Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pašvaldībās ievēlamo deputātu skaits kopumā būs divreiz mazāks nekā iepriekš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoss
z
100% notiek vēlēšanu rezultātu viltošana!
NU
N
kļūdu labojums tagad 15 (piesities 6).
NU
N
Iznāk jau uz pusi lielāks! Ja agrāk vēlējām 7, tad tagad 156, jo lielāks ir novads. Ļoti interesē kādas būs pašvaldību algu not5eišānas iespējas. Vai tādas pašās kā līdz šim, kad paši noteica sev atalgojumu un prēmijas. Tas nav godīgi!!! Tā ir nodokļu maksātāju nauda un ar to tā nedrīkst rīkoties. Negribu valsti valstī - mazie ķeizariņi, nekas vairāk. ALGU POLITIKA VALSTĪ JĀPĀRSKATA UN JĀSAMĒRO, ŠO NETAISNĪBU, KAS LĪDZ ŠIM, VAIRĀK NEVAR IZTURĒT. AR JAUNAJĀM VĒLĒŠANĀM JĀMAINA ARĪ ŠIS LIKUMS PAR ATTALGOJUMU!!
Bobiskom
B
Likums nosaka, ka pašvaldībās ar mazāku iedzīvotāju skaitu arī ir mazāks deputātu skaits - tā piemērām lielo pilsētu domēs ir padsmit deputātu, bet mazākajos pagastos, šķiet, pieci. Tā kā novados ir vairāk iedzīvotāju, tad arī deputātu skaits lielāks, bet ne gluži proporcionāli. Tāds lūk izskaidrojums!
Andris
A
Ja pašvaldību skaits samazinās 5 reizes, tad arī deputātu skaitam ir jāsamazinās 5 reizes.
diskobumba
d
Varas centralizācija, ko?
mērglis
m
pašvaldiibaam peec buutiibas nevajadzeetu but politizeetaam , taas ir saimnieciskaa darbi darba dariitaajas , izpildvara, šajaa purvaa mees aeam iebraukuši ar savaam kliķes partijaam , esam radiijuši valsti valstii, ar savu bu'dzetu un politbiroju, Riigaa meers ar trim vicemeeriem kuram katran veel divas sekretaares, lai tik kliķe vreetu naudu raust, nepietiek ar padomeem veel politiskie uzraugi visos domes kantoros , iipaši tajos kur naak kukuļi skaidraa naudaa , gaidu to briidi kad vadzis luuziis un kritiis šie kungi uz cietuma naaraam , vaardos te nav jaasauc visi tos zin , kam dariišanas ar raates dienestiem...
Uģis
U
Toties 50% ekonomija deputātu darba samaksā :) Ja nopietni, būtu interesanti uzzināt, cik tās putas iznāk latos (agrāk un tagad).
Statistika
S
Latvijas oranžā matemātika: Samazinot pašvaldību skaitu vairāk nekā 5 reizes, deputātu skaits samazināts 2 reizes. Kur loģika?
asdf
a
Arnis kautkā neievieš ticību, vai nau pēdējais brīdis viņu nomainīt?
O`Nīls
O
Jautājums studijā- kāpēc šis cilvēks (attēlā redzamais) jau n-tos gadus ir šajā amatā un vai tur nav kkas apakšā ? Manuprāt CVK ir viens no vissvarīgākajām komitejām valstī vispār, jo no viņu darba atkarājas, kādus tad Skaistuļus tauta ievēl uz 4 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas