Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Partija nobriest

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Labi rakstīts :)
Konsekvence
K
var jau arī tā teikt. Bet varbūt ar viņa parādīšanos izgaismojas kāda cita seja? Un varbūt viņš ir tas, kas pasaka, ka karalis ir pliks?
Armands
A
Ar Toča parādīšanos "Dienas" politiskā seja "izgaismojas".... Te nu viņš ir, Sandris, nācis atpakaļ žurnālistikā, lai strādātu. Par to minimālo algu, kuru "Diena" žurnālistiem maksā.
zolīte
z
JL ir Tautas partijas garīgie mantinieki. Ja PS uztaisīs vienotu partiju ar JL, tā būs PS pašnāvība. Nesaprotu, kādēļ daļa no JL aizgāja, bet tagad grib stāties tajā pašā partijā, tikai ar citu nosaukumu - Vienotība?
Konsekvence
K
un patiesībā es arī domāju, ka draudēt ar krieviem, lai iegūtu varu, ir stulbi. Bet tāpēc es taču drīkstu teikt, ko domāju
Konsekvence
K
Bet varbūt viņš ir labi nomaskējies Vienotības aģents? Aiz visām šīm klaigām par cilvēka pārliecībām pazūd informācija. Viņš runā par to, ka Mūrniecei vairs nav atbildība, jo viņa ies prom. Bet rīko konkursu par miljoniem. Ja to darītu citas partijas biedrs. Kā tu domā - ko darītu vienotības piekritēji?
h2o2
h
Par Lembergu neko nezinu, bet palasi autora blogus tepat Dienā pirms vēlēsnām - atklāti tika āgitēts balsot par Saskaņas Centru, kā īsto izvēli latviešiem. Par PLL arī diezgan skaidrs. Diena taču tagad pieder PLL'am.
Konsekvence
K
nu esiet konsekventi. Viens saka, ka SC aģents. Cits, ka PLL. cits, ka Lemberga. Vienojaties.
M
M
Toča PLL ir parādā 200 000 Ls ,bet par to ne vārda. Bez tam par Vienotibas parādu uz 01.01.11.,tad tas jau gandrīz pilnībā nomaksāts. Bet PLL ar visiem saviem miljonāriem šogad skasījis tikai 50 000 Ls. Jāsaka ,ka Diena tiešām vairs nav baudāma. PRETĪGA ĶENGU AVĪŽELE.
zzzzzzzz
z
Pirms nolaisties līdz "pietiek.com" līmenim, un vienkārši truli bļaut, ka ar Vienotību saistīti uzņēmumi uzvar valsts konkursos, vajadzētu arī papētīt, vai tur ir bijis kaut kas tiešām valstij neizdevīgs. Citādi sanāks tā, ka jebkuram uzņēmumam būs ļoti riskanti veidot partiju reklāmas kampaņas, jo - ko darīt, ja nu reklāmas kampaņa sanāk veiksmīga un partija uzvar vēlēšanās? Valsts pasūtījumos jau vairāk piedalīties nedrīkstēs! Domās, kas speciāli tagad pa draugam kaut ko dod. Tas pats attiecas arī uz partiju sponsorēšanu - ir skaidrs, ka sponsors valsts pasūtījumos uzreiz nevarēs piedalīties. ------- Visbeidzot, pieļauju, ka jā - Vienotība lobē savus draugus. Gadījumā, kad kritēriji un labākais kandidāts nav viennozīmīgi noskaidrojams, viņi nevis vienkārši rīko loteriju un izvēlas vienu "uz dullo", bet iešķiebj savējiem draugiem. Nesaskatu tur milzīgu problēmu līdz brīdim, kad tas nav klaji neizdevīgi valstij. Ja vien viņi nedod individuālus kukuļus vai deputāti/minstri paši personīgi nav konkursu uzvarētāji (vai nu slēpjoties aiz ofšoriem, vai savām sievām), kas ir izplatīts pie pārējām konkurentu partijām, tad diez vai viņi riskēs ar klaji nekaunīgu pārmaksāšanu. Tā IR BŪTISKA ATŠĶIRĪBA!
riga
r
jā vēl tikai sorrosu vel vakadzēja pieminēt, tad jau būtu tāds kā netakarīgas filiāles raksts. ja vienu brīdi te vēl kaut kas peldēja , tad tagat nu tiešma viss iet uz leju, bet lai jau
h2o2
h
Jā, es arī pēc šī frukta ikdienas komentāriem Dienā domāju meklēt kādu citu mediju, ko izvēlēties, kā savu galveno. Diena totāli sevi ir diskreditējusi.
h2o2
h
Kāpēc raksta autors ir uzrādīts "Sandris Točs" nevis "Sandris Točs, Saskaņas Centrs"? Lasītājiem būtu jāzina, ka rakstošais cilvēks patiesībā ir nevis žurnālists vai analītiķis, bet viens no Saskaņas Centra aģitatoriem latviešu vēlētāju vidū. Zinu taču, ka Sandris no tā nekaunās.
.
.
Precīzs raksts!
Trahtenbergs
T
gaidiiju ka noraadiisi uz Ventspils šakaļiem , par tiem vareeja lasiit visaas aviizees , kuraas Lembe izteicaas par vienotiibas sponsoriem , ....sen jau domaaju , ka esi no Puzes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas