Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Par Citas politikas nepiedalīšanos biedrībā referenduma kampaņai dažādi minējumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons Binam
O
"ētisku ideālu paudējiem" :D :D :D :D
besaraaps
b
Interesanti. Aicināt tautu uz referendumu par tiesībām atlaist Saeimu, skaitās negodīga spēle. Vispār, ja skatās no koalīcijas puses, tad varbūt. Ar pašslavināšanos arī pamaz sakara- tauta tiek aicināta lemt par savām tiesībām atlaist šmucīgu Saeimu, arī tos aicinātājus tajā skaitā būs iespējams atlaist, ja rīkosies pretēji tautas interesēm. Referendumam jābūt pozitīvam, jo man apnicis gaidīt 7 treknos gadus, gribu haosu.
Jana
J
SCP nekad mūžā neielaidīsies uz negodīgu spēli vai pašslavināšanos. Personas nāk un iet, bet taisnība paliek, un uz to arī jāiet. Citai politikai ir jānorobežojas no tām politiskām organizācijām, kuras grib izmantot šo Referenduma kampaņu sevis celšanai debesīs.
Bins
B
Ir jau dabiski, ka materiālists un miljonārs Štokenbergs nevar atrast kopīgu valodu ar ētisku ideālu paudējiem.
besaraaps
b
Līdz Pēterim Viņķelim man augt un augt. Es esmu Osamas bin Ladena tiešā pakļautībā. Mans īpašais uzdevums tieši arī ir izpētīt kā TPLPPLC izdevās apiet priekšvēlēšanu tēriņus un nesamaksāt ne santīma, un ilgstoši čakarēt tautu. Tiek gatavots gandrīz vai slepenais karš. Tavs segvārds 111 man izraisa uzticību, tāpēc pačukstēšu- slepenajam karam ir piešķirts superslepens kods- referendums.
111
1
bezsaraaps ļoti jau nu izklausās pēc polittehnologa-autsaidera Pētera Viņķeļa, kurš sniedz padomus iepriekšminētajai kompānijai par to, kā apiet likumus un apčakarēt ļautiņus
balsotājs
b
Atstāt referenduma jautājumu pašplūsmā nebūtu bijis prātīgi. Vai šī apvienība ko lietas labā spēs paveikt, rādīs laiks. Bet Bērziņš kā vienmēr formā, tāds darbs. Un godīgais grāmatvedis Ojārs jau meties Loskutova turpmākos pienākumus uzskaitīt. Tā kā, viss notiek.
latvijas lepnums
l
Aldis is our pride.
Ojārs
O
Malacis Štokijs ka noleca no šī projekta, pajēla tā kompānija izskatās. Un Loskutovam šīs biedrības izdevumi būs godīgi jāsadala uz PTT, JL un PS galviņām, kuri šajā kampaņā reklamēs un slavinās savus līderus. Mani sāk mākt bažas, ka šī biedrība varētu pat nojaukt pozitīvu referenduma iznākumu, kurš sākotnēji izskatījās diezgan cerīgs. Ja vajag ko izgāzt vai nogremdēt, tad tur ir jāpieaicina tās sievietes un, protams, Kalniete!
Gurķis
G
Redz kā jaunais laiks no Liepnieka beidzot samācījies kaut ko. Pozitivisms v.2., vai? Vienigi - par velu prieks JL, par velu. Bet par Kristovski - vispar nav verts runat.
Andža
A
Pareizi dara, ka Stokijs nelien kopa ar bankrotejusiem JL, nekādajiem PS un Lembja sponsorētajaiem Visu Latvijai (un Aivaram)
besaraaps
b
Nevar būt, ka Zatlers tiešā tekstā kaut ko pajautājis, un vai ir pareizi sapratis ko jautā. Nebūs kaut kāds Liepnieks-2. Būs projekts "vārds tautai-800000". To visu koordinēt uzņēmies Osama bin Ladens, Soross kā parasti nestāvēs malā, un ir gatavs finansēt haosa izraisīšanu Latvijā. Pirmos kaujiniekus Osama jau ir iesūtījis, tajā skaitā mani.
111
1
Tāda sekundāra analīze. Svarīgākais jautājums tomēr ir neierobežotā kampaņošana. Neierobežotais finansējums, jo uz šādiem te nodibinājumiem neattiecas partiju finansu ierobežojumi. Bet termins "trešās personas" šajā rakstā neparādās nevienu reizi. Presē bija rakstīts, ka prezidents Zatlers gan, no Āboltiņas pirmo reizi izdzirdot šo ideju, tiešā tekstā pajautājis: "Tas būs kaut kāds Liepnieks-2?"
101
1
Tāda interesanta organizāzija nodibināta.Žēl,ka Gundars Valdmanis miris,tas būtu tieši viņa gaumē-Tālavas taurētāji,saucēji,nesēji un kādus vēl viņs tos amatus bija iedibinājis savā laikā. re,ka tomēr viņa idejas dzīvo un uzvar!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas