Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pasaules Bankai nepatīk stipendijas arodskolās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbums
s
Ja kādam tā nauda nav vajadzīga, bet lūdzu atsakaties. Daudzi ar šo naudu nomaksā dzīvošanu kopmītnēs, ceļa izdevumi. Arī manam bērnam tas ir labs stimuls mācībās un man tas arī atspaids. Kāda daļa ,kur tas bērns to naudu notriec - vai Makdonaldā vai grāmatās. Mums drīz nebūs praktiskā darba darītāji - metinātāji, santtehniķi, celtnieki u.c. , jo visi tik par profesoriem grib , kurus redz vajag atbalstīt, bet tam pašam nebūs kas podu salabo.
dzeris - ciniķis
d
Tā ir parlamentarā demokrātija - par visu atbild tie, ko tu ievēli, lēmumus tavā vietā pieņem viņi. Dabīgi, par nelikumīgiem lēmumiem politiķiem jāatbild, bet, seku likvidēšana gulstas uz visiem, tā ir iekārtots.
aha
a
pasaules bankai vispār nepatīk, ka nabagiem ir nauda!
vārds vietā
v
absolūti tā, kā saki Tu!
ciniķis
c
"Pa lielam, par mūsu pensionāriem un bērniem jārūpējās mūsu pašu valdībai, SVF un PB aizdod mums naudu, pēc mūsu pašu lūguma........" Tu tāds kā ta aitiņa Dž.Orvela dzīvnieku fermā, ko tev iestāstīja to tu atreferē. Bet atvērsim tev acis. Patiesība ir vienkārša un precīza - nav nekādu "mēs" - ir konkrēti ļautiņi, konkrēti politiķi, kas ir atbildīgi par visu šo situāciju!!!! Gan par parex afēru, gan par ekonomisko situāciju valstī! Ar vārdiņu "mēs" šie ļaudis caur masu medijiem cenšas kolektivizēt SAVU atbildību par notikušo. Vienkāršiem vārdiem sakot - vainīgie nevēlas atbildēt par savu rīcību, tamdēļ viņi izplata demagoģiju sakot, ka "Latvija aizņēmās....." vai "mēs paši lūdzām.....". Tu man vari neticēt - tu pajautā jebkuram, kas tev ir blakus - viņš kaut ko lūdza PB? Vai vispār viņam kāds prasīja vai viņa vārdā drīkst kaut ko lūgt PB? Nē, neprasīja -vienkārši ņēma un darīja. Ziepes savārīja politiķi, paši arī tās strēba prasot SVF un PB aizdevumu, bet tagad atbildība ir uz visiem?! Sorry, es tā nedomāju. Nav nekādu "mēs" vai "Latvija" ir konkrēti cilvēki, kas ir atbildīgi par šo visu. Viņi tur ir ievēlēti vai ielikti un viņiem ir savas kompetences - bet iedzīvotājiem savas, arī atbldība katram sava!!
ezis
e
Dārgā Aita, tie kas grib braukt projām, iemeslus vienmēr atradīs. Arī tie, kas grib palikt savā valstī, atradīs gan iemeslu, gan iespēju. Un nevajag te tasīt maza bērna šantāžas "ja jūs mums nemaksāsiet, brauksim prom". Itkā Īrijā tev kāds maksās.
LV
L
Parezi Jau vien ir , ka tāda smieklīga stipendija ir līdzekļu izškērdēšana.Parezāk būtu ja šos līdzekļus ieguldītu mācību procesa uzlabošanā vai arī dzīves apstākļu uzlabošanā kopmītnēs.
Kaspers
K
Ejam uz maksas vidējo izglītību, ejam uz trešo pasauli.
Teodora
T
Ej nu bojā! Mans bērns arī savulaik pabeidza arodskolu - paaugstinātā stipendija bija milzīgs prieks un milzīgs stimuls mācīties un aktīvi piedalīties skolas sabiedriskajā dzīvē. Jo es nevarēju iedot pat vismazāko kabatas naudu. Esmu ļoti pateicīga arodskolai par visu, ko tā bērnam savā laikā deva. Un par stipendijām tajā skaitā.
Terorists
T
Bet kad Saeimas sivēniem vienīgiem no budžeta ir palielinājusies alga tas laikam PB ļoti patīk.Un kā lai nepatīk ja pakaļlaižas izpilda visu ko šie liek.Tātad viss ir OK.
ZT
Z
SVF nemaz neuztrac ,ka 200 000 nevar maksāt nodokļus,jo ir bezdarbnieki.
>:(
&
TĀ PASAULES BANKA SĀK NEPATIKT!!!!!!!!!!!!
XAU
X
Te nu jāpiekrīt vairāk PB. Koķe savus diplomus laikam tirgū pirkusi, ja nezina, ka liela daļa studējošo savas 7-10 latu stipendijas vienkārši nodzer, vai labākajā gadījumā iztērē Mac Donalds vai sapērk kaut kādus krāsainus mēslus veikalā, jo neko sakarīgu par to naudu tāpat izdarīt nevar. Labāk to naudu būtu iztērēt konkrētiem mērķiem - kaut vai transporta kompensācijām vai lai nodrošinātu normālas pusdienas trūcīgajiem studentiem vai palielināt stipendijas tiem, kas tiešām labi mācās.
Sandris R.
S
Es jau rakstīju sakarā ar SVF varas uzurpēšanu Latvijā, bet tagad , paskat PB arī grib kādu teikšanu. Šķiet, ka mums ir pilnībā jāatsakās no pašcieņas,, atdodot valsti augļotājiem.
kas?
k
un kas Jums vēl, Pasaules Banka, nepatīk??? Atšujaties!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas