Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Parādās spekulācijas, ka Vienotība varētu strādāt kopā ar Saskaņas centru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Sadarbība ar SC nobremzētu gan ZZS mēģinājumus atmazgāt Hūti, gan iespēju izmest kampējus no RD pozīcijas.
Aramess
A
Protams, ka labāk ar SC nekā ar TB un Visu Latv. Palūkojieties, kādi cilvēki no TB! Tie nav R.Zīlem līdzīgi pragmatiķi. Visu cieņu V.Lācim! Bet viņš nekad nav spējis un nekad nespēs strādāt komandā. Ļoti iespējams, ka tādi paši būs tie, kas ievēlēti no Visu Latvijai - lielīgi gailēni, kas visur demonstrēs savu latviskumu, jo nekā cita viņiem nav. Tāpēc koalīcija nebūs stabila. Turklāt līdz ar šiem nāk nelabs smārds... Bet SC pragmatiskās daļas pievienošana koalīcijai beidzot pavērtu ceļu uz nacionālo izlīgumu, kas Latvijai ļoti vajadzīgs. Protams, ne par soli nevar būt atkāpšanās valodas jautājumā.
zalais
z
vienotiba un sc kopa jo latvija jau vairs tirasinu latviesu nemaz nav kai ekonomika virzas uz labaku dzivi
pēc vēlēšanām
p
kas Rīgā notiks ar satiksmi? galīgi noveduši līdz kliņķim?
komjaunietis Petja
k
viņš draud? Kam? Tā vien liekas,ka nedzīvo savā valstī.
Sandra
S
Tas gan būtu jautri!!!
Gatis Ozoliņš
G
Kāpēc stratēģisku domāšanu dēvēt par spekulācijām ?
Brīniņš
B
K-K, es ceru, ka tu maldies un, ka latviešu politiķu rīcība spētu mainīt, šobrīd uz Maskavas politiskās aģitācijas balstīo, krievu nostāju pret Latviju un latviešiem, varbūt pat krievu vēlētāju pašizpratni par viņu lomu Latvijā, kas lielā mērā arī neizbēgami ietekmētu turpmāko SC politiku. Tad arī SC, vismaz populistisku apsvērumu dēļ, vairs nevajadzētu cilāt pilsonības un valodas vai "Bezabrenes" jautājumus - būtu iespējama alternatīva, kuras šobrīd vienkārši nav. Protams, ka SC vidū ir diezgan daudz kadri, kas patiesi pārstāv pretlatvisku ideoloģiju, taču, ja SC būs prātīgi un nedaudz emancipēsies no Kremļa valgiem, tad tos viņi mācēs turēt ciešā pavadā. Tās visas, protams, ir nedaudz utopiskas spekulācijas, kuras balstītas uz ļoti daudziem "ja" - es jau neapgalvoju, ka te mētājos ar neapgāžamām patiesībām. Bet nedomāju, ka būtu gudri kaut vai jau tīri teorētiskā līmenī šādu sadarbību izsvītrot, piedevām vēl balstoties uz retoriku par 700 verdzības gadiem, utt. Es arī neabgalvoju, ka nepastāv zināmi riski. Bet, piedod, ja kāds Ulmaņa laika ideoloģiju uzskata par veselu un ne-bīstamu, vai par ideālu, kas mums tagad būtu jāpanāk, it īpaši šajā situācijā, tad viņš ir tāds pats rīks kā 9. maija svinību dalībnieki.
akil
a
uzputies un nervozs LOBSTERS.....vecais komjaunieshu smadzenu mazgatajs....neticu shim shangalam....
to
t
SC nevajadzēja rakt šahtu kopā ar Aināru.
to
t
SC parādīja sevi Rīgas Domē, kādu viņi grib sadarbību. Neuzticami partneri. Dabūs, dabūs amatus opozīcijā, tad redzēs SC darbus,varbūt savādākus, nekā matjugāties Domes sēdē kopā ar Šleseru.
ff
f
Vienotība un SC - tā būtu jēdzīgāka un stabilākā koalīciaj - iespēja atstāt malā ZZS Lemberga stutētājus, TB/VL lielkuļus ar lāpnešiem un, proatms, PLL zagļus." ----- Padomā mazliet tālāk: ZZS ar to būtu uzmesti un piedāvātos S-Centram. Tas savukārt ar prieku uzmestu Vienotību un izveidotu cerēto koalīciju ar PLL, tagad izmantojot ZZS palīdzību. Patīk?
K-K
K
... Pamata Tavai politiski pargudrai tezei ir bistams un vel aktualitate nepieradits pienemums - tapec pardross un parsteidzoss proponejums - uzticet recidevistu 'slavofilu' + komjunaku labai gribai musu nakoti , nu tiem ka Bezabrene ta Maskavija !!! Neko draudzigu ne nomierinosu lidz sim neesam sanemusi, ne no vieniem ne otriem ! ... Tu pat nevari izprast tik aktualu realitae pieraditu faktu, ka iekseja vara atrak vai velak nosaka arejo politiku katrai valstij! Un Tu gribi dor SC atbildibu par musu socialo un politisko attistibu !!! ... Beidz aplaimot citus ar sava pasa iedzimtas problemas atributiem - ' dzimtcilveka nepardomatam instiktam, kompleksam' ... ko psihiatri deve par Stokholmas sindromu! ... Tikai pienemot izpratni par Tavu pakalpinu dabu var izprast velmi iesaistit latvieti tada pasiznicinosa politiska procesa !
lauķe
l
Kā priekš kura.....it sevišķi tiem, kas cerēja uz turpmāku Kremļa naudiņu....Nu vairs nekā - briesmīgie nacionāļi nobiedējuši ...
šahta
š
TB/LNNK un ZZS ir briesmīgāki par desmit SC ar visiem urbanovičiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas