Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Par MK optimizāciju iebildumi arī premjera partijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
Mana izpratne ministriju reorganizacija vajadziga tapec, lai samzinatu liekos valsts parvaldes terinjus. Tur nav nekada sakara ar partiju kresliem. Valdiba galigi partprot situaciju - nonalk 7 miljardu parada un vel kauleties par ministrijam! Aukstaka mera nekauniba.
juzis
j
...jo trakāk, jo labāk... Ja katru dienu nāk jauns sauklis, ja visiem jāgroza galvas no Saeimas un Valdību, uz Zemkopības, uzKultūra sministriju, tad skadrs, ka īstā manipulācija notiek citā vietā, nekas jauns nav iespējams, tas pats mehānisms - kamēr burvju mākslinieks klikšķina pirkstus un visi uz tiem skatās, tikmēr otra roka izvelk no kabatas maku. Pilnīgi kā noburti, varbūt uzlikts lāsts? vai nav jābrauc pie Lietavas burvjiem, (viņiem tak prognozes sniedzot arī par valdības darbu), lai noņem vārdojumu? Nu kā var atkal sākt it kā aklu strīdu par Saeimas atlaišanas kvorumu> Tikai apzināti, gaidot, kad pienāks 31.marts. Ka tik nu Zatleram nemainītos prāts...
Pēteris
P
Godmanis jebko dara ļoti enerģiski. Vai par to var pārmest? Man vairāk aizdomīga šķiet tas mūsu ierastais neenerģiskums pašu darbos, kad jānopelna augstāks dzīves līmenis, un labumu prasīšana no valdības.
Uz pārceltuves...
U
Šitādas krīzes laikā nebūtu prātīgi sākt radikālas izmaiņas struktūrās. Saprātīgāk ir veikt samazināšanu esošo ministriju ietvaros.
poohstick
p
Nu tad Godmanim jāiet beidzot mājas. Cik var mocīt sevi, sabiedrību un izskatās, ka pat valdošo kliķi.
aizdomīgi...
a
Kādu milzu enerģiju izšķiež Godmanis, lai pasargātu veco sistēmu! Kāpēc tāda dzelžaina cīņa par varu? Vai tās nav bailes par varas elites mahinācijām, kas varētu parādīties dienas gaismā, ja manītos valdība?
Migla
M
Patiesībā tas ir tikai tāds dūmu aizsegs, lai partijas varētu saglabāt savas barotnes - valsts un pašvaldību uzņēmumu padomes un valdes.
DEF
D
Patiesībā šī valdības reorganizācija nekādu taustāmu ekonomisko efektu nedos, jo funkcijas būs jāpilda citā saskaitāmo kārtībā. Atkal būs ministrijas ar grūti pārskatāmām atbildības robežām, kas reformu laikā nav nemaz tik labi.
TP Ne..fans!!!!..
T
...kamēr nelikvidēs ''naudas pumpjus'' uzņēmumu padomes!!!...beidziet .. punkts viens...imitēt kaut kādu darbošanos ''optimizējot'' punkts divi.....ar ''grumbās savilktu sejas izteiksmi'' stāstīt savus PR cik tas svarīgi valstij(tautai)...
Žuks
Ž
Dabīgi, ka būs neapmierināti, jo pozīciajs vēžiem piedāvātā barības bāze šķiet par šauru.
dzeris
d
Nu jau kļust neinteresanti un garlaicīgi, cik ilgi var atkārtot vienu un to pašu scenāriju - "reformas" sarunu līmenī bez kādiem reāliem darbiem un jēgas. Bet tas Latvijas kuģis pa to laiku strauji grimst.
mērglis
m
šiis koalīķijas "gruutie" leemumi liidz šim bijuši tendeeti uz taas saglabaašanu ne vella nedomaajot par veeleetaajiem, neaizmirstiet , par jums nebalsoja tikai miljonaari , ar to balsiim naakošajaas veeleešanaas aplam par maz buus
Mjāāā...
M
Ar steigu jāmaina Krimināllikums- pie velna sabiedrības intereses... .)
imants
i
Ja nav atbilde uz jautājumu - kur vedam valsti ilgtermiņā, tad visi šie risinājumi ir darbības imitācija. Kāda ir Latvijas niša ES, pasaulē? Ēģiptē ir tūrisma ministrija, bet tā ir būtiskākā šī zemes ekonomikas sastāvdaļa. Latvijas vienīgā reālā niša ir darbaspēka iepludināšana citās valstīs. Varbūt mums vajag deportācijas ministrij? Ekonomikas ministrija tā arī ir palikusi par tirdzniecības ministriju, uz kuras bāzes to veidoja. Vajadzētu tās vietā Tautsaimniecības attīstības un darbavietu veidošanas ministriju, bet nav jau Latvijas valdošās koalīcijas mērķis attīstīt Latviju ar spēcīgu ekonomiku. Jau 1990 gadā Godmanis no AP tribīnes pasludināja - nav valdības uzdevums vairot darba vietas. Un ar šo filosofiju valsti visus šos gadus vadīja, ar šo arī šobrīd dzīvojam. Valsts tā ir tautas un tās kultūras , vienotas pārvaldes un tteritorijas simbioze. šodienas Latvijas pārvalde viegli atdod teritoriju, uzspļauj kultūrai un dzen emigrācijā tautu. Paliek tiekai reti stulbā pārvalde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas