Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Zvejsalnieks savulaik ir saņēmis “skaidrus kukuļa piedāvājumus”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ļoti
ļ
baidos, ka ar šo stāstu viņš sev sakrājis mīnusus koalīcijas acīs. Mūsu politiķiem noteikti nav vajadzīgs tāds KNAB vadītājs. Saderam, ka apstiprinās otru kandidātu.
Šampēteris
Š
Puisis ir sagaidījis savu stundu - KNAB vadītāja krēsls pret partiju pasūtījumu ir drošs darījums. Līdz laikam.
kingkong
k
"man ir bijuši gan draudi, gan ļoti konkrēti kukuļa piedāvājumi" 1. drošības policijas inspektors 2. saņem draudus un kukuļa piedavājumus UN TOS NOKLUSĒ 3. man bailes ka šitas nav cilvēks kas saprot ka draudus un kukļa piedavājumus ir jasod un jatiesā. 4. acinredzot šitas nav tas cilvēks kas saprot ka kukļa piedavājumi ir likuma parkapums.
carlito
c
vispār jau no raksta izriet, ka par to gadījumu ir kriminālprocess uzsākts, značit ir ziņojis. Ja bijuši citi, tad gan tā ne visai tas skan, vai nu atzīst neziņošanu par noziegumu vai vnk lielās vienu gadījumu vispārinot, lai radītu iespaidu, ka to vien darījis, kā naudas summiņas licis atpkaļ konvertā un devis atpakaļ - tāds reāls Dirty Harry made in Latvia.
--
-
Juatājums, kāpēc par šiem gadījumiem viņš nav ziņojis?
Oldmarka
O
Ir bijuši gadījumi, kad ļoti nopietnas naudas čupiņas noliek uz galda priekšā. Viens cilvēks par to šobrīd tiek tiesāts. Konkrētāk diemžēl stāstīt nevaru," atklāja A.Zvejsalnieks decembrī notikušajā publiskajā diskusijā ar KNAB šefa amata kandidātiem. Jautāts, vai noziegums atklāts tieši pateicoties viņam, A.Zvejsalnieks atbildēja: "Tur mēs bijām trīs darbinieki. ================================================ ===== Jau jau notiek tiesa, tad jau viss tiek nodots atklātībai.kapēc tad nevar stāstī?
kampējs
k
viņš runaa apmeeram kaa Segliņš , tas taapat kad staajaas pirmoreiz ministra beņķii soliijaas spirķikus izķert un ja nebuutu ņeemis tad diez vai te buutu , a varbuut patiik gudri izrunaaties , patiesiibaa vajadzeeja ziņot KNABAm tas buutu izlicis eesmu un kaadu noķeeris , ataa tikai tukša plaatiišanaas ...
šoferdēlu galerija
š
Tur mēs bijām trīs.... baļķa nesēji!
pudele
p
teikšu tā : varbūt puika arī labs kadrs, bet man nepatīk tada pras5ta lielība, sāk jau atgādināt sleseru
T
T
Prezidents ņem naudu aploksnēs, KNAB iepriekšējā vadītāja laikā pazūd nauda, KNAB jaunais kandidāts slēpj noziegumus, Ministri un viņu ielikteņi izzog valsti, min. prez. - gāž miljonus privātā banķelē...........
HA _ HA
H
Par kukuļa piedāvājumu taču bija jāziņo!!! Ha - ha hāāāāāāāāāāāā - tātad kandidāts ir noklusējis, slēpis noziegumu!!!!!!
tādi esam
t
1.Ja bija kukuļa piedāvājumi, tad vajadzēja griezties prokuratūrā. 2. Kad precējās ar Jaunā laika Zvejsalnieci, vai kukulis nebija desas no Rēzeknes Piteronoka desu kombināta? Kā personāžs ierindojams vienā rindā ar atslēdznieka zivju bendi. Ļoti līdzīgi savā būtībā.
patiesā izbrīnā
p
Pag, bet vai viņš ir ziņojis par kukuļu piedāvājumiem!? Ja nē, kā gan viņš var būt KNAB vadītājs, ja iepriekš nav pietiekami aktīvi apkarojis potenciālos kukuļotājus!? Izskatās, ka jaunietis pat sīsti nesaprot, ko runā, un kādas varētu būt viņa vārdu sekas...
Oskars
O
Šito neapstiprinās ,jo viņam daudz kas zināms un viņš grib PARTIJU NAUDAS ARESTĒT. SAEIMA apstiprinās OTRO jo tas tikai sola ĀDMINISTRATĪVI par to SODĪT un ir 6-ks.
Varbut...
V
Varbut lai pastasta vina sieva Ieva Zvejsalniece (Mackaite), kas kadreiz bijusi aktiva Repses meitene? ..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas