Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Pauls Raudseps: Ēkas nesiltina vasarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ekassiltinasana.lv
e
Tieši pensionāri parasti ir tie, kas par dzīvokli samaksā savlaicīgi. Savukārt, ja bijušie sportisti grib dzīvot vēsākā dzīvoklī, tad var uzstādīt radiatoriem siltuma regulatorus un individuālos skaitītājus. Tad var apkuri dzīvoklī, vai istabā izslēgt pa visam un nosiltinātā ēkā ziemā būs kādi 16 - 17 grādi.
pensionāri
p
Ja pensija ir apt.140,-ls,par komunāliem maksājumiem jāmaksā ,ziemā apt.80,-120,- ls .Ja vēl ir bijušie sportisti ,kas labāk mīl vēsāku klimatu dzīvoklī un bieži vēdina ,tad maksāt vēl lieku ilgus gadus ,par ko ?
Ilmārs
I
Tā jau ir. Ja neesi pārliecināts, vai pēc gada būsi vēl saimnieks mājai, varbūt būs jāpārdod. Kuram tad ir tik daudz naudas, lai bez kredīta ko tādu vēl uzsāktu.
eleja
e
varbut kutrums del ta, ka lielam lielam skaitam cilveku jasavacas vienotai darbibai, lai gan vinu intereses ne vienmer pilnigi sakrit? un konkreti - maja ir 130 dzivokliem --> tas nozime 155 ipasnieki. aiznemums uz 20 gadiem, kas atmaksajas tas pasakums 30 gados. tacu maz ticams, ka visi 155 ieplanojusi sagaidit vecumdienas viena un taja pasa dzivokli --> nav jegas iet cauri tam hassle (varetu protams teikt, ka tas paaugstinatu ipasuma vertibu pardodot, tacu varbut ne tik loti, lai butu ta verts). pat ja visiem butu vienotas intereses, 155 cilvekus sadabut kopa ir ne-vienkarsi prakse
Kaspers
K
Iedzīvotāji ir kļuvuši trūcīgi, grūti kaut kam atlicināt naudu. Ir pārāk daudz kaimiņu, kas vispār nemaksā īri, jo ir bezdarbnieki. Grūti izšķirties par lieliem izdevumiem, ja zini, ka kaimiņš nespēs maksāt. Bez tam radusies neticība siltināšanas darbu izpildītājiem. sakarā ar vispārēju neuzticēšanos biznesmeņiem.
ha
h
kurš gan vēlas vēl jaunu kredītu uz kakla. Siltināt varētu tad, ja nebūtu jābalsta kārtējā privātbanka ar augstiem kredītprocentiem. Piemēram, ja valsts aizdotu naudu par 1% gadā, tāpat kā hipotekārā kredīta aizņēmēju atbalstam. Savukārt ar tagdējo siltināšanas apmaksas sistēmu iedzīvotāju maksājumi tuvākajos gados 15-20 nesamazināsies, jo to, ko ietaupīs ar siltināšanu (ja vispār ietaupīs), nāksies maksāt bankai..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas