Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Pārskatīs situāciju uzņēmumu padomēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
Padomes nedrīkst būt politizētas! Uz vietām uzņēmumu padomēs ir jārīko atklāti konkursi!
meija
m
Godmani ,ko tu lauzies ar tām padomēm,?Atlaid tos krustnešus no barotavām.Izskatās,ka galvenais krustnesis pietiekami sagrābies,ka nepārsprāgst ! Bāreņiem uzturnauda mēnesī ir 27 lati.Padomā par bērniem!Nevienam viltus padomniekam ne santīmu,kamēr bāreņiem nav izdzīvošanai nepieciešamā naudiņa.27 LATI MĒNESĪ BĒRNAM UZTURNAUDA,Kristīgais Baštik,mosties!
Oskars
O
KNAB - PROKURATŪRA,kad Jūs KĀRTĪGI pārbaudīsiet DARBA pasūtījumu GODĪGO sadali,NAUDAS PLŪSMU FIRMĀS kurās DARBOJAS VALDOŠIE,jeb BAIDĀTIES.
AD
A
Nekas būtiski netiek pārskatīts. Tiek "aizmālētas acis", tēlojot it kā darīšanu.
Benderbejs
B
boļševiku laikos uzņeemumus paarraudziija ministriju klerki , tagad politskie zagļi , taas ir nelikumiigas barotavas , ar ko klerki ministrijaas nodarbojas , valsts sekretaari , padomnieki , toties atalgoti uz labaako , veel 12 reiz gadaa preemijas , Raikinam bija staasts kur klerks nekaadi nesaprata par ko saņem algu , beigaas viņam oieleca ka par to ka viņš vienkaarši uz darbu neiet , nejaucot tur gaisu...
kukainis
k
Vai nav vienalga, kurš tur par to 'padomēšanu' saņem naudu, ja atbildība taču netiek prasīta (piem., Latvijas Pasts). Varbūt vajag sākt rotēt caur padomēm bezdarbniekus vai citus sociālā pabalsta saņēmējus?
Jānis
J
Darbu valdībā vai parlamentā nedrikst apvienot ar uzņēmējdarbību! Valsts un pašvaldību uzņēmumi ir jāuzrauga nevis ministru vai valsts sekretāru ieteiktām personām,bet uz šim vietām ir jāizsludina atklāti konkursi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas