Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Partijas pasākuma dēļ Jūrmalas bērni paliek bez gaidītā kinoseansa

Ap 15 bērnu ceturtdien Majoru kultūras namā palika bez gaidītās filmas, jo seanss nebrīdinot tika aizstāts ar sociāldemokrātu priekšvēlēšanu pasākumu un Viktora Lapčenoka koncertu.

"Bijām ļoti apbēdināti. Tā gaidījām filmiņu, bet partijas pasākums laikam svarīgāks, ka bērnus var aizsūtīt mājās," Dienai žēlojās Diāna Jance no Jaundubultiem, kurai atceltās izklaides dēļ bija jāmierina piecgadīgā meita un astoņus gadus vecais dēls. Vēl dienu iepriekš viņa zvanījusi uz kultūras namu un noskaidrojusi, ka ceturtdien piecos animācijas filmu Vāģi tiešām rādīs. Tāpēc bijusi ļoti pārsteigta, kad ceturtdien darbiniece paziņojusi — seanss atcelts, jo pusotru stundu vēlāk 18.30 kultūras namā tikšanos ar vēlētājiem rīko LSDSP kandidāti Dainis Urbanovičs, Dainis Īvāns un Aivars Kreituss Viktora Lapčenoka dziesmu pavadījumā. Mierinājumam kalpojis dežurantu piedāvājums bez maksas apmeklēt kādu citu filmu.

Majoru kultūras nams Dienai atzina savu vainu pārpratumā un vēlreiz atvainojās bērniem un vecākiem. Pasākums, kam partija nomājusi kultūras nama telpas, bijis paredzēts otrā stāva zālē. Taču tur vēl žuvušas krāsotās sienas, un saietam bija jāatdod kinozāle. Seansu izmaiņas laikus nav izziņotas, jo kinoafišu drukā jau labu laiku agrāk, turpretī LSDSP pasākums pieteikts pēdējā brīdī, sacīja kultūras nama direktora vietnieks Pēteris Vilkaste.

Partijas pasākums bijis kupli apmeklēts, sanākuši vismaz 100 interesentu. Sociāldemokrāti par bērniem sagādāto vilšanos nebija informēti. "Mūs vainas tajā nav," sacīja D.Īvāns.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas