Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Par iespējamu kukuļņemšanu aizturēts ceļu policijas inspektors

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis ll
J
.. policistu par 20 ls sedinas cietuma bet Karginam kas nodarija valstij zaudejumus miljarda latu apmera.. nekads sods nebus..
policista sieva
p
Atpirkties par šmigošanu nav tik viegli, 95% gadījumos tas neizdosies un neviens policists iedzērušu autovadītāju nelaidīs braukt tālāk, pat ja būs samaksāts kukulis. Ar 20 latiem varbūt var atpirkties par nenozīmīgu ātruma pārsniegšanu.
corbs
c
Vinjsh ir apkaunojis policha mundieri panemdams tik mazu summu,par tik lielu paarkaapumu un to pashu iebaazis sev kabataa un priekshniekam nav iedevis pat pieciiti.Kauns par taadiem koleegiem.
nešmigotājs
n
nav tik traki , zinu gadiijumu kad šmigotaajs paziņa iekrita , mentes vienojaas par kukuļa cenu un pavadiija liidz maajaam , lai nesanaak suudi , nu bet nebija jau arii 3 promkas , tad gan nez vai ļaus braukt k, bet mente blakus seedees un aizbrauks liidz seetai...ja tagad taads bads ar naudu nu gan ja šefyes ies , tik jaamaak , nevis kaa beernudaarzaa.
valdis
v
redzi ieredņiem ar jau šobridlielām algām lēma ka jāpaceļ algas laineņemtu kukuļus bet šiem inspektoriem jau tā ar mazoalgu šobrīd vel samazina un gaida ka tie ,,nepiepelnīsies,, un jatājums vai tiešam to ierdņu kuķuļi bija tik milzigi ka valsts /daļa savejo/ lēma tpirktie maksājot lielākas naudas tikkai lai negrābajas pa pilsoņu makiem es jau neattaisnoju bet kautkas ar logiku te nav karti'ba vai dar'ba pieņemts tāds vai mes paši un vara sabojā cilvēku un vai visur tā ir tīra moneta nav kāda atriebiba provokacija šantaža nu tā iekšejā kontrole man atgadina 2 pasaules karu ,kad soda bataljonus dzina uzbrukumā un ja negāji aizmugurē bija savejie kas šava nost tos ,,lēno,, bet ari šiem taču vajag rāditāju cik tādu ,,negodigo nokerts un ja ,,ķērājs,, pats ne pārāk godigs?
lācītis
l
vienu gan šie nesaprot, ja paņem kukuli no šmigotāja, tad kur garantija, ka nākamajā krustojumā tāds neuzbrauks paša bērnam, tad gan, ko tāds niecība kukuļņēmējs darīs!
Jāāāā...
J
Viegli jau nav atteikt tiem, kas lien no ādas ārā, lai tikai izspruktu sveikā cauri! Labi ir, jāmācās mums kulturālāk dzīvot!
mazepa
m
...jaunākais inspektors....parasti jau iekrīt mazie inspektori un tie ,kas pēc dabas ir skopi un negrib dalīties ar priekšniecību, kuriem pašiem nav jāpatrulē uz ceļiem un nav šo ienākumu ..ja neproti dalīties, tad tevi noķers kontrole :D
heh
h
par tādiem būtu jādzird katru dienu, nevis divreiz gadā.
tuk
t
cietumaa jaaliek

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas