Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Parādnieks: Apkārt staigāšana, avīžu lasīšana un balsošana citu vietā ir jāizslēdz

No Visu Latvijai!-TB/LNNK saraksta Saeimā ievēlētais Imants Parādnieks uzskata, ka noteikti maināma ir darba kārtība pašā parlamentā.

"Apkārt staigāšana, sarunāšanās, avīžu lasīšana un pārējais ir jāizslēdz. Tas pats arī ar balsošanu citu vietā. Katram deputātam jābūt atbildīgam par savu identifikācijas dokumentu, ar kuru balsošana tiek veikta. Ja kāds nobalso cita vietā, tad sods jāmaksā kartītes īpašniekam. Pirmo reizi varbūt mazu, bet nākamās reizes tam jābūt ievērojamam. Cilvēkam ir jāuzmana savi dokumenti, kuru lietošana reizēm pat izšķir valsts politiku," uzskata I.Parādnieks.

"Uzreiz nepateikšu, kā to panākt, bet uzstādu par savu sākotnējo pienākumu noskaidrot, kā ietekmēt ierēdņu darbu, lai tie apmeklētājiem, kas faktiski ir viņu darba devēji, palīdzētu. Ar šo saistīts jautājums ir par visu nesaprātīgo birokrātisko normu atcelšanu, par ko sūdzas, piemēram, bioloģiskie lauksaimnieki. Tas pats arī ar patentmaksājumiem, ko cilvēki ir gatavi maksāt, bet bez tās nevajadzīgās birokrātijas," saka topošais deputāts.

"Ceturtais - sadarbība ar Lietuvas Seimu, kur ir gatavi un pārņemami likumi. Igauņi man nav tik pazīstami, bet par lietuviešiem zinu droši," viņš turpina. "Piektais - ienākumu sākumdeklarēšana, kas saistās ar «godīguma reformu», kā es to saucu. Tas nav tikai viens normatīvais akts, bet komplekss. Līdzīgi kā Gruzijā, kur tiem, par kuriem ir aizdomas, ka viņu ienākumi bijuši nelegāli, ir pienākums pierādīt to likumību."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas