Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Zatlers kritizē Saeimu, KNAB šefu aicina izraudzīties caurspīdīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uldis
U
Bet kāpēc ne Juta Strīķe? Jau divreiz apspriesta un atbilst visiem nosacījumiem.
letone
l
Domāju ka prezidents ir pa šo laiku daudz ko sapratis un fakts ir tas ka Latvija ir maza un iekļūt vēsturē kā tautas nemīlamam prezidentam būtu traģiski un iespējams tāpēc prezidents domā kā cilvēks kas dzīvo Latvijā un šeit vēsture par viņu atcerēsies,ir tomēr daži cilvēki kuriem ir sirdsapziņa un mugurkauls kā Loskutovs , Andrējevs , Gorbunovs ....domāju ka arī Zatlera kungs.Lai veicas un sava nostāja lai ir galvenā.
Andrew
A
Zatleram ir taa probleema ka dikti jau gribas ieet veesturee un patikt tautai, bet tai pashaa veel jorpjaam taa pa iistam nav izleemis paarraut nabas saiti ar saviem zoodaarza radiitaajiem..noveelu vinjam to izdariit, nu neidzodies vienlaiciigi uz diviem kreesliem seedeet..un tad arii aizmirsiisim par taam aploksneem..vai arii aizmirsiisima ka mums taads valdis te bija
anne
a
Es būšu ļoti laimīga,ja Zatlera darbība ļaus man mainīt manas negatīvās domas,kas radās pēc viņa ievēlēšanas.Gribu ar prezidentu lepoties!Zatler,pierādi to mums,ka esi no koalīcijas smerdeļiem,Puzes un Mākoņu ,Kremļa un Ļedjajeviešu pielūdzējiem neatkarīgs,gudrs un patstāvīgs Prezidents!
Oskars
O
Kritizē,kritizē ,bet par aiziešanu ne VĀRDA. NOST tādu PREZIDENTU.
Dakteris
D
Freiberga pirmajā gadā apgrieza valsts valodas likumu, piegrieza skābekli tautai :((((
Zoo
Z
Mēs ar Tevi!
PaPa
P
Nu Vairai pirmais gads bija daudz švakāks, pietam parādījās arī nenokurienes ar Šķēles svētību :) Normāls vecis, mācās un aug...Vairas plus bija tas, ka pirms 9 gadiem Mēdiji bija ļoti švaki :)
Milda
M
Kritizēt un aicināt uz caurspīdīgumu jau var, tikai mafija pateiks: runā, runā, mana d... klausās!
lietussargam
l
Ja prezidents sāks darboties kā Freiberga, liks specifiskos likumus uz referendumiem, kuri beigsies ne arko, tad jāteic, lai Dieviņš nogrābstās :(
Fakts
F
KNAB priekšnieka amats tiek glorificēts, uznests tādos augstumos, ka atliek vien pasmaidīt par lielo muļķību, kas mājo politiķu galvās. Bet muļķībai jau robežu nav.
Lietussargs
L
Pamazām viss iet uz labo pusi ar Prezidentu. Ir jau tā, ka var viņā až ieklausīties. Tā kā, malacis! Atbalstu Tavu izvēli Valdi Zatler!
AD
A
Ir "kritizēt" un "kritizēt" un var gadīties, ka nevienam no tiem nav nekāda sakara ar - KRITIZĒT. Piemēram, par kritizēšanu var saukt kādas austrumzemes ķeizariņa gānīšanos par Baltijas valstīm un par kritizēšanu var saukt arī to, kā Zatlera kungs izvairīgi saka, ka Saeima jau strādā labi, bet nu varbūt, ja deputātu kungiem labpatiktos, varbūt varētu vēl bišķiņ, vēl bišķiņ...nu tur, ziniet, tā uz to pusi.
mērglis
m
tikliidz saaka iet runa par Loskutova noņemšanu un jauna šefa mekleešanu , atceros ka uzrakstiiju komentaaru , vieniigais glaabiņš kaa ieveeleet neatkariigu priekšnieku ir ar 3/4 saeimas balsu par no 100 , ja nav tad kandidaats neatbilst , citaadi nemaz nevar buut, ļoti pareizs un vienkaaršs proces , lai tik staada priekšaa Godmanis savus kandidaatus vienu peec otra , viņu tik daudz, pats izteicaas ,nemaz neesot...
ABC
A
Sāls ir tur, ka taisni šāds prezidents tika ielikts, lai nodrošinātu iespēju mierīgi izbīdīt to likumu, tāpēc ir apsveicami, ka Zatleram ir vismaz tik daudz veselā saprāta, lai nekļūtu par galīgu lupatu, kurā visvisādi šķēles, lembergi, grūtupi un citi karātavu putni var noslaucīt kājas. Ne jau velti Gundars Bērziņš vientiesīša sirdsšķīstībā izklaigāja pasaulei TP nostāju pret pašiecelto prezidentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Zatlers: jaunais KNAB vadītājs jāizraugās balstoti

Zatlers kritizē Saeimu

fsdgdfg

Satversmes 72.pants

Valsts Prezidentam ir tiesības apturēt likuma publicēšanu uz diviem mēnešiem. Viņam likuma publicēšana ir jāaptur, ja to pieprasa ne mazāk kā viena trešā daļa Saeimas locekļu. Šīs tiesības Valsts Prezidents vai viena trešā daļa Saeimas locekļu var izlietot desmit dienu laikā, skaitot no likuma pieņemšanas Saeimā. Šādā kārtā apturētais likums nododams tautas nobalsošanai, ja to pieprasa ne mazāk kā viena desmitā daļa vēlētāju. Ja augšminēto divu mēnešu laikā šāds pieprasījums neienāk, tad pēc šī laika notecēšanas likums ir publicējams. Tautas nobalsošana tomēr nenotiek, ja Saeima vēlreiz balso par šo likumu un ja par tā pieņemšanu izsakās ne mazāk kā trīs ceturtdaļas no visiem deputātiem.

dsf

Prezidents varas sajūtas meklējumos. Lasiet politiķu un eskpertu vērtējumus par Valdi Zatleru.


Aptauja Rīgas ielās:

Zenta, pensionāre
Man Zatlera darbība ir pieņemama. Man patīk, ka viņš brauc tikties ar tautu un interesējas par dzīvi Latvijā. Arī dziesmu svētku atklāšanā viņš bija kopā ar tautu. Zatleram sākumā grūtāk gāja ar runām, bet jāsaprot, ka viņam tas bija jauns darbs, un viņš bija iesviests svešā vidē. Ar laiku viņš “piešausies”, un līdz prezidentūras beigām viss būs kārtībā. Zatleram nav lielas pilnvaras, tāpēc, ko viņš var, to viņš dara. V.Zatlers nav slikts prezidents, arī vizuāli man viņš patīk.

Dace, strādā
Man liekas, ka Valdis Zatlers ir tāds nemanāmais prezidents. Viņš darbojas tik klusi, ka nevaru izcelt nevienu spilgtu notikumu vai darbību viņa līdzšinējā prezidentūrā. Kluss un nemanāms – tas raksturo mūsu prezidentu.


Jānis, strādā
Būtībā neko spilgtu par prezidentu nevaru pateikt. Protams, viņš parādās dažādos notikumos valsts līmenī, bet viņa darbība nav spilgta. Varbūt vienīgi palicis atmiņā, ka viņš piedalījās Doma laukumā notikušajā lietussargu revolūcijā.


Valdis, muzikants
Prezidents gada laikā strādājis ļoti labi. Man patīk, ka viņš ir “mūsējais”. Viņš mūs saprot, viņš ir gudrs, inteliģents. Man ļoti nepatīk, ka viņam piesien aplokšņu skandālu, jo mēs visi esam auguši padomju savienībā, kur bija tāda sistēma. Zatlers nebaidījās godīgi pateikt, ka tā tas bija, un to es vērtēju augstāk par visu.

Māra, dziesmu svētku dalībniece
Līdz šim prezidents kaunu Latvijai nav darījis. Arī manī viņš pagaidām vilšanos nav izraisījis. Man tomēr nedaudz žēl, ka viņš vairs nestrādā kā ārsts. Viņš tautai varbūt darītu vairāk laba, būdams dakteris. Zatlers ir palīdzējis arī maniem radiniekiem, tāpēc man gribētos, lai viņa prasmes nezūd.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas