Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par Eiropas gada cilvēku Latvijā atzīts Neo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tad jau AAA triumvirātam ...
T
pienāktos vēl lielākas balvas. Neo izdarītais vienkārši liecina par to, ka valstij vēl daudz jāpeistrādā, lai uzlabotu valsts informācijas sistēmu drošību. Labāk, ka Neo "notestēja" sistēmas drošību un neko ļaunprātīgu ar datiem neizdarīja, nekā kāds ķiberterorists, kuram vienīgais mērķis ir destabilizēt valsts iekārtu.
Es
E
Ilmār izplet acis
Auklis.
A
Es lepojos ,ka pazīstu Jūsu tēvu! Kā bijušo darba kolēģi! Priecīgu Jauno gadu visiem Jums!
Johaidi
J
ZAGLIS - varonis!? Tas tikai LV ir iespejams!
ano
a
To ko atklaja NEO sabiedribai,tas ir apsveicami! Loti zel,ka dazi komentaristi,sevi nav izglitojusi ar pieklajigu latviesu valodas rakstibu komentaros.Pec visa spriezot,ka to veic pusaudzi,vai cilveki,kuriem ir kada nosliece.
agnese
a
Nezinu, kā ar visu pārējo, bet no Neo darbības sauso atlikumu redzu gan. Kad valdīja tāda ņurdēšanas atmosfēra- tiem deputātiem lielās algas jāatņem un tamlīdzīgi, tad īstenībā cilvēki neapzinājās, kā īsti valsts labumi tiek lietoti- nu vismaz atalgojumiem. Tagad ir drusku reālāks skatījums, tas ļauj pareizākus lēmumus izdarīt. Pie tam liela daļa no milzīgajiem atalgojumiem ir sarukuši- ruka gan arī publikāciju laikā vai līdz tam, tomēr tas arī ir bijis impulss. Deputāti varētu pateikties Neo, jo tagad uz viņu darbu un atalgojumu skatās adekvātāk. Ļoti labu darbu paveici!!!!
Ministry of Truth
M
Labi jautājumi! Kā tad ir sodīti - materiāli, tiesiski un disciplināri - tie tizleņi, kuru acu priekšā un saimniecībā varēja notikt jebkas? Ja cilvēks neaizslēdz durvis, bet viņam kaut ko nozog, ko teiks policijā, jūs noteikti zināt! Es neesmu pamanījis, ka tie, kuru darba pienākumos ietilpa sistēmas drošības jautājumi, būtu presē apspriesti kā sodītas personas. Juridiski to klasificē kā noziedzīga nolaidība.
antiNEO
a
Jā NEO mana skatijuma ari ir zaglis! Un to ko publiceja vins, daudzu no tas zurnalisti vareja no publiskas informacijas uzzinat. Kads te kadreiz teica, ka mes dzivojam parprastas demokratijas valsti. Tam absoluti piekritu, jo dazi demokratiju jauc ar anarhiju.
depo
d
Jājautā, "kas notiek Latvijā"?! Poikāns - Eiropas cilvēks, Balva ekonomikā - Ziedot.lv vadītājai, kas dala dāvanas nabagiem (padomājiet vēlreiz - balva ekonomikā!). Šogad bija 80 000 paciņas , nākošgad plānojot 130 000. Es i šokā. Kas būs nākamais kandidāts. Kas ar mums notiek?!?
pzihotropais saldejums
p
visiem tagad jalikzmo,kartejo varoni kgb mafija ir dzemdejusi,kam auseklishu vieta regojas divaz megaizmera acu zilites
Reo
R
Prieks! :) No sirds par Latvijas lēmumu.
forši! - ha
f
Ko tad Tu vēl gribēji?! Ja neko neredzi, tad pavisam ar Tevi slikti!
forši!
f
Es nobalsoju par Valdi Dombrovski, bet priecājos arī par Ilmāru Poikānu!
ha
h
Vai kaut viens var nosaukt kur ir sausais atlikums no Neo darbības? Es tādu neredzu
Vuarzazi
V
Neatbildēti jautājumi : Cikreiz ir izlietots « caurums » VIDā ? Vai NEO to ir vienīgais, kas « caurumu » ir lietojis ? Vai ir tikai iegūti dati ? Vai ir mainīti dati datu bāzē ? Piemēram, lai maksātu mazāk nodokļus…

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas