Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Pasts grasās slēgt 99 nodaļas visā Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
topochaa bezdarbniece
t
pasta vadiiba likvidee jau taas labaakaas nodalas,kas atrodas lielveikalos un nes pel'nju
inga
i
jau sen vajadzēja. lai nesēž caurām dienām un nagus pucē dāmītes. DUS,ja tādas tuvumā var pielāgot un veikt dažus pasta pienākumus
Vientulais vilks
V
Urrrrrraaaaaaa.Krauklis bija ists saimnieks.
A
A
Jā, pastu nogremdēja itin viegli. Rīga ir lielāka. To tik ātri nevarēs pieveikt.
AIVARS
A
Kad beidzot tiks publiskots Pasta pārskats par 2008.gadu? Kas tur ir tik briesmīgs, ja tas ir jātur tādā slepenībā?
Pensionāre Dacei, Agei
P
Ja jūsu rakstītais jāuztver nopietni, tad paliek skumji par nākotni Latvijā. Man pašlaik pasts, biblioteka ar internetu, ārsts un aptieka un pagasta pārvaldnieks ir 9 km attālumā. Tik pat tālu ir vēlēšnu iecirknis. Autobus kursē 8.00 uz šo centru, 16.00 atpakaļ. Ar šo autobusu es varu tikt arī līdz tuvākajam benzīna tankam, kas ir 15km no manas mājas. Autobuss ved skolniekus uz skolu un atpakaļ vakaros. Vasarās skolēnu nav, bet autobusa laiks netiek izmainīt man par labu. Vienīgi privātais veikals ir 1km attālumā. Vēl nesen šos attālumus veicu ar velosipēdu. Tagad veselība to vairs neatļauj. Ja Satiksmes ministrija nolems, tāpat kā pasts, ka nerentablais autobusu maršruts jāslēdz vasarās, tad es kļūšu kā brīvā nometinājuma cietumniece. Dzīvoju kompakti apdzīvotā bijušā muižas centrā, kas kādreiz bija arī pagasta centrs ar savu kultūras namu, biblioteku,medpunktu, aptieku, pastu. Viss ir likvidēts, bez pārdomātas šo pakalpojumu pieejamības man šis vietas ilgstošai patstāvīgai iedzīvotājai. Nav brīnums, ka no manas apkārtnes jaunieši pēc vidusskolas pabeigšanas lielākā daļa aizbrauc strādāt uz ārzemēmi, jo naudas studēšanai nav. Vai par tādu Latvijas nākotni mēs sapņojam Atmodas gados. Es personīgi ne. Biju domājusi, ka vecumdienas skaisti pavadīšu sakārtotā valstī. Rūgti kļūdījos un katra jauna diena nes jaunus zaudējumus. Ja iepriekš,ārstējoties sava rajona slimnīcā, pie manis apciemot varēja atbraukt draugi, tad tagad mana tuvākā slimnīca būs 120km attālumā un mani neapciemos vairs neviens. To ko nepaspēja izdarīt savulaik Hruščovs ar latvijas laukiem, savilkt visas viensētas ciematos, to tagad izdarīs valsts vara, cilvēki pamazām pametīs lauku mājas, it īpaši nomalēs.
fox
f
vai tad pasta bankas netika izveidota ar mērķi, lai neslēgtu nodaļas?
xxx
x
Jā, arī es gribētu dzirdēt iepriekšējā satiksmes ministra komentāru. Stulba valsts - citu neko neatliek vairs teikt.
smiekls
s
kas, aizdotā naidiņa beigusies. jā,neprot saimniekot mūsu big bosi, ka tikai sev kabatā
eh kā neiet
e
Latvijā jau sen pastāv administratīvi teritoriālais iedalījums Rīga un lauki. Laukos ,kā zināms ,dzīvo idioti kas nemācās angļu valodu, netīra zobus, neprot novērtēt buldozerus, zina, kas ir klaips, bet nezina, kas ir kukulis, tāpēc lauciniekiem nevajag ne labus ceļus, ne skolas, ne slimnīcas, ne pastu. Vajag atstāt visu pašplūsmā- gan jau pensionāri apmirs un pārējie izbrauks uz ārzemēm. tad paliks tikai Rīga ar Šleseru un citiem supermeniem, kam sakistums nāk no iekšām un visas pārvaldāmās nozares strādā ar peļņu. Diemžēl tā diez vai tad būs Latvijas valsts.
apskatat
a
ūk kas tiek gatavots,un slēpts no mums.Ka tik būtu noiets spekuļu nekustamajiem.Un ušakovs nošauj divus zaķus reizē.1)legāli papildināt krievu skaitu LV ,un 2)gan jau ar kādu materiālo labumiņu
Arheologs
A
Skatījos ceļojumu pa Jukonas upi. Tur tika parādīts, kā vietējiem iedzīvotājiem par velti tika piegādāts kaut kāds degvielas daudzus, uzturētas skolas, medicīnas apkalpošana u.c., lai tikai iedzīvotāji, kas šeit ir vēl palikuši tālu no civilizācijas, nepamet šīs vietas Aļaskā ( ASV) pie polārā loka. Ja tās vietas tiks pamestas, tad cilvēku dzīve tik tālu no civilizācijas neatjaunosies, un tas būs neatgriezenisks apdzīvotības zaudējums. Kaut kādas paralēles varētu vilkt arī Latvijā.
Mm..
M
gan jau "īstie' tās izremontētās (arī neremontētās) telpas par margarīnmaizi prihvatizēs.
Buks
B
A kapec neviens neierosina slegr Saeimu un tur sedosos snaudulus, liekezus, lielako dalu ministriju, ipasi kas attiecas uz Arlietu ministrija ar liekeziem diplomatiem?
atslēdznieks
a
Cik jauki. Viss notiek. Ļoti ceru, ka pavisam drīz varēsim klapēt ciet arī tautai no izpalīga par apgrūtinājumu kļuvušo LV. Gan jau kādi vēsturiskie draugi, piemēram, krievi vai zviedri, vai citi varbūt savāks šo vietējo oligarhu izjāto tautumeitu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Pasta nodaļu darbības optimizācijas plāns. Latvijas Pasta informācija

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas