EMSIS.... MĒDIJOS ŠOS CILVĒKUS NEPAMATOTI KRITIZĒ, TAČU DOMĀJU, KA VIŅUS VIENKĀRŠI APSKAUŽ. ..... TĀDUS VAR NOSAUKT DAUDZUS, ARĪ SIEVIETES, PIEMĒRAM, SAEIMAS PRIEKŠĒDĒTĀJU INGRĪDU ŪDRI, VALSTS PREZIDENTI. VARĒTU NOSAUKT ARĪ BIZNESMEŅUS, KAS IZRAISA CIEŅU, TOSTARP NETRADICIONĀLUS, PIEMĒRAM, LAVENTU....... Vai amatpersona, kura publiski atzīst, ka labprāt ņemtu kukuļus, drīks atrasties ministra amatā????
Oskars
O
MAN KAUNS PAR TP,SAEIMU un tās ATBALSTĪTĀJIEM.......kurā krievu mežā VIŅI visi mācījušies,jeb apmācīti........
kkkk
k
nu kkaads idfiotisms, tos kurus vajag atstaat tos tastaadina un tos no kuriem nav nekaadas jeegas atstaaj,lai vareetu seedeet labaakajaa gadiijumaa gardi un pamatiigi eest un pamt un sliktaakajaa apzagt valsti. ko lai saka laikam tas pats vecais teiciens "Latvija ir unikaalaakaa valsts pasaulee"!!! vispaar nesaprotu kaada no shie 2 jeega,kaads var paskaidrot? audzeesim kukuruuzu, kljuusim bagaati un veidosim greznas militaaraas paraades plus veel priecaasimies par gaismas pili, uz atstaadinaashanas solinja Demakovas kundze ar vajadzeeja seedeet. vinja ar savu "kultuuras infrarastruktuuru" jau ir nokaitinaajusi visus. savedam kaartibaa muusu ekonomiku, paceljam dziives liimeni un tad domaajam par kultuuras infrastuktuuru. kaada velna peec mums tagad taada vajadziiga, kas ies uz triis braaljiem??? taa ja uliela nabadziiba, uznjemumi bankrotee un bankrotees, bezdarbs palielinaas katru dienu, lauksaimnieciiba izput-laikam valdiibai no taa ne silts ne augsts . galvenais lai ir vieta-kultuuras infrastuktura-kur savu piki teereet. pareejie varees seedeet labaakajaa gadiijumaa savaas maajaas un graust nagus. galvenais kultuura. kam mums taa militaaraa paraade ar zirgiem?kkaa neatceros ka muusu valsts buutu bijusi monarhija. nevag smiidinaat pasauli!!
ivo
i
Vai tiešām šiem "kretīniem valdībā un saemā'" mēs ļusim darīt visu, lai viņi " vienkārši" dzīvot. Tie taču ir pēdējie mēsli, kuri mūs vienkārši nevēlas dzirdēt. Cik ilgi mēs barosim šos zagļus un valsts izlupītājus. Vai tiešām ir nepieciešami vēl viena tauts atmode. Es saprotu, ka tagad vairs nav cīņa ar "lielo brāli", bet ar viņa uzticīgajiem pakalpiņiem, kuri savu kažoku maina ik brīdi. Mīļā laviešu tauta, negaidisim brīnumu. Mostamies un daram kaut ko.
dzeris
d
Politmafija būs pievaras, kamēr tauta būs tik viegli nozombējama un iebaidāma lai piedalītos, no vienas puses, un ietekmēties, no otras puses, no dažādām pozitivisma kampaņām, jo LTV un LNT politmafijas rokās.
kurpeniks
k
Loti ceru, ka ne uz ilgu laiku!!
hi
h
Vaucība... Minets rullē:d
ivo
i
Visvairāk mani pārsteidz, ka ir tādi ministri, kuri, ja ir garīgi veseli, saprot, ka viņi riebjas tautai un tomēr ir gatavi, nevis stradāt, bet palikt amatā un tēlot, ka rūpējas par tautu, tad laikam ir tikai viena iespēja: šos" tautas kalpus" izmēzt no valdības ar tautas rokām un pamatīgu slotu. Cik ilgi turpināsies šī ņirgāšanās par tautu un teātra spēlēšana, ja jau pirms balsojuma dažš labs tautas nodevējs" deputāts", debatēs nekautrējas pateikt, ka " ministrs Roze" paliks amatā,tad man muļķa strādniekam rodas jautājumi pirmais cik izmaksāja šī ārkārtes sede ? Kuru mēs " neatīstītie " sedzam ar saviem nodokļiem. Cik izmaksāja šo " lopu" deputātu atvešana uz "darbu"? Un pats galvenais, vai tiešām Jums nav kauna, ka tagat policistu ķēde, Jūs aizsargā no tautas, kura barikādēs ar savu miesu aizsargāja Jūs. Es vienkārši nožēloju, ka dzīvoju šajā valstī. Man latvietim vienmēr būs svēta šī valsts, mūsu himna un mūsu karogs, bet ne šāda saema un valdība.
Andrew
A
arii Senaa romaa idiotiem bija dziires un orgjijas kad taa bruka un nevienam veselais sapraats nebija vajadziigs...raadaas ka Dr. Shnjukura kliinika ir jau bankroteejusi..Veldre ir kauns pa visu Eiropu..be Roze taads bezgjelnjiks ka vemt gribaas..SCHN..pasveicini savu OHO Spama pajolinju pulcinju
tiešraide internetā
t
skatieties tiešraidi, saemas majas lapaa, tūlīt Lems par Loskutovu
;(
;
pretiigi :((
yes
y
skatieties tiešraidi, tūlīt Lems par Loskutovu
Tā vi'š i' :-(
T
Opozīcijai pietrūka tieši tik balsu, cik no viņiem nepiedalījās sēdē.Tā ka pat opozīcija te atbalsta valdošo bandu. Viss štokos! Kā jau Latvijā.
lux
l
Protams, ka nožēlojami, ka šie abi ministri atstāti amatos. Taču padomāsim ari par to, kā šāda situācja veidojās. No gaisa taču viņi nenokrita. "Gudra" tauta ievēlēja. Gan jau farss atkārtosies ari nākamajās vēlēšanās. Kāds kaut ko pasolīs, "vidējais" latvietis iedomāsies, ka arī viņam kas atleks un lieta darīta. Vetārswtam un viņa kompanijai gan ieeiktu labāk šos zirgus nodot policijas patruļām, īpaši krevu geto rajonos naktī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Raksts par Vineta Veldres politisko karjeru: "Auļos, mani zirgi!"


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas