Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Vilnītis nesniedz KNAB reorganizācijas priekšlikumus; tā vietā kritizē Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lotoss
l
KNAB darbinieki Vilnītim slikti, premjers- slikts! Kas tad īsti ir tie labie un pareizie, proti, šī korumpantu advokāta saimnieki, kam viņš kalpo par ķēdes sunīti?
Rolis
R
Ir pants,par neatbilstību ieņemajam amatam,bet tas ir baigais piņķeris.Tādēļ jau turas,ar zobiem,pie krēsla,un visādām nelietībām.Nebūtu jau brīnums,ja noplūdinātu informāciju noziedzniekiem,parādu pilna di...a.Vajag atstādināt no amata,kamēr viss tiks noskaidrots.
ucs
u
kreevu laiku tips,atcerās Suvorova saukli,....labākā aizsardzība,...ir UZBRUKUMS
tāja
t
bet šis, redz, jūtas pietiekami labi drošā aizmugurē! Redzams tačuu, ka ieliktenis, tāpēc šī attieksme - iepūt man! Pārāk cieši ar vienu striķīti visa mafiozā sistēma saistīta, lai paši to pavilktu..
Kamikadze
K
Protams ka nav smiekligi, jo pietiekami smiekliga ir jau esosa situacija!
Jānis Kūla
J
Jaiecel (iespejams kads izbijis prokurors, vai tiesnesis) cilveks ar dzelzainu milestibu uz likumu un tikai uz likumu!!! ----------------------- Kamikadze, tas nav smieklīgi !
Kamikadze
K
Tipiska Latvijas ainava... Milzigs daudzums emociju, bet neviena argumenta! Ja ta viziuali salidzina strida iesaistitas puses, tad logisku apsverumu vadits, teiksu Vilnitis atstaj tada cilveka iespaidu kas vel mekle celu uz argumentetu diskusiju, bet vina oponenti sen ir parnesusi so stastu birku karinasanas un politiskas prostitucijas fronte°.... :( Zinu ka sads viedoklis musdienu gauduligaja sabiedriba nav populars, bet skiet Gordija mezglu izdosies parcirst tikai un vienigi veicot generaltirisanu KNAB! domaju ka ir jaatlaiz (nakotnes disciplinas un efektivitates varda) gan vadonis, gan vietnieki, gan dalu vaditaji! Jaatzist ka sajos gados (iespejams ieprieks bijusie labie profi) ir sacakareti moarali un degradeti par politikas pakalpiniem, Jaiecel (iespejams kads izbijis prokurors, vai tiesnesis) cilveks ar dzelzainu milestibu uz likumu un tikai uz likumu!!! Javeido jauna komanda!!! P.S.Tas ka veca komanda ir izlaidusies un nav darbaspejiga ir skaidrs ka diena..
!!!
!
ar kāju pa pakaļu Vilnītim! Glumiķis!
Dia
D
vai Vilnītis vispār saprot, kas ir reorganizācija un priekšlikumi? :-)
vientulais vilks
v
Ko tas DOMBROVSKIS piesienas tam VILNITIM? Dombrovska paklautiba14ministri, VILNITIM pusotra simta. Nu neklausa,ari DOMBROVSKI NE VISAI KLAUSA. Vilniti amata iecela ,,Goda virs,, jJaundzeikars pec 3A noradijuma,Dombrovski NU TA NEGRIBIGI VALSTS PREZIDENTS JA ta nopietni ,tad VILNITIM ir jaapzinas ,ka ir iekapis nepareiza autobusa,
Pīle
P
Nu pavisam nevietā tika izdzēsts - jūsu prognoze ļoti precīza ir, jo latviski "mēsls" tā arī saucas un atbilst savai būtībai, nav ko runāt caur puķēm un liekulība, bez tam, grēks!
IncParaac
I
Bildē ielikuši - kurmīti? Būs sajaukuši? Līdzīgi kā "beļaš"?
Lelle
L
Es prasīju: "Cik vēl ilgi Dombrovskis taisās auklēties ar to ", arī ir izdzēsts!
Ainārs
A
Organizētā noziedzība ieliek savus cilvēkus.Vilnītis gaida kad pie varas nāks viņa šefi un pārāk neņem galvā mīksto Valdiņu.
moris
m
Ja miesai piesūkusies ērce, tad tā ir jāizrauj! Ja valsts amatā piesūkusies tāda ērce kā Vilnītis, Jakrins u tml,. tad tādu parazītu ir jāpiecieš un atraut nedrīkst?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas