Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Par metamfetamīna realizēšanu aizturētas trīs personas

Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) darbinieki aizdomās par metamfetamīna realizēšanu Rīgā aizturējuši trīs personu grupu.

Šā gada 10.martā Rīgā,  Krasta ielā Valsts policijas (VP) Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes (GKrPP) ONAP darbinieki, operatīvās meklēšanas pasākumu kompleksa laikā, aizdomās par narkotisko vielu realizāciju, aizturēja 1972.gadā dzimušu vīrieti, 1976.gadā dzimušu vīrieti un 1978.gadā dzimušu vīrieti. Visi aizturēti jau iepriekš sodīti gan par laupīšanu, gan zādzību un citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Policijas darbinieki pie aizturētajām personām atrada un atsavināja 148 gramus metamfetamīna, kā vērtība nelegālajā apritē sasniedz aptuveni Ls 1500.  

Uzsākts kriminālprocess par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu realizācijas nolūkā, ja to izdarījusi organizēta grupa vai ja tās izdarītas ar narkotiskajām vielām vai psihotropajām vielām lielā apmērā. Tas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no astoņiem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Divām aizturētajām personām piemērots drošības līdzeklis  apcietinājums, savukārt trešai aizturētajai personai – nodošana policijas uzraudzībā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas