Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Partija aicina piesiet pie auto lentītes ar Latvijas karogu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mcaa
m
Jauka ideja!
jautrais
j
Lai kaut ko jaunu izdomā, labāk uz pieres lai uzraksta ,lētāk un saredzamāk.
Maija
M
Statistiski krīt tikai tāpēc, ka naturalizācijas eksāmens Latvijā ir vienkāršākais Eiropā. Es vēl atceros to skandālu Daugavpilī, kad vēl pirms eksāmena rakstīšanas uz lapām jau bija saspiesti zīmogi ar uzrakstu- nokārtots. Otrkārt krīt tāpēc, ka paši Latvieši referendumā nobalsoja par to, lai visiem cittautiešu bērniem, kas dzimuši pēc neatkarības atjaunošanas, pilsonību iedotu tāpat vien. Šiem tad tagad arī tuvojas īstais urlu vecums. Nākamajās saeimas vēlēšanās jau balsot ies, kas notikspēc vēl 20 gadiem vispār pat domāt negribas. Neesmu pat nevienas partijas biedre, bet uzskatu, ka VL! ir jābūt gan RD, gan galvenokārt Eiroparlamentā, lai runātu par šīm problēmām un meklētu risinājumus. Šie karodziņi pie mašīnām kā tāds latviešu izmisuma sauciens pēc savas zemes, kura lēnām pārvēršas par sarkanzilbaltu...
pionieris
p
Ir gan dzirdēts, ka mikrorajonos dauzot logus urlu mašīnām arī par tām Jura bantēm. Bet vienā ziņā - ko labāku var vēlēties: tu skaidri redzi, kurā auto brauc urla, valstij demonstratīvi nelojāls radījums. Pat drošības policiju nevajag, viņi paši sevi apzīmē. Turklāt ne jau no augušas pārliecības viņi to dara - nē, tāpēc, ka jūt: vilciens aiziet, te ir NATO, te vairs nevarēs kā Gruzijā ar stroķiem vicināties. Igauņi vienā mierā novāca Aļošu, un viss, ko Krievija spēja, bija Igaunijas vēstniecības apmētāšana ar olām. Un arī nelatviešu procents te lēni, bet krīt.
un
u
Ja ir pārliecība, pārējais notiks pats no sevis.
AL
A
Ar ko atšķiras latvietis no krieva. Latvietis ir bailīgs memļaks, jo viņam bail par to ka ir latvietis. Latviski runāt bail, jo var dabūt pa muti, lentīti pie mašīnas bail piesiet, jo urlas sabojās mašīnu. Bet krievs var runāt tikai krieviski, nokārties ar karogiem un lentītēm, jo zin ka latviši ir gļēvuļi un viņu nekad neapdraudēs. Labi ka vismaz ir VL, kas atgādina, ka šeit ir Latvija.
borcinsh
b
...bet kam nav auto - pie ....gultas ?. varu saprast vel sporta fanus , nu bet "partijas uzsauksana" - bishkin "padaudz". ja Patriotisms ir - tad vinam jabut pisonu Dveseles neviss uz auto jumtas (!) ...slikta ideja Kungi ! Laikam Jums ir fabrika kur razho tadas lentites un nav kam pardot ??? ( tada gadijumaa - laba ideja ! )
crazymf
c
drīz pie mums autiņi būs kā Indijā- visi vimpelīšos...
hosa
h
Man nav nekāda urrāpatriotisma.Ir tāda draudoša lieta-rusifikācija,to es redzu un to es negribu piedzīvot.Tā ir tāda...lienoša.Bet nevar izlikties to neredzam.Es principā būtu daudz liberālāks un 18 gados aizbrauktu no Latvijas uz kādu siltāku zemi,studēt vai ko,bet tā kā man vairs nav 18,tad,vecīt,es nevaru atļauties te spēlēt demokrātiju un pieļaut latviskumam klaji naidīgu interešu dominanci vai daudzu dienas lasītāju atbalstīto multikulturālismu,absurdu toleranci-Latvijas valstī.Protams,to vajadzēja noteikt valdības līmenī"par latvisku Latviju",bet tas nenotika,un tagad situācija ir tāda,kā ir-nedrīkst atkāpties ne soli,jāmācās būt par saimniekiem savā valstī.Attiecībā par konspirāciju ar nozīmīti-malacīts,varonis,kā redzi,tagad nēsāsi,atvadies no mākslīgajiem.zobiem.
anglosaxis
a
Zini, Hosa, es sarkanbaltsarkanā karodziņa nozīmīti uztaisīju pats, kad tāda vēl nebija nopērkama, un nēsāju laikā, kad par to varēja sanākt pamatīgas ziepes, tāpēc šodien varu atļauties paironizēt par Tavu urrā patriotismu. Tajā pat laika man patīk pie mašīnas piestiprinātais sarkanbaltsarkaanais karodziņš, īpaši hokeja čempionātu laikā.
.
.
neko, Dārzniek. Fakts paliek fakts- izmirsim.
Dārznieks
D
Tad kā īsti sanāk? Viena daļa visi sasies vienus karodziņus - otra, savus karodziņus . Tad visi braukās ar karodziņiem, jo neviens jau tos nost neņems. Un ko tālāk?
ja atklāti
j
tā tomēr ir nopietna problēma. Kad biju UK , redzēju ,ka daudzi pat pie velosipēda pielikuši valsts karodziņu.Tas man likās ļoti patriotiski un tad man paspruka vienreiz, kad stāvēju ar savu draugu angli kādā autobusa pieturā, ka savā zemē latvieši kaut ko tādu bez bailēm nevar darīt.Tas ir pat bīstami! Viņš bija mēms. Un es arī, jo līdz tam man nebija kaut kas tāds ienācis prātā.
hosa
h
Nu tad tā ir problēma,ja vienā valstī cilvēkiem bail riskēt,lai nedabūtu izdauzītus logus un zobus par valsts karoga piesiešanu.Baiga problēma.Es turu pie mājas karogu visu vasaru.
ja atklāti
j
un zobus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas