Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Par News Media Group galveno redaktoru kļūst igauņu žurnālists

Ceturtdien igauņu žurnālists Nikolajs Meinerts sāka pildīt izdevniecības _News Media Grou_p galvenā redaktora pienākumus.

Tajā pašā dienā viņš tikās ar News Media Group ietilpstošo struktūru – avīzes Телеграф un interneta portāla telegraf.lv darbiniekiem.

Latvijā Nikolajs Meinerts ir pazīstams kā ilggadējais komentētājs un analītiķis BBC radio un Radio Liberty/Free Europe krievu redakcijās, arī kā PSRS pirmo rokfestivālu organizētājs, grāmatu Аквариум un Наутилус Помпилиус autors. 

No 1992. gada viņš ir strādājis kā redaktors, galvenais redaktors  dažādos masu informācijas līdzekļos – Radio 100 Tallinn, Yleisradio Radio Finland krievu redakcijā, Ostromedia Oy, krievu valodā izdotajā Ziemeļeiropas ekonomiskā žurnālā Новые рубежи u.c.

Augstāko izglītību ieguvis Maskavas Valsts universitātes Filosofijas fakultātē, specializējies ārzemju filosofijas vēsturē, aspirantūrā studējis Igaunijas PSR Zinātņu akadēmijas Vēstures institūta socioloģijas nodaļā. Pārzina krievu (dzimtā), igauņu, angļu un somu valodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas