Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - ZAP novilcinās ar lēmumu par Loskutova uzņemšanu advokatūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kalnu erglis.....
k
Pirmkart,ja Berzins nebutu minejis precizu summu par KNABA pazuduso naudu vel butu ticams kair ari amur galvas. OTRKART par tiesnesiem un advokatiem pievienojos JUSU domai. MANI nevar ietemet nekadi avizu raksti ja fakti runa pasi par sevi. G24 kredita izsaimniekosana ..vainigo nav ,Latvenergo miljonu lieta ..vainigo nav.. Laventa komedijas spelesana ..sodien grozas sabiedribas augstakajos slanos ,tagaD lEMBERGA CIRKS KAS BEIGSIES AR KOMPENSACIJAM PAR IEILGUSOS TIESAS PROCESU
Senais>zvirbulēnam
S
Sveiks! Kāpēc Tu raizējies. Lai taču viņu kronē par advokātu. Sūdīgam advokātam tik un tā nekas nesanāk, tik vien kā bada maize aizstāvot par velti tos nabadziņus, bet tiem jau arī ir tiesības atteikties, ja palūkojamies civil un kriminālprocesa likumu grāmatā. Bet varbūt Tevi pārņēmusi līdzjūtība, kā jau cēlam subjektam piedien, tad saprotu, ka vēlies viņu pasargāt no fiasko, kaut gan tas tāds interesants vārds. Itāliski daiļskanīgs, ko vajadzētu biežāk lietot, dziesmās un mūsdienu dainās.
zvirbulēns
z
Ja tiesāja Veipu, un Veipu tiesāja, tad jātiesā arī Loskutovs un akurāt par to pašu :))) P.S. Dievs atpestī cilvēkus no tāda iespējamā advokāta kā Loskutovs, salaidīs grīstē visu, ko vien var salaist, jo nezin likumus.
DD1
D
Shis gadiijums liecina, ka Jums tainiiba. Loskutova k-gs, atkal paarbaudiijums, shoreiz jaapaciesh platachu intrigas, bet Juus iztureesiet.
Sēlis
S
Es vairs neticu nevienam Latvijas advokātu kantorim un tiesām arī, tagad drīzāk jāaicina šariata tiesa,jo visas Lemberga, digitālās tv lietas nekust uz priekšu ne par centimetru un ir iemūrētas vatikāna pamatos.
V.T.
V
Advokatūras likums sen jau ir jāmaina. Patreiz tas tikai aizsargā cunftes intereses. Advokāta licenci būtu jābūt iespējai iegūt jebkuram ar atbilstošu izglītību. No tā ieguvēji būtu mēs visi.
.)
.
Platacis sen uzprasās uz rokudzelžiem. Loskutovam tā ir lieliska reklāma, - baidās no viņa par amata brāļi!
analītiķis
a
Apbrīnojama gan tev loģika. Izrādās, tu zini, kurš vainīgs vai godīgs, lasot avīzes. Tad kāda vella pēc vajadzīgi tiesneši un advokāti, varbūt pietiek ar žurnālistiem?
Kalnu ērglim
K
Tad pēc tavām domām Loskutovs ir tas godīgais jurists? Ko tad viņš savu Veipu piesedza, kad viņu dzērumā pieķēra un vai tad ne tā godīgā L. laikā tā nauda pazuda.? Viņš tikai pieradis būt aiszsegā,lai tik viegli pašam klāt netiek - KNAB aizsegā, tagad grib - advokāta aizsegā ... jo ir jau tomēr advokātam zināma imunitāte...
Econ
E
Kas ir minimāls standarts? Piedalīšanās tādu likumu izstrādē, kas paredzētu publisko līdzekļu piesavināšanai un noturēšanai, ievedot valsti bankrotā.Te gan nav runa par eksāmenu, Loskutovam tiek pārmestas pavisam citas lietas, kā liecina šis raksts.
zihers
z
Kaut kā dīvaini tikai par to eksāmenu nekārtošanu. Vai tad kāds citas jomas speciālists var iegūt sertifikātu, ja ir ieguvis tikai zinātnisko grādu?
Marketologs
M
Viens jautājums - cik no cienīijamajiem komentāru rakstītajiem ir advokāti? Cik juridiskie doktori? Cik maģistri? Advokatūra praktiski ir pēdējā no cunftēm, kura saglabājusies un kura nevēlas laist savā vidū cilvēkus, kuri neatbilst kaut kādiem minimāliem standartiem. Loskutova k-gam, ja vēlas pierādīt savu kompetenci, eksāmens būtu jākārto OBLIGĀTI, bet pēc nokārtota eksāmena nedrīkstētu mākslīgi ierobežot viņa iespējas būt par advokātu.
R(8)
R
Pats jau sevi un kolegus neapsudzesi zadzibas , tapec jau ari 6 gadu laika nevienu nenokera , bet tagad grasas iztirit valsti no zagliem , labais piemers...............................
cukurgailītis
c
Kas viņš par advokātu?Sešu gadu laikā nevienu nopietnu valsts izzadzēju nav noķēris.Kopā ar Strīķi lielie izmeklētāji nemanīja kāds bardaks ir viņu KNAB.Ja valstī tiesībsargi nebūtu tik ļoti korumpēti,tad Loskutovam pirmam būtu jāsēž cietumā.
ligita
l
Pilnīgi piekrītu, nav šim cilvēkam nevainojama reputācija, parāk glumīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas