Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināts - Olšteins: ZRP veiksies tik labi, cik paši spēsim izdarīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lat.
l
Tipisks jaunās paaudzes karjerists.
ola
o
Lieliskais olšteins! Latvija glābta! Akmensolas garantē!
pensionāre
p
Ne visi pensionāri ir tik vientiesīgi ,ka balsos par ZZS. Veci cilvēki ir gudri viņi balsos par Zatlera partiju un atbalstīs jaunus cilvēkus. Es tā darīšu ,es esmu par Zatleru,Olšteinu un citiem labiem cilvēkiem!
Kandavnieks
K
Klāv Olštein ,lai tev veicas!
Edmunds
E
Es velos redzēt pārmaiņas Latvijas politikā ,tādēļ es balsošu par ZRP un atbalstu visus jaunos ,profesionālos cilvekus.
...
.
Par jauniem cilvēkiem jaunā politikā!
draugs
d
Jā arī Gata jautājumi ir vietā.
anti ZZS
a
"Reformu partija" ilgtermina butu veiksmigaka izvele. Tacu tad daudzas jo daudzas tantes laukos, kas velesanu diena ta ari nesaprastu, kura tad ir "ta Zatlera partija" un gala beigas pec gadu gaita iestradata ieraduma nobalsotu par "zemniekiem". Skumji, bet ta ir Latvijas realitate. Padomju laika paaudze ir viegli manipulejama ar padomju metodem -skaliem lozungiem, bez reala seguma un totailtaru vadibas stilu un informacijas turesanu slepeniba. ZZS ka postpadomiskam spekam tas padodas vienkarsi izcili.
autors
a
Lai veicas,varbut kaut kas mainisies,jo apriebies lasit par mazaja Latvija super oligarhiem,izceptiem miljonariem un jaunais prezidents banka aplaupijis cilvekus un ieguvis neskaitamus ipasumus,turieties reformisti -es balsosu par jums un citiem ieteiksu !
autors
a
Lai veicas,varbut kaut kas mainisies,jo apriebies lasit par mazaja Latvija super oligarhiem,izceptiem miljonariem un jaunais prezidents banka aplaupijis cilvekus un ieguvis neskaitamus ipasumus,turieties reformisti -es balsosu par jums un citiem ieteiksu !
Mamma
M
Ir sācies nopietns darbs un laika ir ļoti maz. Gaidīsim rezultātus. Pamats ir ļoti pozitīvs un vajadzīgs, tālāk viss ir atkarīgs no partiju veidojošās komandas, no viņu veiksmes un talanta. Varbūt viņiem nav lielas politiskās pieredzes, bet ir dzīves Latvijā pieredze un to viņi maksimāli liks lietā.
Ievērojiet
I
Ja Reformu partijā jau pieteikušies vairāk nekā 1200 cilvēku, tas liecina, ka nāk JAUNIE cilvēki, kurus šodien vēl nepazīstam un ka Latvijā laikam bez muldētājiem, tukšu salmu kūlējiem internetā ir tomēr cilvēki, kas vēlas kaut ko arī darīt Latvijas valsts labā. Visu CIEŅU ikvienam, kas šodien vēlas pārmaiņas Latvijas politikā.
Es
E
Piekrītu Klāvam un citiem ZRP biedriem ,ka ZZS ir jāatstāj opozīcijā ,jo viņus nevar vairs laist pie varas ,viņi ir bijuši pie varas 9.gadus! Nost ar ZZS!Par ZRP!
Edgars
E
Vājprāts, ja Zatlera partijā tik vien kā jauns karjerists ir viens no partijas līderiem.
GATIS
G
Piekrītu Klāvam! Viss ir atkarīgs no mums (tautas) ,ja atkal balsosim par oligarhu partijām ,tad nekāds pozitīvas pārmaiņas nebūs. Tādēļ es balsošu par Zatlera partiju un jauniem cilvēkiem kā Olšteinam ,jo vēlos redzēt savā valstī pozitīvas pārmaiņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas