Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināts (19:16) - Zaļā partija gatava vadīt Aizsardzības ministriju; amatam deleģē Vējoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja
J
esi PAREIZS un pārstāvi partiju ,kura SAVĒJOS NENODOD,tad,lai arī esi tikai herbārija vācējs -esi droš,ka tevi cels par kara ministru !
valodniece
v
diez ka Vejonims ar valodas prasmi...vai NATO viri sapratis...vai bus tas pats cirks...Nothing special.,Berzinhs....br.brrrrrrrrrrr-ciku grabu.....nakamais Vejonis...mazliet uztraucies-piebriedis,jo VARAM gar degunu shim zalajam.
to Fly
t
lai " ļoti gudrajam" vējiņam- lembja peškai, pabriku nevis uzmeta bet upurēja, jo VARAM - lembim kā medusmaize- varētu turpināt zneierobežoti agt, zagt un vēlreiz zagt
e
e
kā pirms vēlēšanām šitie un pārējie runāja par profesionalitāti katram savā jomā! Ka tikai sava amata pratēji dríkst vadít sarežģítas jomas, tās izprast un attístít! Nu- tik skaisti un saprotami. Kā vēlēšanas beidzas- tā atkal vecie niķi par to, ka viens uzticígs virsvadonim korķis der visiem caurumiem- izrādās- partiju virsotnēs mums ir savākušies pārcilvēki- indigo vadítāji, kuri spēj visu- vakar vadít vienu ministriju- šodien citu- un- ja partija sauks- rīt bús jau nàkošajā ministrijā.Bet priekšvélēšanu solíjumu glancēto papíru pat atejā nevar izmantot
Jā...
J
Jocīgākais ir tas, ka vēlēšanas vēl priekšā, bet partijām, rebes bīdot, dīvaini maza interese par vēlētāju viedokli....Ko tas varētu nozīmēt?
  • 0
  • 0
ulmaņkārlis
u
be care, tādā veidā mēs drīz nonāksim pie valsts apvērsuma....
alberts
a
Veējōnis šaus ar lielgabalu - ar zirņu lādiņu.
Dr.xy
D
Sarkanie brigmani uzskata,ka vejoniem iejusanas nesagadas problemas,un iesuposana nebusot vajadziga. Ko par to saka ciganzens ? Vai vins ir apmierinats ar saviem diletantiem ?
rger
r
Veelvienu pamulki kautkur iebaaza.
Jā...
J
Vēlējos iepazīties tuvāk ar Pleskavā dzimušā, bijušā bioloģijas skolotāja, nākošā aizsardzības ministra R. Vējoņa biogrāfiju. Diemžēl neizdevās...šādu informāciju piedāvā tikai portāls new.lv par samaksu - EUR 3.41. Noskopojos.....nu neko....palikšu nezinot.
Vārds
V
Latvija laikam var atļauties vēl kādu bankrotējušu banku, valsts galvojumus izsaimniekotos uzņēmumos un konsultantiem izmaksātus miljonus, ja visādi ģeogrāfi vilki var turpināt vadīt Finanšu ministriju?
Šveiks
Š
Redzama ģenerāļa stāja, nevis kā Tautpartijas žuļikam Pabriķim.
Lasitajs
L
Vai tevs nebija sarkanais rakstnieks?
borcinsh
b
pareiz, pareiz , katram zzs biedram jabut ierochu
Amalija Varpene
A
Kaut kads vajprts, kartejais kretins, azis par darznieku. Vai tad tiesam Latvija trukst jaunu izgiototu, sapratigu, godigu, profesionalu cilveku kuram uzticet sso konkreto amatu, ka sie kemi ir jaliek ka sis un vinam lidzigie vecie korki jaliek visos iespejamos caurumos kuri vien ir tuksi?
Dr.xy
D
To : Amalija Varpene. ( 14.01.2014. 22:53). Cien. kundze, nav jau ari saprotams kadel betongalva no viesu nama "Komunisma Kajinas" skaitas ka Latvijas Valsts Prezidents,vismaz pats vins ta doma ,vai tante laimesdeveja Straujuma ari doma ka vina ir Latvijas Valsts Premjere,pagaidam nav zinams.
  • 2
  • 0
Savadi
S
Zala partija un aizsardziba !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas