Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par 79,5 tūkstošiem latu sūtīs uzaicinājuma vēstules uz vēža pārbaudēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
laine
l
Tā tā budžeta naudiņa aiziet - it kā iedzīvotāju ārstēšanai, bet patiesībā papīriem... Varēja vienkārši ar sabiedrisko mēdiju vai ģimenes ārstu starpniecību paziņot, kas šogad uz bezmaksas pārbaudēm var iet un viss... Tāpat jau aiziet tikai tie, kam rūp sava veselība!
Riks
R
Tad jau labāk, lai tos 79 500 izlieto, lai sievietēm medicīniskā izmeklēšana būtu bez maksas! Nevis garlaikotas tantes - Norēķinu centrā aizgaldā tup apt. 100 gab. - tagad izliksies, ka rūpējas par sieviešu veselību ...
K
saka: stulbumam robežu nav! Izsviest tādu naudu, lai pēc tam visos mēdijos rakstītu, ka...atsaucības, nav, dāmas neizmanto izdevību, toties ginekologi to izmanto, jo iemanās pieprasīt...3 Ls. Par ko? PILDA savas kabatas! Bet vēstules NAV jāsūta, jo tie, kas domā par savu veselību, izmanto visas iespējas, interesējas par tām, un, droši vien, arī 3 Ls. NEMAKSĀS.
Paciente
P
Man šis uzaicinājums nebūtu jāsūta otreiz, ja ārstniecības iestādēs nebūtu tāda birokrātija. Aizgājaiu, pierakstījos poliklīnikas reģistratūrā. Noteiktajā dienā un laikā pie noteiktā kabineta nogaidīju stundu. Izsauca bezgala daudz citus cilvēkus, bet ne mani. Kad sāaku interesēties kāpēc mani neizsauc uz momogrāfiju. izrādījās pēc atnākšanas vēl citā vietā bijis jāstāv rindā un jāpierakstās par ko man savukārt reģistratūrā nepateica. Nav skaidrs kāpēc ir tik daudz darbinieku pie kuriem vairākas reizes jāreģistrējas. Pārbaude rezultātā palika neizieta.
paciente
p
Meli ,ka tas ir par velti ,man Dobeles slimnica ginekologs lika piemaksat 3ls

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas